tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Deli Topiği

Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam

Milleti birbirine kırdırsam

Canım sıkılıyor…

Tarih: 7 Haziran 2007, 14:16 - İp: 213.***.**2.98
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

neydi bunların adı

Tarih: 8 Haziran 2007, 17:48 - İp: 88.***.**1.139
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

eys of beys miş ya...

Tarih: 8 Haziran 2007, 17:54 - İp: 213.***.**2.98
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

arada neden of çeker bu ingilizler pek anlamam çok dertli millet olsa gerek.. dertleride ne güneş batmayan topraklar.. peki o topraklara ne batar diye sorası geliyor.. ama çabuk gidiyor..
bu ara ağla ağla diye bi parça var gripin miydi.. o iyi tamamdır ümitliyim türki müzüklerden

Tarih: 8 Haziran 2007, 18:03 - İp: 88.***.**2.151
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

ha bu arada ben aklımdan hiç çıkmayan bir soruyu hatırladım.. üç gündür düşünüyordum neydi bu soru diye.. kurdeşen döktüm.. içimizdeki irlandalılar imitasyonmudur.

Tarih: 8 Haziran 2007, 18:05 - İp: 88.***.**2.151
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

İmitasyon deyince bülent ersoyun takıları imitasyonmu gerçekmi basında günlerce konuşuldu bu kadar önemli bir konu demek ki...

Tarih: 8 Haziran 2007, 18:13 - İp: 81.***.**3.185
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

Türkler Kızılderililer le gerçekten akraba mı?

Tarih: 8 Haziran 2007, 18:18 - İp: 81.***.**3.185
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

normal olaylara takılanlar normal insanlardır.. atakan senin bu olaya takılmana takılmadığım için benim normal olduğum söylenemez. eğer normalsen bu topik seni dışlar. yok normal değilsen içler. bide içler ve dışlar çarpımı var. onunda sonucu söğüt yaprağından düttürük yapmak gibi bişi. zaten bi söğüt gölgesi bide davul tozu vardır gerisi tiniyet dışıdır. dış işlerinin acıklaması varmış gene.. gene lafıyla yine lafı çok benzeşiyor. yine yinelemekten geliyorda gene nerden geliyorki

Tarih: 8 Haziran 2007, 18:18 - İp: 88.***.**2.151
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

Abi size yetişilmiyorki siz zıvanadan çıktınız...

Bu kadar takıntılı adam bir araya nasıl geldi, anlamadımki...

Tatarbey bile bu topiğe inanamaz oldu bence...

Bi tatarbey kuyuya taş attı ortalık toz duman oldu...

Tarih: 8 Haziran 2007, 18:21 - İp: 81.***.**3.185
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

HEPİNİZE EN GÜZEL AKSAMLAR

aksamın güzeli nasıl oluyor bu arada, sarışın mı esmer mi, kumral orta boylumu...

Yarın dokuz gibi görüşürüz, dokuz gibi olmak için bedenimizi de dokuz şekline sokmamız gerekirmi yok eğer 9 pozisyonu alamazsak yine de görüşelimmi...

Tarih: 8 Haziran 2007, 18:30 - İp: 81.***.**3.185
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

gemilerin çapalarının bağlı bulunduğu zincirin gövdeden sarkıtıldığı yere zıvana deniyor.. çapa rastgele salıverilirse zincir kontrolden çıkıyor yani zıvanadan çıkıp çeşitli sorunlara yol açıyor..
eğer bizler birer zincirin halkasıysak neye veya kime zarar verdiğimi bilmek isterim.. ayrıca halka olmayı kabul etmiyorum.. tato sen kabul ediyormusun.. peki ya sen kontur.. sen zincirin halkasımısın.. halka halka halka.. halk için var olan kişiye denebilir mi acaba,, yada kamuya açık insana halka diyebilir miyiz.

Tarih: 8 Haziran 2007, 18:34 - İp: 88.***.**2.151