Fotoğrafçılık Forumları
Objektif Grubu.. Kapatılmıştır!
Kafanıza göre takılın gari : )
#panctom' tarafından 04.11.2011 02:39:06 tarihinde düzenlendi.
Herkese Merhaba
Nihayet benim gibi düşünen birileri varmış ve ortaya çıkmış ta bu topiği açmış [>:D
ben hep vardım zaten...
mustafa abi seninle tanışmayı çok isterdim , bana yeniden fotoğraf yükleme şevkini verdin... burada bir fotoğraf klübü kurduk, yapacağımız gezilerle, inşallah daha güzel ve yeni karelerle yazın kaliteli paylaşımlarda ve yorumlarda buluşmak üzere...
Bu guruba katılanlar benim objektif fotosunuda yükleyebilirler niklerine...
ben de varım
Cok guzel dusunce..Fikiri bugune tasiyan ve uygulanmasina destek veren herkeze tesekkurler...
Sahsim adina elestirilmeye okadar ihtiyacim var ve bunu okadar cok istiyorumki anlatamam...
Elestirilmek derken gercek anlamda cekim acisindan,isigindan objektifine kadar.Fakat buyuk celiskiler yasiyorum ornek vermem gerekirse Kemal (panctom) abi portre calismama yapdigin elestiri beni okadar guzel aydinlatdi hatalarimi gormemi sagladi tesekkuru borc bilirim..fakat senden sonra yapilan hatta profosyonel arkadaslarin yapdigi elestiriler ile birbirini tutmuyor dolayisi ile bir celiski olusuyor..
Elestirilmek adina bende varim
ize hak veriyorum kaliteli ve teknik yorumlar bekliyoruz isim vermiyım ama bu sıtede fotodan anlamayan teknıkk bılmeyen cok uye var ayrıca benım okadar kalıtelı fotolarım olmasada teknık olarak cogundan ıyı olduguma emınım yorum yapmıyordum artık sızle beraber tesekkurler ........
elimden geldiği kadar becerebildiğim kadar sonuna kadar varım....
Sevgili panctom ve projeye destek veren bütün üyeler:
Henüz netfotoğraf'a yeni katıldım. Fotoğraf çekmeye de yeni başladım sayılır.
Acemi bir üye olarak, bu girişiminize çok teşekkür ediyorum.
Fotoğraf ve fotoğrafçılıktan öte, bakışın, anlamın, tutkunun ve bilginin bu şekilde çoğalacağına inananlardanım.
Bu güzel çalışmaya, öğrenip paylaşacak kadar olgunlaştığımda bende katılmak isterim.
Takdir ve saygılarımı sunarım.
sevgili Cap'a cevaben ;
---------------------------------
Bir aşçı iyi yemek yapmayı öğrenene kadar kimbilir ne kadat tatsız, tuzsuz yemekler yapar. Sonra öğrenir.
Bir terzi iyi bir takım elbise dikmeyi öğrenene kadar, kimbilir kaç kumaşı bozar, pantolonu dar yapar.
İşte bunun gibi birşey..
Gidip "kutlarım" yazmaktansa, eleştirmeye çalışsın herkes.. Çaba sarfetsin. En azından daha iyidir. Hata yapa yapa, doğru eleştirmeyi öğrenecekler çünkü..
Hep tebrik ederlerse, nasıl öğrenecekler eleştirmeyi?
Ben sahneye ilk çıktığımda doğru dürüst müzik icra edemiyordum, çok tecrübesizdim. Vaz mı geçseydim yapamıyoruım diye?
Bak şimdi ekmeğimi o işten kazanıyorum
-------------------------------------------------------------------
Daha önce de yazmıştım bu cevabı, oradan alıntı yaptım.
Tabii ki herkes eleştiri yapmayı "profesyonel" anlamda beceremez. Ama kaçımız profesyonellik olgusuna ulaştık ki henüz??
Sevgili Cap, şimdi aramızdasın anladığım kadarıyla, değil mi
#panctom' tarafından 22.05.2008 02:51:21 tarihinde düzenlendi.
son gunlerde giremesemde burda
İlgili olabilecek konular
-
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0144911 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-
Nikon D70 Body İle Uyumlu Objektif Almak İstiyorum
19 Nis. 2018, 16:05 henca
2310224 Nis. 2018, 17:15
ercan43 -