Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Bende zaten fotoğrafla ilgili yorum yapmıştım. Bana biraz yeşil ve sarı gibi gelmişti ama galiba benimkisi göz yanılması. Kusura bakmayın.
sevgili okyanus; arkadaşları yanlış anlama (onların adına konuşuyor gibi olsam da) lütfen. gereksiz araştırma ve tartışmalar savunma durumuna gelmelerine yada daha duyarlı olmalarına sebebiyet vermiş olabilir, elbette fotoya yorum yaptın tabi de lütfen topicteki diğer fotoları da incele..
Valla kardeşim ben makinemden memnunum, ister sarı ister yeşil. D80ide gördük kımıl kımıl. 1 şişe şarap içmiş gibi yapıyor insanları. O yüzden hiç konuşmayıp keyfini çıkarmak en güzeli.
erex; saol da amati gibi teknik, sdtyrdkn gibi herkesin gördüğüne farklı bakış açısı, onixon gibi de netlik yakalarsam iş tamamdır
Okyanus estağfurullah.Sanırım biz biraz fazla tepki verdik.Bu topic ilk açıldığında çok fazla polemik vardı ve huzursuz oluyorduk.aşaimdi ise çok güzel bir paylaşımımız var ve seni de burada görmek bizi çok mutlu ediyor.Asinan ın da dediği gibi artık aldık alacağımızı en iyi performansı nasıl alırız diye birbirimizi yetiştiriyoruz.Tadını kaçırdıysak kusura bakma.
endorf,benim adıma konuşabilirsin abi Bu arada senin tekniğin aldı başını gidiyor arada bana da tiyo verirsen sevinirim
arkadaşlar bişey sorucam ama gülmeyin
şimdi bizim 18-55mm leride 43 mm de kullanabiliyoruz ya bu 43 mm limited lensin farkı ne oluyo?sadece daha kaliteli cam mı?
arkadaşlar görüş almaya ihtiyacım var K10d ye kesin karar verdim objektiflere takıldım. Doğa ve yaşam fotolarını çekmek istiyorum 16-50* ve 50-135* USA' da Ağustos sonu rezervasyonlu Türkiyede ne zaman olur bilemiyorum. Ben 16-45 pentax, 100mm macro pentax yada sigma 105 ve sigma 50-500 HSM almayı düşünüyorum . daha sonrası için 12-42 sigma veya 10-20 sigma bu karar için yardımcı olursanız sevinirim .
endorf, abi sağol şımardım ben de walla..
wolwarine güzel yatırım yapacaksın galiba..
kolay gelsin
12-24 10-20 dekinden daha düzgün perspekrif veren daha az bozulma olan bir lensmiş.
endorf, abi sağol şımardım ben de walla..
wolwarine güzel yatırım yapacaksın galiba..
kolay gelsin
12-24 10-20 dekinden daha düzgün perspekrif veren daha az bozulma olan bir lensmiş.
nicolayy, abi şu polemik olan yaşlı adam fotoğrafının exif bilgilerini yollasana.. fazlaca kontrast ve saturation var sanırım. white balance nerdedir falan..
paylaşırsan ben de o topic te bi açıklama yapayım. insanlar yanlış yönlendirilmesin..
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
021806 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016901 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk