ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

13 Şehit 7 Yaralı

Bugünkü terör bilançosu 13 şehit 7 yaralı.

2002 de terörü sıfır noktasında devir alan üçüncü ve ustalık dönemim deye böbürlenen bu hükümetin ülkeyi getirdiği nokta bu.

Şehit ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Bu beceriksiz Hükümetin bir an önce işi bırakmasını can-ı gönülden istiyorum.
Daha kötü şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum...

#ercan43' tarafından 14.07.2011 18:13:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Temmuz 2011, 18:13 - İp: 217.***.**6.227
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Temizlik heryerde sart vesselam;

-Once vucuda zararli mikroplarin yada viruslerin girisi kesilmeliki , uyguladiginiz tedavi bosuna olmasin

-Sonra mikropsuz bir ortamda,iyiliestirilebilinir bir hastaligi tedavi edemeyen Doktorlara sira gelebilir.

Ama once mikropsuz bir ortam...

Hastalik kanser halini almis ve tedavisi yok ise,ozaman el-fatiha okuyup,son gunleri guzelce gecirmenin yollarini aramak gerekir...

Bizim durumumuz bi ara neredeyse mikropsuz bir ortam yaratilmisti ve tedavide yavas yavas cevap veriyordu,ama doktorlari degistirince,hastabakicilar falanda mikroplari iyi temizlemedigi icin ,hastalik tekrar eski haline donuverdi.

Insallah Kanser olmaz ama oldu gibi...El-fatiha...

Tarih: 21 Temmuz 2011, 05:49 - İp: 221.***.**3.132
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

tam bağımsız bir türkiye olmadan, kafamıza göre k.ıraka gidip pisliği temizleyip gelemeyiz... abd nin natonun silahlarıyla, imf nin fonlarıyla mı operasyon yapacağız...

demişti emekli albay...

Tarih: 21 Temmuz 2011, 11:52 - İp: 46.***.**1.180
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

boş konrnuşmaktasınız. telsiz konuşmaları tam 4 sahat önceden tespit edilmiş bu bölücülerin. güpe gündüz hemde. yav kardeşim bizim hiçmi uçağımız helikopterimiz yok. heronlar uyumakta mı idi. bu adamlar hadi vurdu kaçtı. teker teker avlanması gerekmezmi idi kalanların. nerdeler peki. yokk.
yesinlir sizin vatanseverliğinizi.
hem kıprıslılar bizi niye sevmemekteler acaba. gerçekten bunun sebebini merat etmekteyim. olmalı bir sebep muhakkak.

Tarih: 21 Temmuz 2011, 13:04 - İp: 78.***.**3.225
najdorf
najdorf (üye)
Ankara / Meraklı

"bu adamlar hadi vurdu kaçtı. teker teker avlanması gerekmezmi idi kalanların"

Birincisi arazi dağlık. Ovada keklik avlamaya benzemiyor her tarafta in, mağara. İkinci nedeni söylemeye gerek yok. Zamanında güneydoğuda yüzlerce köyün boşaltılması ile aynı sebep.

Bir şeyi gerçekten merak ediyorum. Telsiz konuşmasının tespit edilebileceğini bile bile bu kalleşler anlayabileceğimiz dilden konuşurlar mı sizce? Telsizler neyi kaydetmiş. Sinek vızıltısı mı?

Amacınız üzüm yemek değil. Vurun bakalım

Tarih: 21 Temmuz 2011, 13:12 - İp: 144.***.**6.195
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Haccı alem adamsın
telsiz konuşmaları tam 4 sahat önceden tespit edilmiş bu bölücülerin. güpe gündüz hemde

Bari kimler tarafından tespil edildiğinide yazaydın. Telsiz konuşmalarını tespit eden kurumlar MİT, EMNİYET, JANDARMA şimdi söyle bakalım bu kurumlar doğrudan hükümete bağlı değilmi? Hatta en tepesindeki adamların ataması bir torba kömür bir paket makarna karşılığı savunduğunuz akepe tayfası tarafından yapılmadımı? Haccı iki yüzlülüğü bırakın ve dürüst olun konuları çarpıtmadan yazın. Gerçi sizin için önemli olan millet yiyormu yiyor satmışım anasını dürüstlüğün!!!!

Bknz.

#mechul75' tarafından 21.07.2011 13:22:14 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Temmuz 2011, 13:17 - İp: 78.***.**4.79
fotofoto34
fotofoto34 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

sayın ve kelle kelimesi dilsürçmesi ile çıkmış bir kelime tabiki bizi rahatsız eden durumlarda var.ne yani sizin rahatsız oldugunuz durumların hepsinden bizdemi rahatsız olmamız gerekiyor
aponun yakalanıp getirilmesi deyil işi düzeltelim aponun teslim edilmesinde görev alan bir insanın hain olmayacagına inanmak kendisiniz zorlamaktan başka bişey deyil.heleki bu kadar şehidin verilmesinden sonra tsk da hain olmadıgına inanmak aptallıktan başka bişey deyil.

ki mardin nusaybin timi hem silah seslerini hemde dumanı görecek ve takip edebildigi bir mesafede olmasına ragmen.intikal emri verilmemesi sizcede anormal deyilmi

daha öncede devlet olay yerlerine seyyar mahkemeler kurup hakim savcı gönderdiler ilk deyil yani.

