Fotoğrafçılık Forumları
Anadolu Gayfe..
Entel cafe denen yere muhalif olarak açılmıştır
Anadolu ruhu taşıyan her türk vatandaşını gayfemize bekliyoruz
Forum müdavimlerinin pek ortada görünmediği ve forumun bu durgun günlerinde, bu gayfeyi açmak akıl karı değil belki ama..
Olsun, nasip
Anadolu'ya dair herşey, her düşünce, her uygulama müessesemizde geçerli olup, entel hareket ve girişimler yassahtır
HOŞ GELDİNİİİZZZZZZZ....
FOTOĞRAF: Rıdvan Çelik..
ama ben de yanlış bliyor olabilirim
belki önce sen bulmuşsundur
ben de ben buldum sanıyorumdur
her neyse, gönüller bir olsun efem
Tam olarak nasıl mili mili olduğumu hatırlamıyorum ama sanırım mustafa abi demişti gibime geliyor çokta emin değilim ama telefondaki olay doğrudru Hep gülüyoruz zaten dimi biz Mustafa Abim
Yoksa Desim 'mi dedi alla allah yaw yoksa bende demi bölünme oluyor
Gel buraya Desim yaw boş ver psikolojiyi falan iyisin sen iyi
Yaw cinasımızda yakında burda pc olayını çözmüş yakında netide gelicekmiş ne güzel haber demi [>:D :D :D<]
he aynen hocam. mail bana da geldi. e gelivesi gali aramıza be yaw
FENERBAHÇEEEEEMMM SEN ÇOK YAŞAAAAAA...
eskiden çekilen fotoğraflar daha çok sanatsal bakış açısı ile ele alıdnığında değerli oluyor.
şidilerde ise daha net ve belli fotoğraflar olmakta. eskiden çekilen fotolarda afedersiniz ne üdüğü belirsiz bir sürü şey var. hiçbir şey net ve belli değil. mesela nif dağını yazmasaydınız ben bilemezdim.
bunun gibi..
o yüzden ben eskileri pek sevmem hiçbir işime yaramazlar.
sn remi;ben çekim tarihlerinden dolayı ilgilenmiştim
Ama tabiki;zevkler ve renkler tartışılmaz
selamlar hocam.
tabi adamlar uğraşmışlar didinmişler emeklerinin meyvelerini şimdi bizler yiyoruz yalan değil. o bakımdan fotoğraftan ziyade emekler değerli.
benim ustamın dükkanında şöyle yazar. 1978den beri..
o zamanlar karanlık oda varmış. meslek sırrı denilen kavram varmış. ustalar nasıl çalıştığını bir tek akrabalarına ve çocuklarına söylermiş. böylece fotoğraf işinde nesilden nesile afedersiniz b.k gibi parayı kaldırırlarmış. insanlar hiçbir zaman verilen hizmeti sorgulamazmış. acaba iyi mi kötü mü, 3/1 kuralına uygun mu, white balancesi doğru mu eksik mi pozlanmış..vs vs.. hiiççç sormazlarmış. koşa koşa giderler, foto çekilecek mekana girerlermiş. oda kapkaranlık olduğu için yalnızca patlayan zımbırtıyı görürlermiş ve çıkarlarmış bir hafta basım için beklerlermiş. satın alırkende eldeki kıytırk çerçevelerle beraber istediği fiyata alırlarmış. ve o zamanlar ne gariptir ki kimse kazık yedim demezmiş. alan memnun satan memnun.
e hoca bide fotoya bak bakalım olmuş mu diye. yanmadıysa basıldıysa o bile yeterliymiş insanlar için. 36lık pozun 20si birden yansa kimse bişey diyemezmiş. hak talep edemezmiş..
vay canına.. ne günlermiş beahh
Remi ben eskileri seviyom. Daha fazla keyf alıyom. bu makineyi elime aldımmıdı heyecanlanıyom
Uploaded with ImageShack.us
İlgili olabilecek konular
-
Istanbul Anadolu Yakası Yerler?
25 Tem. 2014, 17:13 schwarzqeist
2208912 Eki. 2014, 14:49
boranyildirim -
İst. Anadolu Yakası Fot. Eğitimi
22 Şub. 2005, 13:17 gugux
81226823 Mar. 2011, 02:38
av.ozguryilmaz -
-