Fotoğrafçılık Forumları
13 Şehit 7 Yaralı
Bugünkü terör bilançosu 13 şehit 7 yaralı.
2002 de terörü sıfır noktasında devir alan üçüncü ve ustalık dönemim deye böbürlenen bu hükümetin ülkeyi getirdiği nokta bu.
Şehit ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.
Bu beceriksiz Hükümetin bir an önce işi bırakmasını can-ı gönülden istiyorum.
Daha kötü şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum...
#ercan43' tarafından 14.07.2011 18:13:45 tarihinde düzenlendi.
niye şehit olanların 3-4 tanesi kürttü. baççelide kürt zaten.
oha pazaremmii...
bahçelinin köyü ile bizim köy yanyana...
sendimi kürtsün.
o yüzden oha dedim ya
yine söylüyorum dil sürçmesi
nerenle okuyorsun....
bizimde rahatsız oldugumuz şeyler var diye yazdım yukarıda yok öye herşeyi dört dörtlük olan bir insan
devlet bahçelide pkk lı kardeşlerimiz dedi
kılıçtaroglu ana avrat küfretti sonra dilim sürçtü dedi öyle demek istemedim dedi
neden digerlerine gelince dil sürçmesi olarak kabul ediliyorda başbakana gelince bilerek ve isteyerek oldugunu düşünüyorsunuzki.
badem bıyıklılar diye bir şey yazmış arkadaşın birisi biz size kulagı küpeli bıyıklı gelin diyormuyız.yada kadına özenmiş uzun saçlı küpeli hatta makyaj bile yapan kişiler sizin gözünüzde çagdaş kişi biz bu kişilere dönme diyormuyuz.
siz kendinizi ne zannediyorsunuzki cürümünüze bakmadan hükümeti istifaya davet edip yok hain yok amerikancı yok terörist taraftarı diye karalama kampanyası yapıyorsunuz.kardeşim sizin gibi düşünenler yüzde 26 veya yüzde 13
ama bizim gibi düşünenler yüzde 50 kusur madem demokratsınız madem demokrasi hamisisiniz madem özgürlükçüsünüz bu millet bu gün bu insanlara yetki verdi siz yönetin dedi onlarda en iyi şekilde yöntiyor. sizlerde bunu kabullenmek zorundasınız.
taraf meseslesine gelince benim çok güçlü şüphelerim var sizin yaptıklarınızla dedikleriniz birbirini tutmuyor.siz öbür taraftansınız.
ben siğzin gibi atatürkçü deyilim ilke ve inkilaplarınada baglı deyilim.bana göre o günkü şartlarda görevini yerine getirmeye çalışmış bazılarını yerine getirmiş bazılarını getirememiş, sonrası tartışmalı bir komutandan başka bişey deyildir.
şimdi yine vay efendim sen nasıl konuşuyorsun diye ahkam kesen arkadaşlar olabilir, sizin gibi düşünmek zorunda deyilim laik çagdaş atatürk ilke ve inkilaplarına baglı olmak zorunda da deyilim.uyruguma gelince özbe öz türkoglu türküm sırf siz öyle istiyorsunuz diye ben öyle olmak zorunda deyilim
şimdi kimse yalakalık yapacam diye agzını bozmasın allahın kuranın peygamberin eleştirildigi yerde kişiler çok rahat eleştirile bilir. ne laik olmak zorundayım nede çagdaş bunları olmadım diyede hiç bir hakkımdan vazgeçmemi beklemesin kimse.
ALIN İŞTE SİZİN KAHRAMANLAR 6000 DOLARI VEREN HERKESE HATTA PKK LILARA PASAPORT.ŞİMDİ BU ADAMA 60 BİN DOLAR VERSELER BÖLÜGÜ KURŞUNA DİZDİRİR. POSTALIMIN KAHRAMANLARI KÜLAHIMA ANLATIN KAHRAMANLIKLARINI.
BUYRUN HABER.
