Fotoğrafçılık Forumları
Anadolu Gayfe..
Entel cafe denen yere muhalif olarak açılmıştır
Anadolu ruhu taşıyan her türk vatandaşını gayfemize bekliyoruz
Forum müdavimlerinin pek ortada görünmediği ve forumun bu durgun günlerinde, bu gayfeyi açmak akıl karı değil belki ama..
Olsun, nasip
Anadolu'ya dair herşey, her düşünce, her uygulama müessesemizde geçerli olup, entel hareket ve girişimler yassahtır
HOŞ GELDİNİİİZZZZZZZ....
FOTOĞRAF: Rıdvan Çelik..
" Aşk tesadüfleri sever" bana iki gömlek fazla... gerçi baş aktöre de bir hayranlığım vardır ama fazla duygusal, psikolojimi bozmaktan korkmaktayım MİLİ MİLİ...
Mobilet konusunda da hız motorlarına karşıyım ancak bir scooter almak isterim.
Ama motorsikleti "araç" tan saymayan , otomobil canavarları biraz saygı duymayı öğrendiği zaman.
Zira, motorun keyfini alan,vazgeçemiyor..
( sanırım hiçbirzaman yani )
insan duruma göre bazen güçlü oluyor ve duygusal vs filmlerden olumsuz etkilenmeden izleyebiliyor.
ama bazen de geri durmak lazım dediğin gibi desi
bu aralar her türlü dram, korku, vahşet vs vs vs vs filmlere dayanıklı hissediyorum kendimi
hani vardı ya bi çizgi film miniklik yıllarımızda..
Hİİİİ MEENNNNN... GÜÜÜÇÇÇ BEN DE ARTIIKKKK....
şu enerjiden accık da bize gönder PACTOM yaa.. REİKİ yap reiki...
MAŞALLLAH diyelim de...
zaten arkadaşım olan, benimle görüşen, farketmeden o enerjiyi alıyor yavaş yavaş
bendeki pozitivite, ona da yansıyor zamanla..
yeter ki iyi olayım..
ki iyiyim bu aralar, bomba gibiyim
müziğime de sarıldım.
psikoloji süper
bende romantik şeyleri sevemiyorum bir türlü. mesela dragonsden türkiyeyi seyrediyorum. fantastik, bilim kurgu, macera, aşk, ihtiras,beyaz yalanlar ne ararsan var bu programda.
he birde, mesela şu aşk-ı memnu filmi vardıya şu sıralar fatmagülün suçune filmini çekiyorlar.. he işte o tarz filmlerde sahneler 2 saatte bir geçiyor. 2 saat bir kamera adamın suratını çekiyor. 2 saat bakış mıolur yahu
bu yüzden ağır ilerleyen fimlerden haz almıyorum. özellikle saçmasapan filmlerse. romantik demiyeyimde sınıfı daraltmayalım.
bir transformers, bir yüzüklerin efendisi, bir barbar conan, bir indianacons, bir rambo serisi dünyay bedel abicim
ayrıca enerjinize hayranım. hazır kıştan daçıkıyoruz bahar geliyor ooh miss ya miss
desi ehliyetim yanımda olsa bin tlye scotterler var onlardan almayı planlıyordum. fakat ehliyet henüz elime geçmedi. az daha beklemek zorundayım. şehir içinde scotter tadı bir başka be yaw
Antiromantik REMİ, scooter hayalleri biraz da o yüzden bekliyor. bir de A2 almak lazımmış ona
Halbuki saçma ne ki bu, çapır mı ... altıüstü mobilet...
hayyaşa usta
vallahi bende almayacaktım A2yi evdekilerden fırça yeyince almak zorunda kaldım. çünkü onlar beni biliyorlar o yüzden illa al dediler. öğünmek gibi olmasın motorsiklet sınavından 100 almışım.
zaten 20 soru vardı.
ama desi şöylede bişey var. eğer şehir içinde bineceksen scottera ve kafanda kask varsa kesinlikle kimse sana dur demiyor. ben motor üstünde büyüdüm neredeyse bir kez kaymakam şöförüne yakalandım onun haricinde durdurulmayı bırakın ceza bile almadım.