polise tokat atılması bizleride rahatsız etti ama türkiye anayasası engeli olmasından dolayı bişey yapılamadı.peki sizin siyasi görüşünüzdeki milletvekilleri ne yaptı bu tokat karşısında sözlü tepki bile veremediler.

kendi yapamadıgınız şeyleri başkalarından beklemek uyanıklıktır.bu pkk lıların meclise nasıl girdigi araştırılırsa onları meclise sokan siyasi görüş(eski shp bugün chp) bu olay karşısında sessizligini koruyor olmasıda manidardır.

bu kadar imkanla uçak tank top heron helikopter dünyanın önde gelen ordusu bukadar büyük bütçe hertürlü imkan seferberligine karşı her araziye çıkışta şehit vermeye devam ediyorsa büyük bir anormallik var.ordunun başı hükümet diyorsunuz hainligi kanıtlanmış komutanları bile kahraman ilan edip suçsuzdur diyerek agzınızda salyayla hükümete yükleniyorsunuz. bütün bunlar OLDUGU HALDE SİZ HALEN BU HAİNLERİ KAHRAMAN OLARAK GÖRÜYORSANIZ AKLIMA ŞU SORU GELİYOR..................................... SİZİN TARAFINIZ NERESİ SİZ HANGİ TARAFTASINIZ.

siz yinede bozuk agzınızla netfoto forumlarından 4 yıl daha hükümeti yıkmaya çalışın aptal çalar çingen oynar.tabiri caizse aliagam söyler öbürü dinler.

#fotofoto34' tarafından 21.07.2011 13:42:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Temmuz 2011, 13:37 - İp: 78.***.**0.168
ozansan
ozansan (üye)
Yurtdışı / Reklam Fotoğrafçısı

Sen niye hep hukumeti savunur bir imajdasin ki anlamiyorum.Amcan yada dayin milletvekili falanmi senin.

Daha ne olmalida hukumet herseyden sorumlu oldugunu kabul etmeli anlamiyorum.

Askerler soyle boyle dediniz tutukladinizmi?tutukladiniz

Yargi iyi degil dediniz dagittinizmi,dagittiniz

Polisde catlak var dediniz,doldurdunuzmu ?doldurdunuz..

Simdi bu kadar yapilan super icraatlara ragmen yine sucu birilerine atiyormusunuz?atiyorsunuz.

Daha farkli ozel birseymi sizin istediginiz anlamis degilim.12 Eylul diye bas bas bagirdiniz yok iste ozgurlukler, o gunlerin geri gelmemesi falan diye,anayasa showlariyla meydanlari kapladiniz eee noldu?Kim yargilandida hapse girdi o donemden yada ne degisti.Hayir istediginiz oldu ise neden hala orduya laf edersiniz!!!Tamamen badem biyikli ordumu istiyorsunuz yani buyrun ozamnan yapin kardesim tayyip pasa kumandan siz arkadan avlayin bakalim PKK li kolaymi gorelim...

Herkes uzman kesilmis,yok nasil kactilar,yok neden helikopter kalkmadi.
Ben bile aslinda ne kadar eksik var desemde yinede bir uzman degilim.Belkide en iyi sartlarda bile zahiyat verecektik kim bilir.Gerilla savasi tarzi her zman zordur bildigim.Cunku dusman belli degildir.Bu deyyuslarin 30 dakkada terorist kimliginden arinip coban olduklarini duyduk zamaninda...Koylerde asker geliyo deyip el feneri ile isaret caktiklarini biliriz...Yani sadece PKK ya degil aslinda bolge ile sorunumuz.

He benim orduya kizdigim nokta var ve oda savunma konusunda ki eksikliklerdir,yani asker bol,sur tarlaya,PKK li avla ile olmaz bu isler...Yine ayni seylere giriyoruz gina geldi...

Tarih: 21 Temmuz 2011, 14:14 - İp: 221.***.**3.132
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Sayın Öcalan, aldığı kellerin hesabını veriyor

dil sürçmesine bak hele. kendinizi kandırın siz. hadi canım hadi.
cıkıp adam gibi evet onlardan bende rahatsız oldum diyemiyorsunuz.
buna ben de tepki gosterdim diyemiyorsunuz.
sonra gelmiş benim, bizim objektifligimizi tartısıyorsunuz.

siz askerime her türlü saygısızlık yapılıp teröriste her türlü kolaylık saglanırken sizin hükümetiniz tarafından, benim şehidime aglayamazsınız.

**
benim tarafım burası, ATATÜRK İLEKELERİNE BAĞLI laik demokratik türkiye cumhuriyeti.

amerika menşeili allahla kandırmayı marifet edinmiş ağlak ajanın liberal müritlerinden degilim çok sükür.

Tarih: 21 Temmuz 2011, 14:18 - İp: 92.***.**0.8
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

baççelide pekakalı kardeşlerimiz demişti. odamı pekakalı oldu yani.

Tarih: 21 Temmuz 2011, 22:06 - İp: 78.***.**3.225
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

adamın dili de amma sürçmüş

adam Türk değil gürcü asıllı olunca dil habire sürçüyor maşallah
nasıl olsa ölen Türk evlatları

Tarih: 21 Temmuz 2011, 22:12 - İp: 85.***.**1.238