netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili hsnysl,
Spotting scope'un kaç mm bir tele lense karşılık geldiğini çözemedim bir türlü. Çok düşük çözünürlüklü olsa da olur, 400mm'de ay kadrajda ne oranda oluyor görmem için cropsuz gönderir misin? buraya yada özele...

Tarih: 26 Ekim 2007, 11:09 - İp: 213.***.**1.171
hsnysl
hsnysl (üye)
İstanbul / Meraklı

tabiki hamsiköy, ancak akşama yükleyebilirim.

Tarih: 26 Ekim 2007, 13:33 - İp: 195.***.**7.65
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

stahl evet K100D nin vizörü gayet iyi.

Ancak 30D nin vizörü daha parlak ( belki biraz küçük ama pentaprizma).
K100D Süper i görmediğim için karşılaştırmasını yapamıyacağım.
K100D den bildiğim için söylüyorum sen şimdi K100DSüper i kullanıp ona alıştığın için A100 ,400D ve D40X in vizörleri sana hem küçük hemde karanlık gelir.
Açıkçası o makinaları kullanmak bile istemiyebilirsin.
Vizör görüntüsü çok önemli.

Ben en iyisi bu vizör ölçülerini K100D ve K100DSüper topiklerinede yükleyeyim.O topikleri okuyan arkadaşlarda faydalansınlar.

Tarih: 26 Ekim 2007, 16:15 - İp: 88.***.**0.106
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

Pentaxworld'de oylama başlamış... Bu ay çalışa çalışa bu çok yakın çekim nar tanesini çıkardım elle tutulur. Benden başka amati'nin çektiği komutanının yemeğini gördüm başka bizden kimse yok herhalde.

Hani bulmakta zorlanırsanız, benimki 43 numara...

http://pentaxworld.com/forum/index.php?topic=2190.msg13604#new

Tarih: 26 Ekim 2007, 19:53 - İp: 88.***.**6.253
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Şile den bir kare

Tarih: 26 Ekim 2007, 19:59 - İp: 88.***.**1.205
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

hamsikoy oy işi tamamdır.bi 1.likte senden gelir inşallah

ahmet abinin sis makinası şiledede yanındaymış anlaşılan

Tarih: 26 Ekim 2007, 20:22 - İp: 88.***.**0.176
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Ünlü PS üstadı Reealfriend den özel ders alan amati, Pentax World de adını üst sıralara yazdırıp büyük ödülü almak üzere

Ünlü Üstad(Realfriend) ders vermeden evvel mutlaka en büyüğünden farklı lezzetlerde pasta istiyor

örnek ders görüntüleri

Tarih: 26 Ekim 2007, 20:32 - İp: 88.***.**3.217
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

shn58

sinancım üstad öyle akıcı anlatıyor ki photoshop u yani olamaz böyle birşey.Ben kendisine teşekkür ediyor karşısında saygıyla eğiliyorum.İyi ki varsın Recep

Tarih: 26 Ekim 2007, 20:42 - İp: 88.***.**1.205
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Üstadın Eller belinde, sende(amati) boynunu bükmüş dinliyorsun, ilk ders ışık üzerine ve reflektör nasıl tutulur önce ışığı kullanmayı öğren sonra pastayı hak et diyor... Pastayı hak edenler keyifle lüxüs hayatta pastalarını yiyip çaylarını yudumluyorlar

Tarih: 26 Ekim 2007, 20:49 - İp: 88.***.**3.217
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Bittiniz...

Tarih: 26 Ekim 2007, 22:18 - İp: 88.***.**7.52