Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
sevgili ulyses ve puspus şimdiden hayırlı teskereler dilerim.çabuk biter merak etmeyin. hafta sonu internet cafelerden bağlanırsınız artık..
bu da askerlik eğitiminiz için size hediye..
Amati ve Ok1 tebrikler.
Sonunda bugün Süleymaniye'ye gidip kurufasulye yemek kısmet oldu.
Minitripodla vizörden bakmadan rasgele çekimler yaptım.Böyle birşeyler çıktı
fhakguder abi şansına restarasyon başlamış,
tripot hiç kullanamadım netlik hakkaten farkediyor.
ulyses enteresan bi askere alma politikamız var.sınıftan bi arkadaşım dalgıç,rüzgar sörfü hocası denizde büyümüş şırnakta yaptı askerliğini.yine aynı sınıftan başka bi arkadaşım yüzme bilmiyo ama şuanda gemiyle dört bi yanı geziyo.gemiden bi düşsem kurtulma şansım yok diyo çocuk .
hayırlı teskereler.önemli olan vatan borcunu ödemek.gerisi teferruat.
ok1 eline sağlık.güzel fotoğraf
Sevgili endorf kontrol panelinden fotoğraflarımı ben de görebiliyorum, ama galerinin amacı başkalarının da görebilmesi. Bu işte bir iş var ya neyse...
ok1 güzel kare, Ahmed denize atlayasım geldi
Fatih abi tecrübe dedikleri bu olsa gerek, bir de vizörden baksanız neler çıkarmış
#realfriend' tarafından 11.12.2007 10:42:07 tarihinde düzenlendi.
arkadaşlar pentax photo galleriye nasıl üye olabilirim?bu konu da yardıma ihtiyacım var.
bu arada askere gidecek olan ulyses ve puspusa şimdiden hayırlı tezkereler.
Ulyses, sana da şimdiden hayırlı tezkereler kardeşim. Sağlıcakla gidip dönün.
Ok1, Ahmed kareler nefis.
Fhakgüder, kareler oldukça net, tepedeki büyük kubbe kesilmese daha güzel olurmuş gibi geldi.
ulyess, puspus hayırlı tezkereler şimdiden, allaha emanet olun. kendinize dikkat edin, tekrar görüşmek üzere.
resimler çok güzel bu arada. inşallah haftaya alıyom pentaxsımııı bekle beni k10d beyaz atıma atlayıp kaçırcam seni
fatih abi, sana bir angle viewfinder gerekli. göyle kadrajlar için çok gerekli
ama bu haliyle de çok güzel, malesef bütün camilerde restorasyon var.. tüm çekimleri etkiliyor..
kad-ir abi, eline sağlık...
çok anlanlı çok güzel bir kare.
ben fatih abiyle gezimizden bi kare yükleyeyim..
sigma 17-70 ile çekildi..
Fatih bey cami içi fotolar çok güzel, adeta o geniş hacmi hissettiriyor.Birde vizörden bakmadığınız da düşünülürse
Sedat gene arşivine güzel fotolar eklemişsin. SB çalışman harika , kadrajı çok güzel kullanmışsın...
Bunlar da Pentax ın son canavarları heralde... Adlarını duymuştum fotolarını görmemiştim.
#avs' tarafından 11.12.2007 17:48:05 tarihinde düzenlendi.
#avs' tarafından 11.12.2007 17:53:17 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2185821 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
058530 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk