Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Arkadaşlar, kitap yazan üstadlar bize hemen tripodları kurmayın, Konunun etrafında bir dolaşın diyorlar ya, tamamen palavra. Gelsin biri şu konumuz olan AF kulenin etrafında bir dolaşsın da göreyim bakayım. Bir adımda dünya değiştirmeniz işten bile değil.
@cemoka "Bir adımda dünya değiştirmeniz işten bile değil."
Güzel kareler güzel yorum.
aah ah, ben de olabilseydim keske gezide..
sonucta her ustadin ciraga, asistana ihtiyaci vardir di mi ?
haftasonu hava cok guzeldi. italyanin buyuk sehirlerinden biri olan Napoli'ye gittik.. pazar gunu de Yanardaglar altinda kaldigi soylenen Pompei'ye..
napoliden 3 fotograf duzenledim simdilik.. seyrinize
hepsi 18-55 hepsi elde..
bir kalenin tavani jpeg cekim. AWB
buyuk bir meydanda saray oldugunu dusundugum bir binada cektim meydan da, bina da, salon da buyuktu
dng cekim.
italyaya gelmeden once de arastirdigim bir meydan burasi. harika bir mimari. balikgozuyle burada fotograf cekmek hayalimdi *serkan bilir..
kismet 18-55 e imis..
sedat kadraj yerleşimleri açısından ders niteliğinde fotolar ,teşekkürler....
sen halen kendine çırak diyorsun ya,biz kendimize hiçbir sıfat biçemiyoruz bu yüzden..
sen halen kendine çırak diyorsun ya,biz kendimize hiçbir sıfat biçemiyoruz bu yüzden..
PENTAX-SAT Komandoları taarruz hazırlığında. (yaşları biraz ileri azcık da göbekli olsalar da gençlere taş çıkartırlar Maşallah)
Fotoğraf:Amati
#camoka' tarafından 31.03.2008 16:07:17 tarihinde düzenlendi.
Aşağıdaki lens hakkında fikriniz nedir arkadaşlar?
Bizim makinelerde kullanılabilir mi?
Pentax A SMC 35-70 F3.5 Manuel
#aydemir74' tarafından 31.03.2008 16:03:01 tarihinde düzenlendi.
Selahattin abi Allah sana uzun ömürler versin.
Güzel sohbetin burada devam ediyor.
Sen merak etme AF kulesini ben Auto Focus yaparım sonra
Fotoğraların harika bu arada da devamını bekliyoruz.
Bu arada öğrendiğim bir şey var ki Ahmed'in her zaman dediği gibi makro çekecekseniz zahmete katlanacaksınız, öyle 3-5 dakika değil, 3-5 saat yerde, otların, dikenlerin, çıyanların arasında yatacaksınız, ekipmanınız ona göre olacak, yağmura, sele, çamura, deniz suyuna dayanıklı olacak. Bir de kesinlikle VL olacak.
Kadir fotoğrafları hangi lensle çektiğimi düzenledim. Ama papağan fotosunu hangi lensle çektiğimi inan hatırlayamadım. Kafam karıştı o kadar çok lens çıkar tak yaptık ki.
Sedat kardeşim vallahi özletiyorsun kendini. öyle blog mlog lara fotoğraf yüklemesine yükle de bizi de buradan mahrum bırakma. Fotoğraflarını çok beğendim. Kubbeler hoş.
Bütün dostlara teşekkürler.
Naci abicim,Recep'cim,Sinan'cım ve Serkan'cım hepinize ayrı ayrı teşekkürler
Selahattin abi ben size ne diyim ömrünüz uzun ve güzelliklerle dolu olsun.Ellerinize sağlık
Fatih abi ellerine sağlık abicimçBirbirinden güzel hepside
Sedat,iyi fotoğrafçı her konuda iyi fotoğrafçıdır diyor bu fotoğrafların
Birkaç tane devam
VL 125mm
sigma 10-20mm
zeiss 85mm 1.4
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
06430 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -