Fotoğrafçılık Forumları
1 Havta Gıda Yokum
arkideşle;
Ben tatile gidiyom. U yüzden 1 hafta gıda yokum. Salellinin gurşunlu gaplıcalana gitcem.
5 gün galcem.Undan sona Nazillide arkideşin düğününe gatılcem.
Urdanda Kütayaya dönüp başka bi arkıdeşin düğününe daha gatılcem.
Şinci beni göremezsiniz , len bu adam niriye gitti, yoğsam siteyimi terketti diye çığrışırsınız diye habar veriyom.
1 havta sona görüşürüz.
Şincilik hoşcagalın.
HEy gidi günler heyyy. Bu bildiğin gibi değil. Titanium. Tüy gibi.
İyi diğer hafta seferiyim gelir bakarım saatine hayırlamaya madem..
http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=341270
Bak emmi bakmadan çekim mantalitesi..
Sen de ne çekermişsin gali, uzaktan..
Okyanus emmi; pembiş araban için olay tamam da, araban düz vitesli imiş değil mi,sordum pazaremmiye..
Baskı balata vs halledilecek, takacak uğraşacak yerde hazır,lakin senin araban en az dört saatte yapılacak.Heryeri sökülecek öyle imiş..
Yüzelli lira işçilik demişler ise soğrudur,sana yüzkırk lira en son o da..
Kolay değilmiş bir sürü yer sökülecek..
Hazırım de bana hallettireceğiz..Yedek parçaları alırız ilk distiribütörden,sora ödersin, işçiliği yüzkırk,onu orada ödeyeceksin..
Bizde senle araba yapılana kadar bir yerlere gideriz akbili al yanına da..
Bu iştende kaçarsan vay haline,kendini denize at en iyisi..
Bizim arabalar daha kolay yapılıyor vectra GT olsa da..Seninkinin işi uzun ve zor..
Hele otomatik olsa beyin okutma işi de vardı, görüştüm o okutmadan para almayacaklardı,otomatik olsa idi..
Ölümün çaresi yok..Hallederiz..
kumköy abi nü mü çalıştın ineklerle.
abi parça parasını nasıl eylülde vereceğiz ?
senetmi yapacağız ?
yapacak servis neresi ?
işinde uzman değilse benim özel opel servisi var. adamlar sırf opel çalışıyor ezberlemişler arabanın her yanını.
ayrıca araba pembiş değil gri. gri yi de aynı fiyata yaparlarmı ?
İyi tamam, araban manuel değil mi, o zaman yarın fiat alırım, sırf baskı balata mı istiyorsun sen..
Arka disk ön disk vs lazımsa yaz ki fiat vereyim..
Parçaları alırsın senetsiz sepetsiz eylülde öde bayramdan sonra ama..Benim sözüm senet be okyanus..
Parçalarıda gider bildiğin yerde taktırırsın madem, o kadar..Şam yolu dümdüz, ne diyeyim sana..
Pazaremmi sıcaktan kasabada tepeye çıkıp toplantı halinde imiş hâla şimdi, ona göre ..bekleme ona sorayım mı diye hem..
Ayponu oradan sinyal veriyor çünkü..
#kumköy34' tarafından 01.07.2009 22:39:38 tarihinde düzenlendi.
manuel evet. analog yani.
kaç liraymış baskı balata.
arabanın kaportayı yaptırınca süper oldu. motor sesi kalmadı arabada. çekişidesüper. sanki bacanak beni mahcup etmemek için benim arabanın içine bmw koyup vermiş gibi geldi.
telefonu update ediyorum 105 MB dosya indiriyor.
bir sakatlık olmasın bu işte ?
fren mren lazım değil. 110 bin km oldu arka kampanaların balatalarını hiç değiştirmedim ama ön balataları her 25 bin km de muntazaman değiştirdim.
arkalar disk değil. kaç km de değiştirmek lazım arka balataları ?
Orada görüp derler zati, "biyfendi değişimi gelmiş bunun diye"., sen anlamıyormusun baksana bir zahmet..
Bende sensörde var uyarıyor keza her sene yaz başı baktırırım özelde ..Bitince takılıyor..
Seni parça alacağın [dediğim] yer de zaten tüm tr'ye yetkili metkili özel servislere parça dağıtımı yapan şirkettir emmi,için rahat ola..-Nutricina mertebesinde..
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171710931 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0107327 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-