merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Sony Alpha A100 Fotograf Galerisi

değerli sony a100 kullanıcıları..bildiğiniz gibi DSLR/SLR-LİKE SATINALMA REHBERİ dediğimiz sayfa dahada genişletilmiş bulunmaktadır.bu sayfada sony a100 fotografları için bir sayfanın açılması,yeni makina alacak veya makina arayışı içinde olan arkadaşların sadece fotograf incelemesini yaptıktan sonra daha sağlıklı karar vereceklerine inanıyorum..
cüneyt OCAKLILAR ve H.BAYKAL üstadlarımızın açtıkları sony inceleme sayfalarının,sony a100 kullanıcılarınında aktarmış oldukları bilgiler, kullanıcılara eşsiz bilgiler sunmaktadır. bu bilgilerin ders niteliğinde olduğuna inanıyorum.bu sayfaların teknik bilgilerin konuşulduğu sayfalar olarak kalması daha yararlı olur düşüncesindeyim. fotografların ise bu yeni açtığımız sayfada yayınlanması bence daha güzel olacaktır.yani bu sayfa sadece fotografların yayınlanması amacı ile açıldı.
mesut abinin bu önerisi bana oldukça mantıklı geldi.diğer sony a100 kullanıcılarınında beğeneceğine inanıyor ve ilk fotografı yüklüyorum
NOT:yükleyeceğimiz fotografların en fazla 800 piksel boyutunda olması sayfa düzeni açısından daha sağlıklı olacaktır..fotoğraf bilgilerinide yayınlamamız izleyiciler açısında daha faydalı olacaktır.slm.lar

#merhaz' tarafından 16.03.2008 03:31:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 27 Haziran 2007, 13:49 - İp: 85.***.**0.211
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

Tarih: 22 Eylül 2007, 00:44 - İp: 85.***.**9.178
dentist444
dentist444 (üye)
Malatya / Amatör

1 ve 3. fotoğraf çok güzel tebrikler nemrut..hele 3 .deki kompozisyon muhteşem..

Tarih: 22 Eylül 2007, 01:17 - İp: 88.***.**9.58
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

sedar ikinci fotograf hasankeyfmi?hasankey ise ne zaman geldin? bana niye haber vermedin ?

Tarih: 22 Eylül 2007, 01:47 - İp: 88.***.**9.60
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

hasankeyf suheyl abi.bugun sabah ordaydım ögleden sonra batmanda geri döndüm.yaa sen şırnakdasın diye hiç aklıma gelmedi üstelik ben elazıg diyarbakır mardin nusaybin midyat hasankeyf yapmıstım

Tarih: 22 Eylül 2007, 01:50 - İp: 85.***.**9.178
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

ben cizredeyim.hasankeyfe 130km,nusaybine 90km mesafe var aramızda..
şimdi nerdesin sedar?

Tarih: 22 Eylül 2007, 02:55 - İp: 88.***.**9.60
dire
dire (üye)
İstanbul / Amatör

nemru_t ilk fotoğraf hakikaten çok güzel olmuş
merhaz sony 100mm macro ile ilgili bir sorum vardı, alphacının foyoğraf çantasına bakarsan sevinirim

Tarih: 22 Eylül 2007, 09:07 - İp: 85.***.**1.128
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Sedar güzel fotoğraflr gerçekten de, kimse eklemez olmuş fotoğraf filan.

Tarih: 22 Eylül 2007, 10:56 - İp: 88.***.**0.211
nemru_t
nemru_t (üye)
Ankara / Meraklı

süheyl abi ben istanbula döndüm dün...gercekden hani cografyaya yabancı olunca kestiremedim mesafayi.halbuki zaman sorunum yoktu ve yanlız geziyordum.abi tekrar gidecegim oralara mükemmel bir cografya mükemmel insanlar.ben hiç biryerde bu kadar rahat fotograf cekmemişdi.iş bulursamda mardine yerleşmeyi ciddi ciddi düşünüyorum baalım inşallah.
hakan ben eklmeye devam edecegim ankaraya bir dönersem insallah

Tarih: 22 Eylül 2007, 12:37 - İp: 85.***.**9.178
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

en azından bir gün bende kalırdın..seni daha değişik yerlere götürürdüm..
sağlık olsun diyelim.başka sefere..

Tarih: 22 Eylül 2007, 13:49 - İp: 88.***.**9.60
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Süheyl sizin memlekette eli ayağı düzgün iyi aile kızı vardır mutlaka, bu Sedar la bize birer tane kız bul da evlenip mardin e yerleşelim

Bu sene geçti ama seneye kesin geleceğim Mardin e, hem gezmek hem de yemek yemek için

Tarih: 22 Eylül 2007, 13:59 - İp: 88.***.**0.211