netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

komşu kızını zap eylee
karşiki dağdan gelir teleli cenderme
komşu kızını zapt eyle
karşiki dağda tipotlu cenderme :D

Tarih: 10 Aralık 2007, 17:24 - İp: 88.***.**9.168
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Shn58, ben bugüne kadar galeriye hiç fotograf yüklemedim.

Tarih: 10 Aralık 2007, 17:24 - İp: 193.***.**5.60
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar merhaba;

Uzun bir süredir giremiyorum siteye.Ellerinize sağlık çok güzel kareler üretmişsiniz yine.

Puspus,seni özlemiştik.Vatani görevinde başarılar diliyorum.Sağlıcakla kal.

Ulyses,sana da vatani görevinde başarılar kardeşim.

İkinizde inşaallah çok iyi ve anlayışlı komutanlarla karşılaşır ve çok rahat edersiniz.Bir an önce sağlıkla sıhatle ve ağız tadı ile bitirin gelin inşaallah.Size dua edicez buradan.Allah a emanet olun.

Selamlar.

Ahmed

Tarih: 10 Aralık 2007, 17:55 - İp: 81.***.**8.226
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Ulyses ve puspus kardeşlerimize hayırlı tazkereler diliyorum. Sayılı gün tez geçer. Kısa zamanda tekrar aramızda görmek dileğiyle.

Avs kardeşim şu valensiya'yı gerçekten mutlaka görmek gerek. Fotoğraf hoş.
Kız kulesi'nin de gerçekten çekim incelikleri var. Çekimde kız kulasinden çok arka planındaki muhteşem tarihi doku ve silüetini oluşturan mimari yapıların, ön plandaki kız kulesi ile üst üste bindirmeden uyumlandırılması en önemli hususu oluşturuyor. En solda Ahırkapı Fener'i ile başlayıp, Sultanahmet Camii, Ayasofya, Topkapı Sarayı'nın kubbeleri ve Adalet Kulesi,Beyazıt Camii,Beyazıt kulesi, İstanbul Erkek Lisesi, Yenicami ve Süleymaniye Camilerinin silüetlerine bindirme yapmadan kız kulesini altın noktaya koydun mu kadraj tamamdır. Ortalama 35-45 mm içinde çalışmak gerekiyor aksi takdirde Marmaray projesinin vinçleri de kadraja giriyor.Durulması gereken En uygun nokta ise yüzünü kız kulesine döndüğünde sağdan ikinci büfe'nin sağı ve solu. Güneş'in tarihi yarımada üzerinden battığı bu günler ise gün batımı fotoğrafları için ideal.

Arkadaşlar havanın iyi olduğu bir gün Salacak'ta buluşmaya var mısınız? Yalnız iyi giyinmek şart rüzgar jilet gibi kesiyor insanın yüzünü.

Tarih: 10 Aralık 2007, 18:08 - İp: 85.***.**6.80
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Her ne kadar tanıma imkanım olmasada askere gidecek 2 arkadaşıma hayırlı tezkereler diliyorum. Hayırlısı ile bitirip dönersiniz inşallah.

Serkan vızvız etkileyici olmuş..

Avşar resmin çekildiği yer ne olarak kullanılıyor.
Serkanın dediği gibi tam istavritlik alt yanları daha geniş alınabilse kapılar ve çerçeveler kesik olmasa çok etkileyici bir görüntü çıkar ortaya... Senin çekiminde çok güzel ellerine sağlık...

Tarih: 10 Aralık 2007, 18:33 - İp: 85.***.**7.48
smlzl
smlzl (üye)
Yalova / Amatör

Puspus ve ulyses arkadaşlarım hayırlı tezkereler inş..allaha emanet olun..

Tarih: 10 Aralık 2007, 18:45 - İp: 88.***.**7.23
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

sevgili ulyses ve puspus; ikinize de hayırlı teskereler. (puspus Ankara'da herhangi bir ihtiyacın olursa lütfen çekinme msj atman yeterli)
sevgili realfriend, shn58; ben kendi fotoğraflarıma kendi "Kontrol Paneli"mden ulaşabiliyorum, fotoğraflarım duruyor ama senin (realfriend), amati 'nin fotoğraflarını tarattığımda "henüz profil oluşturulmamış" msjı geliyor, shn58 'in fotoğraflarına ulaşabiliyorum. Garip bir durum.

Tarih: 10 Aralık 2007, 19:32 - İp: 88.***.**7.171
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

puspus, seni özledik abi, hayırlı teskereler.

kemal abi, burdur antalya'ya çok yakın, şubattan önce orada olacaksan bir haftasonu antalya'ya gelirsin, gezeriz biraz..
25ocak-13şubat antalya'da olacağım..

sana da hayırlı teskereler..

bu arada bu forumun bağlantı kalitesizliği zaten canıma tak demişti, bu fotoğraf silme olayları iyice sinirlendirdi..

Tarih: 10 Aralık 2007, 21:25 - İp: 88.***.**9.173
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Serkan espiri güzelmiş :D Haziranda Mersindeyim. İnşallah organizasyonu yapıp bir Toros foto safari düzenleyeceğiz.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım iyi bir yere düşmüşüm. Herkes kime torpil yaptırdın diye soruyor. Sanatçıların, zenginlerin askerlik yeriymiş gittiğim yer. Zaten bedelliler de orada yapıyor askerliği. Galiba yaşım yüzünden gönderdiler oraya

Sedat Şubatta orada olurmuyum bilmiyorum. 28 gün acemlilik var orada. Sonra başka bir yere de gönderebilirler. Ama orada olursam mutlaka izin almaya çalışırım.

Arkadaşlar yarın internet'i dondurucam. Evde benden başka kullanan yok çünkü. Olurda görüşemezsek kendinize iyi bakın. İyi dilekleriniz için de çok çok teşekkürler. Evim kadar özleyeceğim bir ortam ve dostlarımı bırakıyorum burada.

Tarih: 10 Aralık 2007, 21:38 - İp: 88.***.**7.27
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

bu arada sevindiğim bir haberi paylaşmak istiyorum, gezide çektiğim karelerden PPG'ye kabul edilenler olmuş.

tabi reddedilenler de olmuş o kısmı önemli değil..

3 fotoğraftan 2si çanakkale grubuyla beraber yaptığımız gün batımı karelerinden

bakın geliyorsunuz bursa'ya kadar ama şu gölyazı'da gün batımını çekemedik hep beraber.. yine gelsenize

Tarih: 10 Aralık 2007, 22:02 - İp: 88.***.**9.173