Fotoğrafçılık Forumları
Objektif Grubu.. Kapatılmıştır!
Kafanıza göre takılın gari : )
#panctom' tarafından 04.11.2011 02:39:06 tarihinde düzenlendi.
maii nickli üyeye;
şu an sitede yüklü olmayan eski bir fotoğrafıma yapılan nazik bir eleştiri neticesinde kendimi bir hayli geliştirdim..
mesele olaya bakış açım idi.. tepkisel yaklaşmadım çünkü yapılan eleştiri haklı bir eleştiri idi..
keşke herkes eleştirilere bu şekilde yaklaşabilse ve kendini geliştirebilse.. ancak malesef herkes bu vizyona sahip olamayabiliyor. kayıpları kendilerinedir. rahatsız olmayın çok da önemli değil.. biz doğru yoldayız..
pantcom hocam desteklerimiz devam ediyor.. sessiz de olsa
krusty ve mustafa abi
yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkürler..
bundan sonra “Gözlerimi kaparım,vazifemi yaparım” gibisinden bir yol izliycem sanırım..
herkese bol fotograflı ve kendilerini geliştirebilmeleri için fırsatlarla dolu günler
Evet.. son şeklini verdik artık bu oluşuma..
kısa zaman içinde, bu oluşuma katılanların avatarı altında "yıldız" olmayacak;
onun yerine "objektif" yazacak..
böylesi daha uygun diye düşündük.
ilk olarak adı altında "objektif" yazacak üyeleri belirledik. bu topiğe yazmayanlardan da sectik. çünkü onlar eleştirmeyi bilen kişiler.. ve tabii katılım devam edecek..
ve kendimiz de yeni arkadaşları görüp hatırladıkça yazacağız.
BİR DE ŞU VAR;
Bazı üye arkadaşlarımız galeride çok iyi eleştiri yaptıkları halde onları dahil etmedik. çünkü onların fikir çizgisi itibarıyla bunu kabul etmeyeceğini, karşı çıkabileceğini düşündük.
Ama isteyen her arkadaşımız objektife davetidir.
uygulama ne zaman başlayacak mustafa bey ?
sanıyorum bugünlerde olacak..
Ee O da artık sevgili fdiker'in bileceği iş
Şahsen daha 1-2 fotoğraf yüklememe rağmen aldığım eleştiriler beni çok mutlu etti, sanırım işler doğru ilerliyor...
sizin amatörün üstünde objektif yazıyo onu nerden yazıyorsunuz ben girmek istiyorum objektif grubuna...
abicim savcılıktan iyi hal kağıdı, ikametgah ilmuhaberi, nüfus surati, 6 fotoğraf tamam başka ne gibi evraklar vardı unutmuşum
düşünüyorum da yeterince objektif miyim yoksa subjektif mi olsam kim daha iyi teklif verecek açık arttırma başladı
savcılıktan iyi hal kağıdı hariç hepsi hazır
Merhaba, sitenize yeni katıldım ve oldukça da acemiyim. Bende katılmak istiyorum, ama ne yapacağımı bilmiyorum.) Saygılar
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0144911 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Nikon D70 Body İle Uyumlu Objektif Almak İstiyorum
19 Nis. 2018, 16:05 henca
2310224 Nis. 2018, 17:15
ercan43 -
Fx Uyumlu Geniş Açı Objektif Hakkında