Albay'dan PKK'lıya ŞOK teklif!
iki hafta önce Ankara'da yakalanan N.Y. adlı kadın PKK'lı, örgüt içinde faaliyet bulunduğu dönemde sahte pasaport çıkarmak için Ergenekon soruşturmasında tutuklu bulunan emekli albay Hasan Atilla Uğur'dan yardım istediğini öne sürdü. 21.Temmuz.2011,16:15:47
Ankara'da yakalanan N.Y. adlı PKK'lı, sahte pasaport içinErgenekonsoruşturmasında tutukluemekliAlbay Atilla Uğur'un kendisine Avrupa'ya gitmesi koşuluyla sahte pasaport sağlayacağını iddia etti.
Terör örgütü PKK'ya katılıp örgütsel faaliyetlerde bulunduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan ve iki hafta önce Ankara'da yakalanan N.Y. adlı kadın PKK'lı, örgüt içinde faaliyet bulunduğu dönemde sahte pasaport çıkarmak için Ergenekon soruşturmasında tutuklu bulunan emekli albay Hasan Atilla Uğur'dan yardım istediğini öne sürdü.
N.Y., örgütte yeralan bir arkadaşının aracılığıyla yaptığı girişim sonrasında, Uğur'dan kendisine Avrupa'da başka bir ülkeye gitmesi halinde sahte pasaport vereceği bilgisinin geldiğini, bu nedenle pasaportu başka bir kanaldan sağladığını iddia etti.
Milliyet'in aldığı bilgiye göre, 1998'de PKK'ya katılarak 2004'e kadar örgüt içinde yeralan, örgütten ayrıldıktan sonra hakkındaki yakalama kararı gereğince aranan Rojda kod adlı N.Y., “Ülkeye gelebilmek için pasaport almam gerekiyordu. Ben de bu işleri yapan, hatta PKK'dan kaçıp gelen kişileri yurtdışına göndermek için para karşılığı sahte pasaport çıkardığını duyduğum emekli albay Atilla Uğur adlı kişiyle, Suriyeli Jiyan Afrin ve Velat kod adlarını kullanan ancak gerçek kimliğini bilmediğim Muşlu PKK'lı aracılığıyla irtibata geçtim” dedi.
6 bin dolara pasaport
Zanlı N.Y., “Jiyan Afrin ve Velat kod isimli kişiden Albay Atilla Uğur ile irtibata geçerek kendim için ülkeye dönebilmek amacıyla para karşılığı sahte pasaport temin etmesini istedim. Albay Atilla Uğur, Türkiye'ye dönmek istediğimden dolayı pasaport yapmayacağını, fakat Avrupa'da herhangi bir ülkeye gitmek istemem durumunda pasaport çıkartabileceğini arkadaşım aracılığıyla bildirdi. Bunun üzerine kuaförlük yaptığım işyerinde müşterim olan Irak vatandaşı Büşra adlı bayana Türkiye vatandaşı olduğumu, pasaportumu kaybettiğimi ve ülkeme gezmek amaçla gidip dönmek istediğimi söyledim. Bu isteğim üzerine 6 bin dolar karşılığında Irak'a ait ve üzerinde benim fotoğrafım bulunan pasaportu çıkarttı” dedi. Zanlı N.Y., hakkındaki yakalama kararı uyarınca çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.Milliyet
fotofoto34
ben siğzin gibi atatürkçü deyilim ilke ve inkilaplarınada baglı deyilim.bana göre o günkü şartlarda görevini yerine getirmeye çalışmış bazılarını yerine getirmiş bazılarını getirememiş, sonrası tartışmalı bir komutandan başka bişey deyildir. şimdi yine vay efendim sen nasıl konuşuyorsun diye ahkam kesen arkadaşlar olabilir, sizin gibi düşünmek zorunda deyilim laik çagdaş atatürk ilke ve inkilaplarına baglı olmak zorunda da deyilim
hah söyle helal olsun sana, cekinmeden bunu soyleyebiliyorsun.
hiçbir ironi yok gercekten boyle dusunuyorum.
