as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.

Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.

Kamuoyuna duyurulur.

Sony DSC-R1

#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Temmuz 2006, 22:56 - İp: 85.***.**3.16
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

adnan abi goruyosun iste millet bi dunya lense para harcıyor yine de r1 kalitesini yakalayamıyor. bu r1 valla efsane oldu.
adnan abi bu arada sen makina alıyordun noldu? bekledigin makinalarda cıktı sanırım

Tarih: 1 Eylül 2006, 22:03 - İp: 85.***.**2.73
as
as (Üye)

Kıvanç İlker R1 e sadece bu topic te çamur atıyor.R1 kullananların işin gerçeğini bildiklerini bildiği için rahat rahat konuşup yazıyor.
Speed arada R1 e kurban gitti.

Kıvanç Pazar günkü toplantıya geliyorsun değilmi.Serbest kürsüden takip edebilirsin.

Bülent evet makina konusunda kararımı aşağı yukarı verdim.
Lens konusunda da araştırmam devam ediyor.

Hangi makina olduğunu şimdi söylemiyeyim.

Tarih: 1 Eylül 2006, 22:10 - İp: 85.***.**5.38
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Bülent ben Adnan abiye 1 ay müddet biçiyorum.Bence bu süre zarfında bir sürpriz yapıp makinayı patlatacak.

Ama ben asıl sürprizi senden bekliyorum.Ne olur hatırım için al şu 5D'yi.Gerekirse imkanlarını zorla ama 5D'yi al ve bir daha aklına makina getirmek zorunda kalma.

Paşalar gibi kullanırsın makinanı.

Eğer olmayacak gibi ise Nikon D200 alabilirsin.Üzerine ise 18-200 iyi gider.

Tarih: 1 Eylül 2006, 22:11 - İp: 85.***.**4.168
as
as (Üye)

Kıvanç benim makinayı almam muhtemelen yılbaşını geçer.

Kıvanç Pazar günü ben ve Gantry toplantıdayız haberin olsun.

#as' tarafyndan 01.09.2006 22:24:20 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Eylül 2006, 22:22 - İp: 85.***.**5.38
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

kıvans selam valla benide heveslendirdiniz umarım gelir makina. valla imkanlarımı hadsafhasına kadar kullanıyorum ama iste getiren kisinin insiyatifine baglı.
adnan abi sen de mi buyuk firmaların reklam politikasını ornek aldın?

Tarih: 1 Eylül 2006, 22:27 - İp: 85.***.**2.73
as
as (Üye)

Bülent böyle heyacanlı oluyor üstelik İlker de bu reklamlara gıcık kapıyor.Şimdi o da merak eder durur.

Makinayı aldığımda ismini ve lensini söylemeden ,örnek fotoğrafları bile parça parça yükleyerek İlker i meraktan çatlatacağım.

Tarih: 1 Eylül 2006, 23:01 - İp: 85.***.**5.38
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

oooooo desene arada bizde kaynayacaz meraktan olecez. ama benim 5d gelirse sorun olmaz

Tarih: 1 Eylül 2006, 23:39 - İp: 85.***.**6.79
as
as (Üye)

Sen 5D yi alırsan aldığını söylemeden buraya fotolarını yükleyip R1 nasıl çekmiş diye sorarsın.Önce R1 le çekilmiş diye kötü der ,netlik sorunlu ,flu ,renkler cansız falan.Sonra 5D ile çekildiğini söyleyince de ben yanlış görmüşüm fotolar çok güzelmiş der. Bir de yazının sonuna alkışları yapıştırır.

Hatta bunu bir ara ,5D gelmeden önce de deneyebilirsin.

#as' tarafyndan 01.09.2006 23:49:49 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Eylül 2006, 23:47 - İp: 85.***.**5.38
gantry
gantry (üye)
Aydın / Amatör

ilker sen neler yapmışsın öyle.demek elinde dslr si olanın fotoları daima güzeldir ha.peki senin elindekide sanırım dslr.peki sen neden çekemiyorsun bu iyi fotoları.doğruya seninki giriş sınıfı değilmiydi kesin ondandır.

Tarih: 1 Eylül 2006, 23:59 - İp: 88.***.**3.125
gantry
gantry (üye)
Aydın / Amatör

sen şimdi sinirlenir bu sinirlede kalkar gelirsin oralardan.pazar günü gelde hep beraber gezerdik izmirde.

Tarih: 2 Eylül 2006, 00:04 - İp: 88.***.**3.125