Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Ahmed, Sinan bak ne yaptınız?
bunlar hep sizin başınızın altından çıkıyor
Sinan fotoğrafların reklam fotoğrafları gibi olmaya başladı, ama elimde aleyhine kullanılabilecek fotoğraflar var.
siz misiniz benim gibi amatörü dile düşüren?
Naci abi estağfurullah ya ben acemiyim abi
Burada Adnan abi, Erhan abi, Fatih abi, İlhan abi gibi (atladığım varsa kusura bakmasın lütfen) büyüklerimiz varken bana yorum yapmak bile düşmez, zira çok fazla da yapmamaya çalışıyorum. Keza bahsettiğiniz konuda bile üstad değilim, öğrenmeye çalışıyorum. Üstad kim ben kim abi?
Saygılarımı sunarım...
Sevgili Real, Hiç kıvırmaya kalkma, şantaj da sökmez bize ayrıca hanıma anlattım, birkaç da yemek ve tatlı yerken ki fotoyu gösterince
elindeki belgelerin hükmü kalmadı... PS eğitiminden kaçamassın... Üstadlık cübbesinide senden kimse alıp giymez
ne zamanki yerine yeni birini yetiştirirsin, o gün rahatlatsın
Kadir sen fotoğraflarına bilgisayarında hiç müdahele etmeden sadece keskinlik vererek yükle.
Hadrian tapınağı fotoğrafında renkler olması gerektiği gibi.
Duvarda yazılar vardı,sildim.Hiç mi acımaz insafsızlar.
#kad-ir' tarafından 13.10.2007 23:43:03 tarihinde düzenlendi.
Şarabı pek sevmem ,ama Şirince şarabıyla ünlü bir köy.Köyün her yeri Degüstasyon noktası.İsteyen her yerde farklı lezzette bir şarap tadabilir.Yetiştirdikleri her tür meyvenin şarabını yapmışlar.
Hayattan Kareler : Aniden karşıma çıkan bu kare hoşuma gitti ,sizlerle paylaşmak istedim.Belki Fotograf çeken arkadaş bizim forumdandır,kimbilir.100 bin fazla üye
#kad-ir' tarafından 13.10.2007 23:41:37 tarihinde düzenlendi.
Adnan ÖM bakar mısın?
Serkan martıyı uçurmuşsun yine.
Komutan, olmaz ki bayramın ikinci günü ben de merakla bekliyordum komutan ne zaman bayram tatlımızı verecek diye.
Kad-ir Efes fotoğrafların güzel. Ben de Ağustos ayında gezdim oraları. Dikkat ettim seninle aynı kadrajı kullanmışım Acemi Pentaxcılar aynı kadrajda birleşiyor galiba
Bir ara yüklerim karşılaştırma yapar üstadlardan kadraj bilgisi alırız.
Naci üstadım yine güzel fotoğraflar.
Ulyses,
#foxfo' tarafından 14.10.2007 00:45:15 tarihinde düzenlendi.
Sayın Acemi38 daha önce hiç CanonS3 veya A520 ile uğraştınız mı?
Acemi38 nick' ini sanki Canon forumlarında da hatırlıyorum gibime geldi.
foxfo sorma, ilk gün aile kalabalık olunca baya bir ziyaret yaptık, ancak gönderebildim.
Arkadaşlar bayramdan önce herkesin bayramını kutlamıştım ama bayram da kutlamak daha yeğdir. Herkesin Mübarek Ramazan bayramını tekrardan kutlar sağlık, mutluluk, esenlikler dilerim.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
040730 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
035324 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk