netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
aydemir74
aydemir74 (üye)
Bursa / Amatör

P.tesi günü öğrencilerimizi TÜYAP Fuar Merkezi' ne getirdik. Son anda Sultanahmet Meydan' ını kısa zaman aralığında da olsa dolaşma imkanımız oldu.
1-

2-

Tarih: 22 Nisan 2008, 09:51 - İp: 212.***.**5.84
aydemir74
aydemir74 (üye)
Bursa / Amatör

3-

4-

#aydemir74' tarafından 22.04.2008 10:05:14 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Nisan 2008, 10:03 - İp: 212.***.**5.84
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Kadir, Onix, Erhan Ustad,Aydemir74 teşekkürler.

Endorf makro nefis olmuş.

Realfriend özellikle 2.kare.

Kadir makro lensin olmasada sonuçlar oldukça tatminkar.

Aydemir74 ilk kare oldukça güzel

Tebrikler

Tarih: 22 Nisan 2008, 12:35 - İp: 193.***.**5.60
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Serkan

Ali abi, Kadir, Yücel, Aydemir74, İronsailor beğeniniz için teşekkürler.

Ali abi ilginize teşekkürler...

Tarih: 22 Nisan 2008, 14:00 - İp: 212.***.**7.114
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba,

Endorf - Son makron ve kadraj harika , Tebrik ediyorum

Realfriend - Beyaz çiçeğin üzerindeki su damlalı fotoğrafından çok etkilendim , bravo

Kadir - İmkanları zorlayarak harika makrolar çıkarıyorsun ayrıca cam önü bahçene iyi bak çok güzel malzemeler veriyor sana

Aydemir - CAmi ters ışık çalışman hoşuma gitti kadaraj biraz sağa yatık olmuş ancak kubbelerle beraber güzel bir kare çıkmış . Ayrıca büyük bir ihtimalle şampiyonluk düğümünün çözüleceği bu hafta sarı kırmızı lale fotoğrafında anlamlı ve güzel olmuş

Bunlarda bu haftanın ürünleri ;

Tarih: 22 Nisan 2008, 15:49 - İp: 85.***.**2.23
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili Kadir, Puspus, Onixon, Aydemir74, Ironsailor, Avs, beğenileriniz için teşekkürler.
Onixon, bakarız tabi birşeyler, haberleşiriz.
Aydemir74, laleler
Avs, son fotoğraflar gerçekten birer harika

Tarih: 22 Nisan 2008, 20:20 - İp: 88.***.**2.173
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Arkadaşlar birbirinden güzel fotoğraflar gönderiyorsunuz. Hepsi harika tek tek isim saymayacağım inanın söylenecek laf yok. Toptan

Benim fotolora yorumlarınız içinde yürekten teşekkürler.

Avşarın lale makronda kullandığın teknik nedir? Lalenin merkezi girdaba yakalanmış gibi harika olmuş.

Kadir makroların çok güzel tüpün işe yaramasına sevindim ben de çantada yatıp duruyordu.

Selahattin abi selam. Teşekkür ederim. Yine seyahatteydim mesajını yeni gördüm.

Aynı şekilde Sevgili Erhan teşekkür ederim. Evin içinde kelebekler cirit vadi kim bilir nasıldır? MUhabbet için Kelebek bahane Evet tamron için kime sorsam tamron cevabını alıyorum. Biliyorsun tamrondaki sıkıntım gözden kaynaklanıyor, otomatik netlemede nedense bana ksıkıntı bastırıyor lens. Manuel netleme de ise göz görmüyor kabahati lense atıyorum

Tarih: 23 Nisan 2008, 00:00 - İp: 88.***.**3.202
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

endorf "simplex" üst banttaki yerini almış,tebrikler

avşar bey lale makron gerçekten harika.çiçeğin ortası sabit ama yaprakları hareket ediyomuş gibi.ben çözemedim nasıl becerdiğini

Tarih: 23 Nisan 2008, 12:00 - İp: 85.***.**4.64
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

endorf ,üst band için tebrikler..

avşar güzel mekanlar,güzel fotogrfalar.yine 17-70 herhalde..

bu arada mütevazi makrolarımı beğendiğiniz için tşk.ler..

Tarih: 23 Nisan 2008, 12:36 - İp: 85.***.**4.177
aydemir74
aydemir74 (üye)
Bursa / Amatör

ironsailor, avs endorf ilginiz için teşekkür ederim.

avs, bu arada lale makron müthiş olmuş. Sanki merkez sabit, lale kendi ekseninde dönüyormuş hissi uyandırıyor. Ayrıca diğer fotoğraflarında çok güzel, tebrikler.

Tarih: 23 Nisan 2008, 12:49 - İp: 88.***.**2.124