Fotoğrafçılık Forumları
Anadolu Gayfe..
Entel cafe denen yere muhalif olarak açılmıştır
Anadolu ruhu taşıyan her türk vatandaşını gayfemize bekliyoruz
Forum müdavimlerinin pek ortada görünmediği ve forumun bu durgun günlerinde, bu gayfeyi açmak akıl karı değil belki ama..
Olsun, nasip
Anadolu'ya dair herşey, her düşünce, her uygulama müessesemizde geçerli olup, entel hareket ve girişimler yassahtır
HOŞ GELDİNİİİZZZZZZZ....
FOTOĞRAF: Rıdvan Çelik..
evde hesap ettik, bir az yakan yeni nesil motor ile hyundai accent 1.3 motorlu aracı..
neredeyse aynı fiyata gitmekteler emmiler. düşünün birisi az yakan motor (scotter) diğeri 1.3 motorlu bir benzinli araba. hem arabaya alınan kişi sayısı ve konforu sayesinde araba daha karlı gelmekte.
ama öte yandan bakım masrafları ve vergileride sayarsak vede sigorta çarp ma yamulmaları.. motor kısa mesafede daha karlı gelmekte.
şehir içinde motor şehir dışında hyundai accent 1.3
yani illa hyundai olması şart değil. 1.3 olsun yeter. az yaksın abicim. beni gahretmesin.
bizim ortağın abisinin çocuğu olduydu geçenlerde..
gelinin babası 42milyarlık renault marka bir araba almış. gıcır gıcır araba. adam yağmurda hatta toluda yollarda giderken çukura her girişte belediyeye demediğini bırakmadı.
biz ise arka koltukta acaba kapı koluna elimizi deyirsek bişey olur mu, acaba kol kırılırsa mazallah kaç paradır şimdi bu kim ödeyecek bunu demekten elimizi ayağımızı hiçbir yere deydir meden yolculuk etmiştik.
bide park yeri sorunu çıkarı adam. benim arabaya orda bişey yaparlar gözümün önünde olsun evin önünde bir yer ayarlayalım demez mi?
anlayacağınız ustalar, adam pazarbeyin ikizi gibi. b.k gibi para vermiş araba almış arabaya kıyamıyor. hee durun bir şey daha var.
bu adam ilçede doğdu büyüdü hala orda yaşıyor. geçenlerde (ozaman öyle anlatıyorlardı) köye gitmiş bunlar 42milyarlık arabayla..
sonra haliyle eş dost zeytin peynir vermiş teneke teneke.. kadın haklı olarak sevine sevine birazda hava ata ata 42milyarlık arabanın arkabagajına bu tenekeleri koymuşlar. sonra adam bunu bilmiyor. eve gidince öğrenmiş. o kadar kızmış okadar kızmış ki karısına.. karısı illah demiş.
neymiş efendim, arabaya zeytin-peynir kokuları sinermiş.
kısacası dostlar, az olsun benim olsun gönlüm rahat olsun.
sonradan görmelerle ve özünü unutanlarla biraraya dahi gelmemeli derim. bi hatadır adamın arabasına bindim. bidaha mı? aman aman. ben bunları öğrendim ya toluda yağsa binmem artık.
hatta selam bile verimiyim şüpheli yani o derece kızdım
mustafa abi o mobillet dediğinle dalga geçiyonus ama en ekonomoği onlar abi. tek dezavantajları dana gibi bağırmaları ve tüm mahalleyi ayağa kaldırmalardır. bide hızını aldımı açılıyor ve hızlanıyor. ani kalkış yapamıyorsun bu pejolarla.
--------------------
diğer bir konu, kendini beğenmişler, sonradan görmeler, ayular vs vs vs...
salla gitsin remicim
allah insana zengin bir gönül versin herşeyden önce, sıkma canını
Ben üzerine naylon çektim duruyor bir köşede garibim yaz gelsede şöyle çarşı içine bir turalasam ..
Çok iyi bişi zannetmeyin
Hani şu piyasayı alt üst eden çin malları varya;onlardan
Yaşasın çinnnn
burada bahardan kalmaydı bugün... ama ruhumun güneşi eksik...
Sıcaklık..Evet hemde çok iyi idi
gaburga kemiklerimiz ısındı
Evet havalar sıcak be kadaaan güzel
Tek kapı bir 56 aldığım zaman yapem bu benzin hesapları dimi
Hiç ne kadar yakar diye hesap yapmıyorum çünkü Arabam yok hele bir olsun o zaman yapem gari
Motor kazasında komşumuzu kaybettiğimden beri heç sıcak bakmam çok iyi taşıt ama soğuk geliyor bana güvenlidir bu kesin ama yok yok araba en iyisi tabisi benim için
Yarın işe gidicez gitmeyenlere iyi tatiler dilerim..
Bu akşam filme gittim güzel bir film tavsiye edilir..
Aşk Tesadüfleri Sever
http://www.youtube.com/watch?v=RC8J8cDLzCQ
HAYDİ DOMATES BİBER MİLAGRO GİDER
fındık badem, kalsaydın az madem..
iyi geceler herkese..
İlgili olabilecek konular
-
Istanbul Anadolu Yakası Yerler?
25 Tem. 2014, 17:13 schwarzqeist
2208912 Eki. 2014, 14:49
boranyildirim -
İst. Anadolu Yakası Fot. Eğitimi