gelelim geri kalanına, demişsinki sizin gibi dusunenler yüzde 26 veya yüzde 13
bizim gibi dusunenler yuzde 50.
sonra gelip bana demokrasi falan anlatıyorsun. demokrasi dedigin din dil ırk gozetilmeden bu ulkenin vatandası olan herkesin temsil edilmesidir. yonetim bizde geri kalanı sussun diyen adam gelip bana demokrasi falan anlatmayacak.
sen nereden biliyorsun ki benim kılıcdarogluna aferin ne de guzel kufretti dedigimi?
aynı soruyu sana soralım madem bahceliye kılıcdarogluna kızıyorsun, adam koskoca cumle kurmus dili sürçüp ona neden tek kelime edemiyorsun?
aklındakileri dile getirdigi için olmasın?
öcalana sayın demek, şehidime yan gelip yatan kelle demek seni rahatsız etmedgi için olmasın?
son olarak, taraf taraf diyorsun.
bu ulkeyi kuran, bayragını dunyaya kabul ettiren adama baglı degilim diyip, bizim tarafımızı sorguluyorsun? asıl sen de bakalım, sen hangi taraftasın?
cunku dediklerine gore turkiye cumhuriyetinin bagımsızlıgı senin için onemli degil, oyle olsa o bagımsızlıgı kazanan adama az saygı duyardın.
turkiye cumhuriyetinin bekası senin için onemli degil. oyle olsa o cumhuriyetin degerlerine saygı duyardın.
turkiye cumhuriyetinin bayragı ve "o günkü şartlarda görevini yerine getirmeye çalışmış bazılarını yerine getirmiş bazılarını getirememiş, sonrası tartışmalı bir komutana" gönül vererek kanlarını akıtmış yüzbinlerin kurdugu bu vatana baglı degilsin.oyle olsaydın minnetle anardın,
amerikanın bayraktarlıgını yapan ve bunu itiraf etmekten cekinmeyen, hakkında onlarca yolsuzluk dosyası olan bir adama duydugunun onda biri kadar bile olsa.
sen hangi taraftasın?
amerika-israil-ağlak ajan ortaklıgından yana mı?
buyuk orta dogu projesinden yana mı?
bugun rahat rahat bu ulkenin kurucusuna laf edebiliyorsan eger, bunu bile ona borclusun bunu unutma.
sen benim şehitlerime aglayamazsın. cunku onların korumak için canlarını verdigi degerlere inanmıyorsun.
umarım diger yalayıcılar da senin gibi dürüst cıkar, tek tek itiraf ederler ne olduklarını da kim nedir açık açık biliriz.
Habere gel
Şok teklif!
öne sürdü
iddaa etti
dedi
Kanıt nerde?
Ee anlatıyor ya sabahtan beri
Beyniniz sulanmış lan sizin. İnandıkları habere bak
Bişeyi merak ediyorum, badem bıyık meselesi. Badem bıyık, badem bıyıktır. Hakaret olarak kabul görebilir belki, ama iftira değildir. Ama küpe takana gelin demek, saçı uzun olana dönme demek de nedir yahu? Birde demiyoruz demiyorlar mı? E bal gibi kusmuşsun işte içindekini. Düpedüz iftira değil midir bu? Nitekim bir dönem benim de saçlarım uzundu ve hala küpe takarım. Şimdi ben dönme miyim. Yoo erkeklere ilgi duymuyorum, 7 yıldır da bi kızla beraberim. Ağızdan salya akıtıp iftira atmakta ne kadar kolay. Sana badem bıyıklı deyince, ana avrat dümdüz gideceksin demek ki? Ben şu zihniyette ki adamla oturup Atatürk' ü, askeri, memleket meselesini konuşmam bile.
İlgili olabilecek konular
-
D7000 Otomatık Modda Cekım Yapmama Nedeni Nedir
05 Eyl. 2024, 22:41 e.koksal
369406 Eyl. 2024, 18:13
mete007 -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1206819 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Ziraat Bankası Ziraat Mobil Fast 7/24 [eft İle Par