mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Deniz Feneri İddianamesi

DENİZ FENERİ e.V İddianamesinin tam metni

Tarih: 8 Eylül 2008, 23:46 - İp: 78.***.**1.40
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

Bak iddaname diyorsun.. idda ediliyor yani.. idda etmek ile kesin hüküm ayrı şeylerdir.. yarın özür dileyeceğin sözler sarf etme.. .. tek derdiniz hükümet.. deniz feneri hikaye...

aydın doğan' 3,5 milyar dolar için yapamayacağı şey yoktur. maşa olmayın.. mahkeme sonucu açıklansın... eğer deniz feneri dalavere yapmışsa biz de bağışlarımızı başka bir kuruma yaparız... ama lütfen sabır..

Tarih: 9 Eylül 2008, 10:26 - İp: 81.***.**1.98
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

pazarbey nedense denız fenerı deyınce hemen ergenekonu one cıkarmaya calısmıssın.
yahu yapma etme bukadar gormezden gelme..
40 mılyar dolar yahu..

seyyah bir degil iki degil..bırakın bu lafları,hadı bız koru korune akp dusmanıyız,e sende koru korune akp asıgısın.. ne olcak sımdı??
dişli sabanada arka cıkan kim???
oda iddiaydı chpnın serefsizligiydi hani??
---
ergenekonda hala ıddıanamede ama nedense,sankı karar verilmiş gibi konusmuyormu bır kısım medya ve ınsan..????
----------

"....bunu bir tek sevdigim birde allah biliyor...."

du artık herkesin malumu oldu.kapatın gozleri kapatın.
ampul yolunuzu aydınlatıyor nede olsa.

#gaijin' tarafından 09.09.2008 10:44:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Eylül 2008, 10:43 - İp: 85.***.**3.117
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

kaç watt?

Tarih: 9 Eylül 2008, 10:49 - İp: 212.***.**8.38
mu
mu (üye)
İstanbul / Meraklı

seyyah..
dünyaya nerden bakıyosunuz bilmiyorum..hatta bunu öğrenmek bile istemiyoum..inandığım tek bir şey var; burası türkiye..arabistan yada mısır değil..iran hiç değil..türkiye hep türkiye olarak kalacak,diğer ülkelere hiç benzemicek..
yolda gördüğüm konuştuğum bir çok insan sizin gibi düşünüyo..ergenekon diyince çoktan karar verilmiş gibi bir hemen asalım havası içindesiniz..ama tayyip,deniz feneri, şu,bu malı götürüyo kardeşim diyince dur daha karar verilmedi bekleyelim diyosunuz...

hadi bekledik..suçlu çıktılar farzedelim..bu seferde dış mihraklar yine oyunlarını oynadılar demicekmisiniz?..bu güne kadar demedinizmi..sizinki nasıl bir şartlanmasaysa artık,sizden olmayan kişi her durum ve konumda suçludur..sizdense eğer hep oyuna gelmiştir...yıllarca bu oyunu sürdürmedinizmi...

tayyipin başa gelmesinde en büyük destekçilerinden biri olan aydın doğan şimdi sanki can düşmanı oldu..ne oldu?..artık bi çıkarımı kalmadı adamdan..madem aydın doğan bu kadar suçluydu, bu başbakan neden sustu bunca sene..neden şimdi çıktıda veryansın ediyo?..hemde denizfeneri olayının hemen peşinden..nasıl bi saptırmadır, nasıl bir aptal yerine koymadır bu insanları...herşeyin üstüne, şlimdi suçlu olsun yada olmasın,bir başbakan bu ülke vatandaşı birine resmen aleni şekilde şantaj yapıyo...bunu nasıl görmezden gelebiliyosunuz?..

aydın doğan suçludur..olabiir..tayyip erdoğanda suçludur..siz bunu göz göre göre inkar ediyosanız yazıktır..

kurtuluş savaşı yıllarında olduğu gibi, yeterki benim kafamdaki sisteme benzesin bu ülke karşılığında ne olursa olsun mantığıyla hareket ederseniz, ne konacak toprak bulabileceksiniz bir süre sonra,ne doyacak aş, nede dininizi yaşayabilecek ortam...
dininizi özgürce yaşayabilmek,doyabilmek,cocuklarınıza hatta torunlarınıza sağlam bir gelecek kurabilmek için, Atatürk'ün Türkiyesine muhtaçsınız,onu korumak zorundasınız...bunu aklınızdan çıkarmamanızı tavsiye ederim...

Tarih: 9 Eylül 2008, 11:04 - İp: 85.***.**4.119
cenkfoto
cenkfoto (üye)
Erzurum / Firma

Buradaki Deniz Fenerinin başkanı bizim Almanya ile alkamız yok diyor bu ne derece doğru peki? Galiba iddianame sonuç verene kadar aceleci olmamak lazım... Suç sabit olduktan sonra suça olan eleştiriniz keskinleşsin...

Tarih: 9 Eylül 2008, 12:05 - İp: 78.***.**7.79
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

seyyah bir degil iki degil..bırakın bu lafları,hadı bız koru korune akp dusmanıyız,e sende koru korune akp asıgısın.. ne olcak sımdı??

Aha işte benimde demek istediğim buydu. Herkes körü körüne aşık. Bir taraf körü körüne akp veya böyle şeylerin aşığı diğer taraf ise teröristlerin darbecilerin aşığı.

Niye benden değil karşı taraftan. ohhh ne ala.

Tarih: 9 Eylül 2008, 12:18 - İp: 88.***.**2.122
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

sende demokratsın

Tarih: 9 Eylül 2008, 12:29 - İp: 85.***.**3.117
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Denizini menizini anlamam ama Ben Fenerliyim

Tarih: 9 Eylül 2008, 12:36 - İp: 212.***.**8.38
eskidost
eskidost (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

bu yardım işlerini hiç anlamam zatii yok bankaya şu hesaba yatırınmış yok zarfa koyun yok felan fıstık yahu herkes çevresinde gördügüne yardım etsin yeterli ben kapıcının 3 çocuguna bayramda üst baş alıyorum hem gözlerindeki ışıgı görüp mutlu oluyorum hem em,in oluyorum verdigim yardımın geerçekten ihtiyaacı olana gittiginden geçende benim muhafazakar bi arkadaş böle bi dernege gidip geliyor zarf vermişler ihtiyacı olanlar için mehmet para topluyoruz kardeşim sen emin misin yardıma ihtiyacı olanlara gittiginin bu paraların peki bu dernekler neyle ayakta duruyor yani zerre kadar ceplerine koymuyorlarmı yok koymuyolar desin biri alnını karışlıyım safsata hepsi bunların
----------
Yok efenim Deniz fenerinin burdaki patronu demişti bizim almanyadaki deniz feneriyle alakamız yok yahu git zerre kadar dogrusu varmı bu lafın sen ismin ile orda iş yapıyor yani hiç mi bir baglantın yok böle bi safsata varmı bunun baglantıısı olduguna inanmayan arkadaşlar böle haberleri daha çook duymamıza yardımcı olucagınıza eminim kagıt üstünde olmasada bi şekilde baglantı olucaktır...

Tarih: 9 Eylül 2008, 12:48 - İp: 85.***.**5.229
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

paraları ergenekon örgütü zimmetine geçirmişde olabilir.

ergenekon yapmıştır...

Tarih: 9 Eylül 2008, 12:53 - İp: 212.***.**8.38