Fotoğrafçılık Forumları
1 Havta Gıda Yokum
arkideşle;
Ben tatile gidiyom. U yüzden 1 hafta gıda yokum. Salellinin gurşunlu gaplıcalana gitcem.
5 gün galcem.Undan sona Nazillide arkideşin düğününe gatılcem.
Urdanda Kütayaya dönüp başka bi arkıdeşin düğününe daha gatılcem.
Şinci beni göremezsiniz , len bu adam niriye gitti, yoğsam siteyimi terketti diye çığrışırsınız diye habar veriyom.
1 havta sona görüşürüz.
Şincilik hoşcagalın.
Bir de öksürüyordu, galiba ceryanda kalmış veya mado yemiş 300 gr'lık keza..Zatürre mertebesi olmasında bu havada..Üç gün sonra buralarda yağmur var rahat eder belkim..
İnşallah. Aypondan baktım pazar bizdede yağış var. Caitaeium mertebesi.
Ayponu kullanmana bağlı sık sık kullanırsan şarj marj dayanmaz sana orada..Tepedeki erişim kulübeleri mertebesinde..Tırnak filan uzatmadın değil mi aypon davasına..
yok abi barnak uçları ile rahatça gullanılıyo.
Abovv saat bir buçuk olmuş. Safir camlyı titanyum saatime baktımda.
safir elmastan sonra en sert şeymiş dünyada bu arada. Sanırım benim saitin yarısı safir parası.
Ondan senden epey para almıştır emmiler safir mertebesi işçilik erbabında..Kaybetme düşürme de..
Pazarbey benim saatte Macar .. yok yok Nacar marka safir camlı titanyum emme camı çizildi bu nasıl sertliktir anlamadım?
Hoş saatimi 5 sene önce almışım ama olsun niye çiziliyor ki?
Ah ah ah [ ha ha haa] namçakoğlu cüneyit de tarihi surlarda kolunda seykobeş ile amma kılıç sallardı vaktiyle..Teller ve uçak cabası keza..
O saat rahmkoc museumda sergilense ne iyi olurdu aslında..
BEnim casio bilem çizildiydi. NAcar haylı hayli çizilir. Camilerde olur nacar saatler. BÖyle kocaman sarkaçlı markaçlı.
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171710931 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0107327 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-