ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

13 Şehit 7 Yaralı

Bugünkü terör bilançosu 13 şehit 7 yaralı.

2002 de terörü sıfır noktasında devir alan üçüncü ve ustalık dönemim deye böbürlenen bu hükümetin ülkeyi getirdiği nokta bu.

Şehit ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Bu beceriksiz Hükümetin bir an önce işi bırakmasını can-ı gönülden istiyorum.
Daha kötü şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum...

#ercan43' tarafından 14.07.2011 18:13:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Temmuz 2011, 18:13 - İp: 217.***.**6.227
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Kürt olmak suçmudur fuji. Bİzim altıntaş ilçesinin merkezide bütün eski kayıtlarda Kürt köyü olarak geçmekte. Nolcek yani.
MEsele hayinlik meselesidir. Kürttür kaya gibi sağlamdır. Türktür ancak pekakalıya pasaport satar. Apo ile yıllarca aynı apartmanda oturur . Hayin hayindir. Türk Kürt fark etmez.

Tarih: 22 Temmuz 2011, 13:50 - İp: 88.***.**8.40
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

büyükanıtıda yargılacekler. oh olsun. gerçi tanırım iyi çocuktur.

Tarih: 22 Temmuz 2011, 14:09 - İp: 88.***.**8.40
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Gericilik irtica yarışında sınır yok. Saadet partisi de çıkmış osmanlıcayı ilkokulda zorunlu ders yapacağız diye esip gürlemekte.

Tabi emmiler osmanlıcayı zorunlu ders yapın da millet rahat rahat osmanlıca yazılmış tıp, bilim , matematik, kimya kitaplarını ve buluşlarını okuyup anlasın ülkemiz bilim ve teknikte çığır atlasın.

Sonra da 600 yıllık osmanlının demir çelik üretiminin neden 0 ( sıfır ) olduğunu belki anlasınlar. Toplu iğneyi bile üretemeyen bir imparatorluğa hasretleri belki diner.

yalnız osmanlıcayı fazla öğrenenlerin hangi padişahların hamamda oğlan kovalarken düşüp öldüğünü,keza hangi padişahın erkek oğlan sevgilisine hangi şiirleri yazıp da bu gece gel diye yalvar yakar olduğunu da öğrenme tehlikeleri mevcuttur.

Saçının tipini beğenmediğine dönme diyen makarnacı bu mevzulara ne der. zahir ilk osmanlı halifesi yavuz sultan selim de küpe takmakta idi, yani makarnacı emmiye göre ilk halife bir dönme idi.

Makarnabey Hz Muhammed'in saçının da omzuna kadar uzun olduğu ve gözlerine de sürme çektiği söylenir. Ona da bir kulp tak bari.

Evet fotomakarna küpe takan ilk halife ne idi, saçları omuzlarına kadar uzun olan ve gözlerine sürme çeken Hz.Muhammed ne idi. Dini imanı en iyi senin takım bildiğine göre acil cevap bekler saçlarından öperim.

#okyanus' tarafından 22.07.2011 18:47:07 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Temmuz 2011, 18:39 - İp: 88.***.**0.81
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

sevgili okyanus ötesi emmi. böşye şerreften nasibini almayan deyyuslar hem padişahlar hemde atatürk için oğlancı yakıştırmaları yapmaktalar utanmadan arlanmadan. şerefsiz bunlar emmi. neler neler anlatmakta belli bir taife Atatürk için. ayıp ayıp. padişahlar için ne kadar ayıpsa Atütürk içinde ayıp emmi.
NEyse Hz Muhammed Sas saçınıuzatırmış. hatta ördüğü rivayet olunur. İNsanların giyim kuşak ve tiplerine bakarak yargılara varmak ahmaklıktır. gericiliktir. herkeş istediği gibi giyinebilir emmi. kimseyi ilgilendirmez keza.
saadet cephesi ters bana. iranı dost gören zihniyete ne diyeyim ben.

Tarih: 22 Temmuz 2011, 19:30 - İp: 78.***.**3.225
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Kurt olmak sucmudur demis de Carsamba Pazari emmi.Bence Turkiyede Kurt olmak Amerikada Zenci olmak gibi bisey.Yani onyargilarin galip gelmesi olayi.Orda aaa NEGRO mother fucker diyolar,burdada kro...Orda gorunusten darbeyi yiyorlar,burdada dilden...Benim dogu kokenli arkadasim vardi 1 senede batili gibi konusmaya baslamisti

Tarih: 23 Temmuz 2011, 05:57 - İp: 221.***.**3.132
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

benim üniversitede kız arkadaşım kürt idi... merak etmeyin kürtlerle bir sorunum yok...

ben devlet bahçeliye kürt denildiğinde oha dedim... adam bu türk milliyetçiliği ile bir de kürt çıkarsa, çok komik olurdu yani

adamın köyündeyim şuan bu satırları yazarken bu arada bırakın kürt ü , mahalleden yabancı biri geçiyor diye , herkes perdeyi azcık aralayıp cins cins bakıyor, adamın biri de sordu, ne geziyon, senin baban kim bakim, kimlerdensin sen diye sordu bu sabah

Tarih: 23 Temmuz 2011, 10:05 - İp: 46.***.**3.74
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Oyle yerlerde isleri gucleri yok saga sola sararlar,yada merak iste.Kucuk yerlerde meshurdur...

Bu arada Norvec de karisti enteresan.

Tarih: 23 Temmuz 2011, 11:37 - İp: 221.***.**3.132
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

ben iskenderunda yaşıyorum... bir arap köyüne gir , kimse uzaylı görmüş gibi bakmaz sana emin ol...

Türk ler biraz yabani oluyor... 3 km den yabancı birini kesmeye başlıyorlar, düşman mı diye

bir sürü hikaye var bende aslında, ama şimdi konu bu değil... durup dururken vatan haini, türk düşmanı, kürt düşmanı , yalayıcı vs ilan edilmeyeyim

Tarih: 23 Temmuz 2011, 16:13 - İp: 46.***.**3.159
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

selahattin demirtaş kürtmü. ahmet türk ! kürtmü. soyadı bilem türk. ya ziya gökalp türkmü idi. bu memlekette kürtçülüğü türkler, türkçülüğü bilmemneler yapıyor hemşerim.
asimile olmuş görünnen kürttür onlar. bizim ilçede öyle.

Tarih: 24 Temmuz 2011, 11:47 - İp: 78.***.**3.225
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

işiniz gücünüz o kürt mü , türk mü meraka etmek...

faşistbey seni...

Tarih: 24 Temmuz 2011, 13:11 - İp: 46.***.**7.86