Fotoğrafçılık Forumları
1 Havta Gıda Yokum
arkideşle;
Ben tatile gidiyom. U yüzden 1 hafta gıda yokum. Salellinin gurşunlu gaplıcalana gitcem.
5 gün galcem.Undan sona Nazillide arkideşin düğününe gatılcem.
Urdanda Kütayaya dönüp başka bi arkıdeşin düğününe daha gatılcem.
Şinci beni göremezsiniz , len bu adam niriye gitti, yoğsam siteyimi terketti diye çığrışırsınız diye habar veriyom.
1 havta sona görüşürüz.
Şincilik hoşcagalın.
yok normalde almam da o zaman biryer alıyorduk borçlandık zaruret mukabili.
30 bin net borcum kaldı iki arkadaşa. onu da ödedimmi sen sağ ben selamet.
Onbeş ayda ödersin zaman çabuk geçiyor..Senin aldığın davalar ucuz, esaslı bir dava alsan takk diye biterdi borç morç lakin sabır et..
Okyanus bak benden borç falan isteme. Buz gib ibirden soğurum. SEnin yüzünden foruma bile girmem. Ona göre. Silerem telefonunun, kara listelere eklerim ulaşamazsın sittin (60) sene.
1 havta gıda bıraktık gene karman çorman olmuş forum, nerden başlasam kurcalamaya
nerdeydin bi havtadır.
tatildeydim güney mertebelerinde pazaremmi. kumköy abinin köyüne yakındım, kumköy'e.
NEresiymiş orası bakem bi. DEn bana.
1 hafta gıda değil de daha uzun zamandır yoktum... emme yakında inşallah bu hafta yani , yeni bilgisayar alıyorum, öbür külüstür yolda kaldı gali... tabi bilgisayar alarak, dslr veya motosiklet hayallerim başka bahara kaldı yine...
imdi söyleyin abiler , acer dizüstü 6930 modeli iyimidir... 10 taksit 1490 lira... bütçeme uygun, pek anlamam ama özellikleri de iyi görünüyor...
fikir verin de , çarşamba günü şehre inip alacaz ... araştırmak için 2 günüm var yani...
selamlar herkese...
Vay Fuji kardeşim, özlettin kendini yahu. Hoş geldin
fuji de hortladı ne bereketli bir gün ya
hoşgeldin fuji çabuk al pcyi de gel aramıza
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171710931 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar