Fotoğrafçılık Forumları
Deniz Feneri İddianamesi
DENİZ FENERİ e.V İddianamesinin tam metni
Kimin eli kimin cebinde belli değil vallahi artık bu memlekette. Her dönem birileri geliyor götürdüğünü götürüyor yanına kar kalıyor. Bizlere de muhabbet etmesi kalıyor.
#warp83' tarafından 09.09.2008 01:14:55 tarihinde düzenlendi.
İhlas, Yimpaş, Kombasan ve sıradaki gelsin!..
Malesef acı bir tablo hele hele fakir, fukara garip guraba adına insanların dini duyguları kullanılarak yapılması daha üzücü!..
Ama şuda bir gerçekki Deniz Fenerinin Türkiye ayağı yıldız savaşları gibi suni gündemlerle sabote edilmez ise çok toz kaldıracak. Gönül isterdiki Ümraniyenin savcısı benim diyen sn. R. Tayyip Erdoğan'ın bu işinde takipçisi olmalı diye düşünüyorum
#mechul75' tarafından 09.09.2008 01:17:05 tarihinde düzenlendi.
mahkemeyle ispatlanmış sanırım biim türkiyedeki denizfenerinin olmadıgı ....
Adamlar aynı adamlar.
Karagümrük yanıyor...
tatarbey hamudu derken??
Hamudu ne ki valla çıkarttıramadım,ünlü tokatçılardan mı
Almanya'da Deniz Feneri İddianamesinde RTÜK Başkanı Zahit Akman ile Kanal 7 televizyonunun 3 yöneticisinin kuryelik yaptığı iddia ediliyor. Bahsedilen kurum ve isimlerin hükümete yakınlığını göz önüne alarak Yolsuzluklarda neden hükümetin yakın çevresindeki isimler geçiyor diye düşünmeden edilmiyor.
Önce Şaban Dişli'nin 1 milyon $ karşılığı iş takipçiliği
Şimdi ise Deniz Feneri e.V ve RTÜK Başkanı Zahit Akman ile Kanal 7 televizyonunun 3 yöneticisinin kuryelik yaptığı iddiaları
Sanırım KALKINMA denilen şey bu olsa gerek!..
#mechul75' tarafından 09.09.2008 01:35:20 tarihinde düzenlendi.
el feneri el feneri.
e.V=Anadolu'da 'el feneri'nin okunuşu(hızlıca söylerken ''laa mıstaaa el venerini vir bakam''
Tokatçı mı olsak ne yapsak??
İyi para var bu işte,vergisi de yok.
Hep fotoğraf hep fotoğraf nereye kadar?
Karagümrük yanıyor...
Bu yaştan sonra töbe töbe...
DEniz fenerinin avukatıyım.
Feneri Karıştırmayın bu işe, bu iş olsa olsa cin-con-conun işidir bu peşkeştepe gibi...
hamut bir nevi boyunbağıdır müdürüm: böyle atları, olmadı köpekleri koşarsın ya hani arabaya, vapura filân, onları mevzuua koşturan da koşumlarıdır ya, işte bu koşumlardaki halkadır hamut.
hamuduyla götürmek birinci elden anamın, dördüncü göbekten artvin'in lâkırdısıdır. o'nu halkadan tutup götürmek manalı durabilir şekilce, fakat halka öyle bir yere bağlı olabilir ki: götüren ile götürülen kaşla göz arasında birbirine karışabilir, kaş yapayım derken göz çıkabilir maazallah hafız.
İlgili olabilecek konular
-
Deniz Elementleri Vektörel Resimleri
02 Nis. 2016, 22:40 prodersler
0146502 Nis. 2016, 22:41
zbkdygn -
Deniz Temalı Panoramik Resim Çerçeveleri
27 Eyl. 2015, 10:33 prodersler
0165427 Eyl. 2015, 10:33
zbkdygn -
Karadeniz Ve Batum’u Fotoğraf Karelerine Sığdırama
16 Eyl. 2015, 18:50 photoplaytr