Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
tek tek yazmam imkansız, şöyle 30 sayfa geriye doğru fotoğrafları inceledim. hepiniz harikasınız, süper fotoğraflar
teşekkürler valla çekiyoruz vakit buldukça :D iş-ev-iş üçgeninge
(kendi adıma)
Sandisk Extreme III SDHC 8GB kart U.S.A'da 179.9$ etiketi ile çıkıyor.Satan site görürseniz bilelim ,4gb alacaktım 8 F/P olarak iyi geldi.
#onixon' tarafından 22.10.2007 16:50:14 tarihinde düzenlendi.
Fotoğraflarınızı görünce duygulandım. Pek konuşmak gelmiyor içimden. Hepimizin başı sağ olsun.
Seyreyle Deryayı
Allahtan şehitlerimize rahmet buna sebep olan tüm iç ve dış güçlere gazap dolu cezalar vermesini dilerim. Ben yaptım askerliğimi ama gerekirse bu Vatan bu Millet bu Bayrak için seve seve yeniden gider Her Türk'ün yapması gerekeni yaparım.
Söylenebilecek pek fazla bir şey yok, bu oyun yüzyıllardır üzerimizde oynanıyor, tek yapmamız gereken uyanık ve güçlü olmak..
kendi ürettiğimiz, kontrolü bizde olan uçağımız var mı?
#hamsikoy' tarafından 28.10.2007 22:31:51 tarihinde düzenlendi.
Adnan abi, Agora fotoğrafların iyi gözüküyor.Kadrajda arkadaki kiremit binalar olmasa daha güzel olurdu diye düşünüyorum.Mekan neresi bilmiyorum ama keşke etrafında yerleşim olmasaymış
Kobak, ilk portren başarılı bence.50mm fotoğrafın da gayet keskin ve rengide yerinde.
ulyses, lensin hayırlı olsun.
Sinan abi, sen bu ekipmanlarla çok güzel kapak,katalog,dergi çekimi yaparsın.Pastaların,tatlıların ardı arkası kesilmiyor
Ahmed abi, yengeç fotoğrafını çok beğendim çok güzel
drk_m,son iki fotografını beğendim kuşlardan.
endorf,hayırlı olsun ppg ye girmişsin.Bu arada sensöründe birkaç tane toz gördüm makrolarda çok belli oluyorlar.İlk rafting fotoğrafında çok hoşuma gitti.Şunu ne zamandır yapmak istiyorum ama bi türlü ksımet olmadı inşallah bu yaza.
Serkan yeni lensin hayırlı olsun.Şile fotoğraflarından sonuncusunu beğendim.
realfriend,seninde ilk fotoğrafın hoşuma gitti.
Buda Gölyazıdan benim fotoğrafım.
Bu arada k10d ye 2 tane yedek batarya almak istiyorum.Nereden bulabilirim fikri olan varmı acaba?Minoltanında 400 modeli uyuyormuş heralde.
Bu arada bişey fark ettim.Photoshoptan jpg yaptıgım fotoğraflar çok güzel, renkli duruyor.Fakat buraya yüklediklerim saturasyonu az çıkıyor beyaza kaçıyor.İkisini yanyana getirdiğimde bariz fark var.Önceki fotoğraflarımda öyle
Bu nedendir nasıl düzeltebilirim
hazerfen'e sahip çıksalardı şuan hiipersonik hayalet serimiz vardı heralde.
terörü kınıyorum ve ekliyorum hepimiz bu vatanın bekçileriyiz
#wolwarine' tarafından 23.10.2007 09:29:58 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
042830 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
036424 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk