panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Anadolu Gayfe..

Entel cafe denen yere muhalif olarak açılmıştır

Anadolu ruhu taşıyan her türk vatandaşını gayfemize bekliyoruz

Forum müdavimlerinin pek ortada görünmediği ve forumun bu durgun günlerinde, bu gayfeyi açmak akıl karı değil belki ama..
Olsun, nasip

Anadolu'ya dair herşey, her düşünce, her uygulama müessesemizde geçerli olup, entel hareket ve girişimler yassahtır

HOŞ GELDİNİİİZZZZZZZ....

FOTOĞRAF: Rıdvan Çelik..

Tarih: 28 Ocak 2011, 03:21 - İp: 94.***.**2.78
koroglu1414
koroglu1414 (üye)
Bolu / Amatör

Kawasaki çok hızlı düşer artık scoter iyidir diyorum ben
iki yıl önce almıştım;yazları (senede birkaç gün)spor olsun diye fırına bakkala ekmek almaya gider sonra yerine park ederim zati allerini
Bi tarihte heves edip sahiplenmiştim kendilerini.

Tarih: 19 Şubat 2011, 23:18 - İp: 85.***.**5.205
milagro
milagro (üye)
Bursa / Meraklı

Bende size katılıyorum ama güzel film o kaadan

Sanctum bu gecede buna gittik güzeldi..

James cameron'ın yapımcı sıfatıyla gördüğümüz 3 boyutlu su altı macera filmi.

Bir tropikal fırtına yüzünden mağaranın derinliklerine inmek zorunda kalan ekip, denize açılan ve bilinmeyen bir çıkış ararken, şiddetli sular, ölümcül zeminler ve yavaş yavaş artan panik ile savaşmak zorundadır. usta dalgıç frank mcguire, güney pasifik'teki esa-ala mağaraları'nı aylardır araştırmaktadır. ancak çıkış yolu beklenmedik bir sel ile tıkandığı zaman, 17 yaşındaki oğlu josh ve ekibi finanse eden carl hurley'nin de dahil olduğu ekip..

Hani öyle ayıldım bayıldım diyemem. james'in avatarından sonraki büyük beklentiden de kaynaklanıyor olabilir.ama dar alanlarda olmasına rağmen 3D gayet güzeldi. özellikle filmin ilk yarısında 3D ye doyduk diyebilirim.
mutlaka izlenmesi gereken filmler listesine giremez ama öneririm.

Puanım 8/10

Remi motolar güzel ama ama ama ama işte yaw korkuyorum alla alla ben

Sayın abim Panctom ışık saçıyorsun hep öyle aferin sana Hocan sağlam

Tarih: 19 Şubat 2011, 23:26 - İp: 85.***.**0.123
kurbaga_kermit
kurbaga_kermit (üye)
İstanbul / Amatör

MİLİ mili, maşallah, hergün bir film izliyorsun.. ne güzel... ben bu ara hiç izleyemiyorum.
Neyse sen deneyimlerini biriktir ben senden tavsiye alırım bir ara... verirsin de mi tavsiye

Tarih: 19 Şubat 2011, 23:40 - İp: 78.***.**0.143
milagro
milagro (üye)
Bursa / Meraklı

Desimcim bende epeydir izlemiyordum denk geldi inanan budan başka olmaz herhalde Olar desim her zaman Onur duyarım..

Tarih: 19 Şubat 2011, 23:45 - İp: 85.***.**0.123
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

milagro emmi selam

vallahi arkadaşlar benim amcaoğlu varya şu güvenlikçi olan. heh o kurtlar vadisi filistin filmine gitmiş gelir gelmez "aman hocam sakın gitme çok kötü" dediydi. kurtlar vadisi ırak bile en azından güzeldi bu filmi çok kesmişler öyle kimseye batar bi tarafı yokmuş filmin.

uyarayım istedim

he birde bu haliyle film almanyada gösterime sokulmamış. yasaklanmış mı ne??

töbe töbee

bende bizim amcaoğluna dedim ki, hoca madem filme verdiğin zaman ve paraya yanıyon gitme ozaman filme ver bana o parayı ben sana kurtlar vadisi filmini indiriverem..

Tarih: 19 Şubat 2011, 23:46 - İp: 81.***.**2.43
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

ayrıca arkadaşlar motorde temel prensip şunlardır;
1- gürültü yapmasın
2- az yaksın
3- tangır tungur yapmasın derli toplu olsun mümkünse sıfır olsun.
4- pahalı olmasın
5- fazla detay olmasın. fazla detay demek fazla bozulma olasılığı demektir.

bu yüzden, dolma tekerli, otomatik fitesli, sessiz,ucuz ve az yakan motor bulunursa başka bişeye ihtiyaç kalmaz. bunlardan fazlası fuzuli masraftır zarardır.

örneğin;
telli tekerlerde belli bir süre sonra jant ayarı ister, fazla aksesurarlı motorda belli bir süre sonra aksesuurarların civataları gevşer ya düşer yada ses yapar. bunlar bir motorda kesinlikle olmaması gereken şeylerdir.

ve ucuz olmasıda şöyle iyidir; diyelimki bu motr çalındı. veya kaza yaptınız (Allah korusun) ağır zarar gördü diyelim. eğer 1000tlye almışsanız motoru ve masraf 500-600tl gelecekse o motoru direk satın hurda fiyatına ve yenisini alın. yada trafiğe yakalanırsanız motoru bırakın gitsin..

ama 3000tllik motorda çalınma olursa içiniz yanar. yada 500-600tllik masraf olursa kuzu kuzu yaptırırsınız. ve dangul dungul motorunuz olur. o yüzden 1000-15000tlden fazla para vermeyin. çalınırsa, havaya uçarsa bırakın uçsun. en fazla 1000-1500 tl zararda olursunuz.

motorcudan püf noktaları dinlediniz şimdi sırada hava durumu var

Tarih: 20 Şubat 2011, 00:00 - İp: 81.***.**2.43
milagro
milagro (üye)
Bursa / Meraklı

3 d gözlüğünüde veriyon dimi Remi

Sevmem ben kurtlar vadisini falan izlememde

dınnn dıdırıııı dındırıı dındırııııı

Tarih: 20 Şubat 2011, 00:00 - İp: 85.***.**0.123
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

köroğlu emmi bende kawasakiyi almam

bende yakın zamanda inşallah bir scotter motor almayı düşünüyorum. çine mine bakmayacağım. alacağım bir scotter. manisa izmirle arası 36 km gibi bişey. 15 dakikada varırırm izmire.

ayrıca hiçte yakmıyor bu motorlar vede trafiğe fazla takılmazlar. daha ne isteyeyim. hele yazın süper olur vallahi püfür püfür

Tarih: 20 Şubat 2011, 00:04 - İp: 81.***.**2.43
milagro
milagro (üye)
Bursa / Meraklı

Evet güzel olar eser sıcak sıcak ama güneşe kalma Remi kızarırsın tikkali ol

Tarih: 20 Şubat 2011, 00:06 - İp: 85.***.**0.123
koroglu1414
koroglu1414 (üye)
Bolu / Amatör

Nediyim yazın pek bi güzel oluyoo püfür püfür gezmesi
Karizma hesabı yapılmazsa;keyifli

Tarih: 20 Şubat 2011, 00:10 - İp: 85.***.**5.205