netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
magggma
magggma (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar 70-300 apoyla birtürlü ay fotoğrafı çekemedim,moralim çok bozulduvarmı ay fotoğrafı çekebilen nerde hata yaptım acaba...

Tarih: 1 Ekim 2007, 02:12 - İp: 88.***.**3.85
magggma
magggma (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 1 Ekim 2007, 02:34 - İp: 88.***.**3.85
magggma
magggma (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar fotoğraflar beni pek tatmin etmedi siz ne dersiniz...

Tarih: 1 Ekim 2007, 02:36 - İp: 88.***.**3.85
magggma
magggma (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 1 Ekim 2007, 02:38 - İp: 88.***.**3.85
s_mavus
s_mavus (üye)
Kocaeli / Amatör

Haftasonu Sultanahmet'e geziye geldik öğrencilerle... Gerçi en çok Yerebatan Sarnıcında biraz çalışmak istedim ama İstanbul'umuzun meşhur trafiğine takılınca müze kapandığında yetiştik...

Vee bizim haylazlar milleti başlarına topladı ortaoyunu gibi...

Tarih: 1 Ekim 2007, 06:06 - İp: 88.***.**4.48
s_mavus
s_mavus (üye)
Kocaeli / Amatör

Bunlarıda ekleyeyim... Mümkünse bunlar ve öncekilerin çekim değerleri hakkında fikirlerinizi almak isterim... Daha iyisi için ne yapmalıydım ?

Tarih: 1 Ekim 2007, 06:14 - İp: 88.***.**4.48
s_mavus
s_mavus (üye)
Kocaeli / Amatör

Bu arada magggma bence ilk fotoğrafın güzel, ikincisinin de açısı çok hoş, biraz daha gökyüzüne doğru kaydırabilir gibi kadraj ve biraz da süre kısılabilirdi gibi...

Tarih: 1 Ekim 2007, 06:20 - İp: 88.***.**4.48
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

@amati, ahahaha... kurbağaya bayıldım.
tam fareli köyün kavalcısı gibisin. bütün hayvanlar sana boz vermek için peşinden koşuyor sanki.
abi bi çekiver abi, abi ne olursun beni de çek abi, abi....
@magggma, olmadı dediğin ay fotosunu buraya yüklersen neyin olmadığı daha iyi belirtilebilir. bu arada tripodlu çekim yapıyorsun değil mi?

Tarih: 1 Ekim 2007, 08:32 - İp: 81.***.**7.88
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

magggma ve s_mavus tripot ?

maggmgma senin exiflerde gözükmüyor.

Tarih: 1 Ekim 2007, 08:51 - İp: 88.***.**1.158
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Arkadaşlar fotoğraflar çok güzel ellerinize sağlık.

Aklımda kaldığı kadarı ile Ahmedin kurbağa mankeni iyi poz vermiş.

magggma köprü fotoğraflarının ikisi çok güzel birinde netlik sorunu var gibi.İstanbula geldiğimde şu köprüyü bende çekeğim bari.

Kadir alan derinliğini sağlamayı başarabilmişsin.

s_mavus cezve fotoğrafında netlik daha iyi olsa güzel olacakmış.Diğer fotoğrafların exiflerine bakmadım ama çekimler tam kıvamında.

Serkan yarış teknelerini nerden buldun.Pan lar güzel olmuş.

foxfo İstanbula birlikte gitme veya dönme fikri çok güzel.
Yolda geçtiğimiz yerlerde çekim falanda yaparız.Gerekirse güzergahları ona göre ayarlarız.
Sana özelden telefon numaramı gönderiyorum.
Görüşüp işlerimizi ona göre ayarlıyalım.

Tarih: 1 Ekim 2007, 09:10 - İp: 88.***.**9.222