panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Objektif Grubu.. Kapatılmıştır!

Kafanıza göre takılın gari : )

#panctom' tarafından 04.11.2011 02:39:06 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Mayıs 2008, 17:50 - İp: 94.***.**7.104
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Dün bir deneme yaptım..Rastgele bir fotoğraf seçtim.fotoğrafa eleştirel yorum istemiyorum diyen arkadaşlara sadece iyi ve güzel kelimelrinden oluşan kısa yorum "eleştirel yorum istiyorum" diyenlere ise normal bildiik yorumlarımdan birini yaptım..

Çoğu arkadaşım bu iyi güzelden sanırım bir şey anlamadı ki bana her hangi bir tepkide bulunmadı..

Bir arkadaşımız ise kendisiyle alay ettiğimi sandı ve o da beni m eleştirel yorum istiyorum fotoma aynı kelime ile tepkide bulundu..

Demem o ki..Bu yıldızlar konana kadar tekrardan yorum yapmamaya karar verdim..

Tarih: 22 Mayıs 2008, 21:58 - İp: 88.***.**9.16
melikeatay
melikeatay (üye)
Ankara / Meraklı

Merhaba panctom;
Topic ''grup'' adı altında açılmış,onu da yazdım zaten ben!Gruplaşma olur cümlesini kurarken de benim kastettiğim evet gruplaşmaydı.Şimdi bu ''yıldız''lı üyelerin dokunulmazlığı mı olacak?Ya da yalnış ifade olmasın , şöyle yazayım;Haa bu yorum ''yıldız''lı birinden gelmiş şeklinde olacak!).Bi tür eleştri yapanlara ödül babındaysa ona bi şey diyemem Şimdi site de yokmu gruplaşma?Var!..Ben şahsen çok samimi olduklarıma yorum,eleştri yapıyorum mecburen.Anlayabildikleri ve saygı gösterip dinledikleri için.
Siz demişsiniz;Dileyen herkes katılabilir diye!Tabii ki katılabilir.Onda sorun yokta,sorun yıldız meselesinde(benim düşüncem).
Onun dışında gerçekten ''FOTOĞRAFLARIMIZA ELEŞTİRİ ALABİLECEK(iyi yada kötü her yönüyle,en çok olumsuz yönlerini belirtmelerini isterim ),EKSİKLERİNİ GÖREBİLECEK,BİLGİLENDİRİLEBİLECEK,ELEŞTİREBİLECEKSEK'' varım.Ki her insanı memnun edemezsin.Mümkün değil!..Her insan eleştriye gelemez..

Tarih: 22 Mayıs 2008, 22:45 - İp: 85.***.**0.195
alikeser
alikeser (Objektif)
Ankara / Profesyonel Fotoğrafçı

madde 1 e bak yaa GRUPLASMA yapmayın nolur bu kadarda abartmayın artık eger boyle sacma seyler olcaksa ben şakşakçı tavfasına gecıom daha ıyı nolur abartmayalım arkadaslar yaa

Tarih: 22 Mayıs 2008, 23:07 - İp: 88.***.**6.52
playboy35
playboy35 (Üye)
Tekirdağ / Amatör

alis_11 arkadasım şakşakçılık olmasın o tavrada geçmeyin lütfen ayrıca benm yorumumda yanlıs anlasılmıs ben şunu demek istedim gruplasma olmasın asla sıtede cok rastlıyoruz ama kendini herkeze şakşakçı tanıtan arkadaşlar zaten eleştirel yorum yapamaz yapsada değerli olmaz bence...

#playboy35' tarafından 22.05.2008 23:22:09 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Mayıs 2008, 23:20 - İp: 88.***.**2.112
cap
cap (üye)
Amasya / Stüdyo Fotoğrafçısı

''arkadaslar bu arada örnek cap bey gibi 8bin kusur cok guzel olmuş diyen arkadaslarla birlikte olmaktan mutluluk duyacagım''

buyrun sizde yapın yorum özgürlüğünüzü elinizden alanmı var sevgili playboy 35

Tarih: 22 Mayıs 2008, 23:47 - İp: 88.***.**8.253
playboy35
playboy35 (Üye)
Tekirdağ / Amatör

haşa sadece ben sızdeki rekoru söyledim en çok yorum sizde var...Fakat en kısa ve en basit yorumlarda sizde teknik olarak bir kelimenize rastlamadım sizi kırmak istemem kelimelerimi seçerek yazdım ancak bana hak verenlerde vardır....

Tarih: 23 Mayıs 2008, 00:07 - İp: 88.***.**2.112
dewilturk
dewilturk (Üye)
Yurtdışı / Meraklı

Sevgili Cap bir cok calismama yorumlarin ile renk katdiniz(Tesekkur ederim) fakat Statusundeki Stüdyo Fotoğrafçısı yazisini okuyunca sizin yapacaginiz elestiri agirlikli yorumlarin benim gibi bu ise yeni gonul vermis acemi Fotografcilara yol gosterecegini dusunuyorum...Acikcasi yayinlanmis bir calismaya bir ustadimin gordugu hatalari yazarken sizin harika tebrikler yazmaniz beni ikilemde birakiyor..cunki statunuzdeki Stüdyo Fotoğrafçısı yazisina dayanarak daha profosyonel bir goz ile bakdiginizi dusunuyorum...Bizi yorumlarinizdan bilgilerinizden marum birakmamaniz dilegi ile Saygilar Sevgiler..

Tarih: 23 Mayıs 2008, 00:30 - İp: 217.***.**3.133
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Öncelikle sevgili oguz43, çok teşekkür ederim, sağolasın..

..................

sevgili melikeatay..

bu topiğin başlığını, kafalarda hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde hazırladım.

ama bu kadar açık maddelere rağmen soru işaretleri çıkıyor

diğer üyeler böyle mi diyecek : "bu yıldızlı olanlar ayrıcalıklı sanırım"

o halde o da gelsin, onun da avatarına yıldız eklensin

burada nerde gruplaşma?

sitedeki aktif 4-5 bin üyeden isteyen herkes alabilir..

mahrum etmiyoruz ki, bir ayrımcılık olsun?

ben siteye geldiğimden beri 2 yıldır, birçok arkadaşım topicler açtı. herkesi eleştiriye çağırdı. ama bu ses galeriye takılanlara ulaşamadı, hiçbirşey değişmedi.

şimdi ilk defa birşeyler değişiyor.

ilk defa bu sesi galeri bölümüne ulaştırdık.

Biz burada "ayrımcılık" değil de, bu değişimi nasıl geliştirebiliriz onu konuşmalıyız bence

dostlukla..

#panctom' tarafından 23.05.2008 02:36:28 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Mayıs 2008, 02:31 - İp: 88.***.**9.229
logy
logy (Üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Pancarcııım olurda ben desteklemezmiyim...
Her zaman arkandayım Pancar biliyorsun...

Tarih: 23 Mayıs 2008, 10:16 - İp: 78.***.**4.27
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

burdayımmmmm

Tarih: 23 Mayıs 2008, 13:30 - İp: 81.***.**3.185