----------------
bi gün okulun önünden motorla geçiyoruz. sağa sola hava ata ata.. okulun yanında da yurt var. oraya kaymakam gelmiş. malum eski motorlar çok fazla ürültülü olurlar. ben ordan çok hızlı geçtim. sonra dolaştım bidaha geçtim. sonra bi daha derken takım elbiseli iri kıyım adamın birisi yolun ortasına çıktı dur dedi. bende durdum tabi.
çek kenara kontağı kapat dedi. bende sana ne kardeşim dedim. sen kimsin beni durdruruyorsun çekil kenara dedim. adam cebinden kimliği bir çıkardı (çıkarmaz olaydı) adam polismiş hemde komise falan bişeydi o anki g.t korkusuyla kimliği okuyamadım.
sonra motorun anahtarını aldı. arabasına gitti. emniyetten alırsın anahtarı dedi bana. bende hemen 2. moda geçtim tabi (yalamalık modu)
ah abi valla anneme gripin almaya gidiyoredum annem hasta acil gitmem gerekiyordu o yüzden hızlı gittim nolur kurusuma bakma bidaha yapmacem desemde adam ikna olmuyordu.
burası okul önü ve sen çok hızlı gidiyorsun hemde plaka yok. hemde çok kez geçtin burdan yalan konuşma bana dedi. tabi ben yalvara yakar vaziyetteyim. tamda o sırada allahtan olacakki kaymakam yurttan çıktı. bende hala yalamalığa devam ediyorum. adam defol git başımdan diyor ama ben gitmiyorum. en sonunda anahtarı verdi şimdi defol git başımdan dedi.
hahahhh bende hemen motora binip vınn kaçtım ordan
aslında ev hemen yakındaydı. ve yedek anahtarda ordaydı. adam plakayı almamıştı çünkü motorda plaka yoktu.
o an aklıma gelmedi tabi. ama azmin zaferi diye buna derler işte
hey gidigünler heyy. taa ortaokul yıllarımın anısı yavv
o zamanlar kullandığım motorda planet 5ti. yani buralardaki adıyle namıdeğer RUS MOTORU
bu motorlar motorsikletlerin traktörüdür. o derece güçlüdürler ve ağırdırlar. düşünün benim şimdiki boyum 1.63 o zamanlarda ortaokul sonlardayım. bide o zamanki boy ve tiple motorun ihtişamlı haliyle beni..
hayvan gbi bir motor üstünde birisi.. şaka gibi değil mi ama gerçek..
o yüzden benim gibi hasta birisi için kawasaki falan sorun değil..
ama şöyle geriye doğru dönüp baktığımda uzun bir süredir motor kullanmadığımı farkettim. o yüzden yakın zamanda scotter almayı düşünüyorum. hem yakıtı az hemde ototmatik fites hemde masraf az hemde sessiz. ne güzel değilmi. bizim zamanımızda jawaceylanlara kız gibi motor derlerdi. şimdilerde üste para versen almıyorlar bunları.
yani kayma var piyasalarda. motorlarda evrim geçirdi. şimdi bu motorlar hem sessiz hem ekoomik. daha ne diyim müthiş yaa..
bu da fena değil ama bunların şöyle kalın tekerli olanları var, bir de siyah olcek tabee.. onlar biraz daha dengeli oluyor.
Ya da 2+1 tekerli olanlar var o da olabilir
İlgili olabilecek konular
-
Istanbul Anadolu Yakası Yerler?
25 Tem. 2014, 17:13 schwarzqeist
2208912 Eki. 2014, 14:49
boranyildirim -
İst. Anadolu Yakası Fot. Eğitimi
22 Şub. 2005, 13:17 gugux
81226823 Mar. 2011, 02:38
av.ozguryilmaz -
-