Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
onixon tripod kullanılmış fotolarımda ama 2.fotoda sanıyorum f değeri sorunu var.gece uykum vardı yüklerken dikkat etmemişim
raw çekince exif uçtu yada başka birşey onu bende anlayamadım...
melrock
ay fotolarındaa yükleyecek birşey bulamadımkisadece beyaz birşey!silmediğim kalmışsa yüklerim bir tane...
s_mavus közde kahve fotonda cezvelerde bir netsizlik var sağ taraf daha net sanki,bunu bende yaşıyorum zaman zaman,diğer fotoların net çıkmış...
Fotoğraflarda tripot kullanmadım onixon. SR açıktı. Tripot taşımaya kendimi alıştıramadım...
Kahve fotosundaki netlik sorunu benden kaynaklanıyor. Közü netleştirmeyi kurguladım önce, sonra ortadakini ama sıcak ve satıcının ilgisi rahatsız edince aceleden çektim ayrıldım. Aslında AS'ın da dediği gibi cezvelerden en az biri net olsaydı çok hoş olurdu...
Yorum yapan ve yapacak arkadaşlara teşekkürler...
kırmızı noktayla netleme hakkında bilgi verecek arkadaş varmı,eksik yada hiç bilmediğim birşeyler var galiba...
Onixon tebrikler... oldu bu iş, KhoKing'i köprüden sallandırmana gerek kalmadı...
valla daha iln edilmediama gözüken o ki :D ekibin desteği ile en yakın rakibi ikiye katlamışız
Tebrikler Onixon
Ekip çalışması budur.Bütün topik arkadaşlarına tebrikler.
ONIXON tebrikler...
sevgili camoka "Media markt'ta K10D,GX10,objektifler filtreler gırla..." mesajını hatırlayarak hafta sonu önünden geçerken bir bakayım dedim... ne mümkün stadlardaki maça giriş düzeneği kurulmuş, demir parmaklıklar, öbek öbek ayrılan girmeyi bekleyen kalabalık toplulukları, sonu görünmeyen kuyruk... nedir hocam bu, ne var içeride daha ayrıntılı anlatır mısın?
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
028430 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
030424 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk