Fotoğrafçılık Forumları
1 Havta Gıda Yokum
arkideşle;
Ben tatile gidiyom. U yüzden 1 hafta gıda yokum. Salellinin gurşunlu gaplıcalana gitcem.
5 gün galcem.Undan sona Nazillide arkideşin düğününe gatılcem.
Urdanda Kütayaya dönüp başka bi arkıdeşin düğününe daha gatılcem.
Şinci beni göremezsiniz , len bu adam niriye gitti, yoğsam siteyimi terketti diye çığrışırsınız diye habar veriyom.
1 havta sona görüşürüz.
Şincilik hoşcagalın.
BAk sen onunla iyi geçin. Bi ona bi bana plazma al. 50 inç. Yada filipisin 47 inç 5.000.000 /1 kontras ledli lcd si var ondan al birer tane. Yardımcı oluruz sana. Onun know u benim how umla. BEnimde çevrem geniştir istanbulda. Mülker sporda 2 sene idarecilik yaptım.
Kumköyün üstüne çevre tanımam.
Kumköy ağabey yazlığa gitti herhal. Bir aksilik olmazsa perşembe günü geliboludayım.
orda benim ziraatçi bi tanıdık var. ÇEvre mukabili yani.
Senin çevrede geniş zaten.
Bel çevresi.
nihohhouğahağgaha
valla kalan tek takımımı (şehere giderken geydiğim) bile geyemez olcem yakında. BÖyle dardar gelmeye başladı. Sanırım çekti. SArar emme genede çekti . ALlah alLHa.
Seni takım paklamaz bu saatten sonra.
Beli iple büzdürülen şalvarlardan al. Seneyede giyersin hem.
valla haklısın. bide şu muşak işi kafamı gurcalar epeydir. eskiden bel fıtığı bu kadar yayğın değildi. sanırım kuşak yüzünden. eskiler hep kuşak takardı. böyle döne döne beline dolarlardı.
Hâla plazmatik tilivizyon alacaksın, ooohoo,, al bari,dolar da düştü kur da zati..
çeyrekler 75-77 lira hala..
abi çeyreğin hesabını tutma artık. benim borç bitti.
aslan gibi üç ayda 75 çeyreği ödedim.
Ne güzel işte bir yük kalkmış üzarinden.Alma bir daha borç morç sende..Bürodan sıkıldıysan başka yere atanman lazım en iyisi..
Zıpkıncı da hâla avkat bulamamış , .
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171710931 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0107327 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-