Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Erhan, Kaptan, Fatif, Ömer,P azarbey beğenileriniz için teşekkürler.
Fatih fotoğraf çekmeye başladığına göre iyileşmişsin demektir. Çiçek makroları çok güzel. Laleler İstanbulda soldu ama Ankarada devam ediyor anlaşılan.
Sevgili Bozbey sarı gelinler çoğaldı. Bunlara damat lazım ama ortadaki tek aday Pazarbey'in kıllı oğlan.
Bigwolfied çok güzel ters ışık ve yaşam kareleri ellerine sağlık.
Pesmerge çok güzel kareler. Fıskiyeleri ilk gördüğümde şampanya patlamasına benzettim.
#camoka' tarafından 19.04.2008 11:44:26 tarihinde düzenlendi.
erhan abi,güzel yorumların ve önerilerin tşk.ler.
sanırım 150 mm makro en çok hoşuma giden fokal uzunlukta.
ama 100-105 mm alıp tele konvertör ile kullanım aralığı esnek tutmakda iyi fikir aslında.hemde fiyatı uygun olur.
selahattin abi,fıskiyeleri bende aslında şampanya patlamasına benzettim ama yazmakta çekinmiştim
bozbey,süper makrolar..sigma 150 den memnunmusunuz.pentax için yok sanırım ama ileride bir gün olur umarım.
yeni lens donanımınızı çok merak ediyorum..
lütfen bu topiğe foto eklemeye devam edin,burada paylaşımı sürdürelim.
özellikle tele ile çekilmiş fotolarınızı merak etmekteyim
bigwolfed,gittigidiyor da tamron 70-300 satılıyor.368 ytl..
Sevgili kadir sigma nın mı iyidir tamron unmu...
Bilemediğim için karar veremiyorum.
Sigmanın fotoğraflarını gördüğüm için terdütüm yok ancak tamronun fotoğraflarını görmediğim için bilemiyorum...
bigwolfied, Serkan (onixon) sigma ile tamronu karşılaştırmıştı. link aşağıda. bir incele istersn, ben sigma derim.
http://forum.netfotograf.com/filtre_lens.asp?msg_id=23932
bozbey, yeni ekipmanınız hayırlı olsun, Erhan abi çok güzelş söylemiş, burası marka sayfası değil, dostluk paylaşma sayfası. makrolarınız süper olmuş.
#puspus' tarafından 18.04.2008 22:42:52 tarihinde düzenlendi.
Teşekürler puspus...
Arkadaşlar merhaba.Harika fotolar yükleniyor ellerinize sağlık.Özellikle makrodaki gelişim beni acayip mutlu ediyor
Erhan abicim çok teşekkür ederim beğenileriniz için
Alicim(bozbey) nerelerdesin ya Özlemiştik seni.40d karşılaştırman çok güzeldi.Benim de Bafa gezisinde canon 100mm macro ile birkaç canon 40d deneme şansım oldu.Ele alındığındaki kalite hissi ve ergonomisi çok hoşuma gitti.Ama tek bir net kare yakalayamadım Bu SR ye fena alışmışız anlaşılan Bu manada pahalı olmakla beraber mutlaka IS li lensler almak zorunda kalabilirsin korkarımAma netleme hızları adamın canını sıkacak kadar iyi canon ların Tekra hoş geldin.
Arkadaşlar burayı bu amaçla kullanmayı pek sevmiyoruz hiçbirimiz biliyorum ama özel bir lens olduğu için buradan bir dostun olsun isterim.
Malum zeiss 35mm gelince 31mm limited boşa çıktı.Zaten zeiss 35 i alırken 31 mm limited i elden çıkaracağımı düşünerek hareket etmiştim.İlgilenen dostlara elimden geleni yapacağım.
http://www.netfotograf.com/ilan.asp?ad_id=17560
Erhan Abi nacizane fotoğraflarıma yaptığın güzel yorumlar için çok teşekkür ederim, bundan sonrasında link vermek yerine direk yüklerim... Sevgiler
Bozbey, makrolar nefis. İlkinin aka planındaki renk geçişleri ve bokeh daha hoşuma gitti.
Bigwolfied, ISLIK güzelmiş, hayırlı olsun. Ben Sigma 70-300 ü tercih ettim, hiç pişman değilim. Işığın bol olduğu durumlarda 300mm de bile sonuçlar bence güzel. İdeali tabiki 100-300mm f/4 tabiki, fakat 1100 Euro
Bu vesileyle ben de makrolara bir ara verip eskilerden bir iki kare yükleyeyim.
Her ikisi de Sigma 70-300 @300mm
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
04630 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
019324 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03