netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

drk_m özellikle ilk ve son foton çok güzel. Bende rize kalkanderede askerlik yapmıştım (sene 91)harika yerlerdir.

Sinan üstad bu pastadan alacağım olsun

Ahmed abi senin klasiklerinden ama bunda başka bir hava var tebrik ediyor ve lıyorum

endorf tebrikler, karen galerie girmeyi çoktan haketmiş. ayrıcayazdan kalma ilk rafting foton süper olmuş.

Ahmed, Serkan, Enis ve Recep enerjinize hayranım, sizde şimdi nekareler vardır, Serkan 8mm. yi konuşturmaya başlamışın, Ahmed üstad yunusa benzeyen çiçek çok çok güzel
(abi bazen herşeyi öğretmiyomuşun gibime geliyor),
Recep 17-70 'in limitlerini zorlamışın tebrikler.

stahl gelecek makinan hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle.

d.deniz tebrikler son 2 karende süper eline sağlık, eğer mümkünse gündüz genel fotoğraflardanda görmek isteriz insan, manzara, çarşı pazar, binalar vs.vs.

Sinan noktayı koymuşun çok duygulandırdın, bu bayrak ve bu vatan için canım 1000 defa feda olsun.

Tarih: 21 Ekim 2007, 22:04 - İp: 85.***.**3.105
drk_m
drk_m (üye)
Rize / Amatör

Bundan daha anlamlısı son bölücünün de ölü bedeninin fotoğrafı olurdu.Ellerine sağlık. Daha fazla birşey söylemek istemiyorum zira bu konuda oldukça doluyum.

Tarih: 21 Ekim 2007, 22:08 - İp: 85.***.**6.66
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Naci abi teşekkür ederim.

Saygılarımı sunarım...

Tarih: 21 Ekim 2007, 22:09 - İp: 85.***.**7.137
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

Saygı bizden Recep

Tarih: 21 Ekim 2007, 22:28 - İp: 85.***.**3.105
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Endorf teşekkürler.

Recep çok güzel olmuş kareler.Eline sağlık

Naci abi teşekkürler abicim.Herşeyi öğretmemek ? Ben kim öğretmek kim ağbi )

Sinanla başlayan ve diğer arkadaşlarla devam eden anlamlı mesajlar karşısında duygularımı anlatmam mümkün değildir
Şeh,tlerimizin yolundan gitmek gerekirse ben hazır bir nefer olarak beklemekteyim!!!

Yabani orkide devam

Tarih: 21 Ekim 2007, 23:33 - İp: 88.***.**1.205
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Tarih: 21 Ekim 2007, 23:41 - İp: 85.***.**4.201
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Tarih: 21 Ekim 2007, 23:52 - İp: 85.***.**4.201
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Arkadaşlar şehitlerimize rahmet,ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum.

Bugün siteye defalarca girdim ama sadece serbest kürsüde açtığım 16 şehit başlığına baktım.

camoka hocam gün batımı raw ını aldım işledim.Ama hepimizin içinin kan ağladığını bildiğim için fotoğrafı yüklemek içimden gelmedi.
Uygun bir vakitte yükler üzerinde beraber konuşuruz.

Tarih: 21 Ekim 2007, 23:53 - İp: 88.***.**2.40
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Arkadaşlar yine birbirinden güzel fotoğraflarınız var. Hepinizin ellerine sağlık.

ŞEHİTLERİMİZ'E Allahtan rahmet diliyorum ki zaten onların mekanı cennet. Hepimizin başı sağolsun.

By foxfo, shot with PENTAX K10D at 2007-10-21

ATALARIM, AND OLSUN Kİ SENİN BATIRDIĞIN O DEVRİ HORTLATMAYACAĞIZ.

Tarih: 22 Ekim 2007, 00:14 - İp: 85.***.**8.16
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 22 Ekim 2007, 00:33 - İp: 88.***.**1.205