Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Nerde hareket, nerde melek orda onixon 44 numara uçmuş gitmiş.
ulyses yine güzel fotolar
yeni bir kullanıcıdan , diğer yeni kulanıcılara davet
Arkadaşlar izniniz olursa ben bu topikten yeni k10 kullanıcılarına bir davet yapmak istiyorum.Çünkü satınalma topiklerinden takip ettiğim kadarıyla son günlerde sanırım bayağı bir yeni kullanıcı oldu.
Makine ile ilgili tereddütleriniz,sorularınız ile ilgili konular Topikte mutlaka bahsi geçmiştir.Mutlaka hepsini önce okuyun.
Özellikle fotograf ekleyerek başlayın,biliyorum burada bu kadar üstad varken diye tereddüt edebilirsiniz.Ama bu topik bir yarışma platformu değil,tamamen bilgi paylaşımı var.
Bu davet etme haddini ,yine bu topiğin sıcak ortamından cesaret bularak yapıyorum.Bende yeni bir kullanıcı olduğum için bu çekincelerin sizlerde de olabileceğini düşündüm.
Askerlikteki gibi yeni devreler gelsin bende acemilikten çıkayım.
@Kad-ir teşekkür ederim. Haklısın, kıraç arazi ve mavi gökyüzü birde akşam güneşiyle birlikte çok dramatik sahneler veriyor.
@Foxo teşekkürler
@Amati hocam, hani çekirge bir yere kadardı ama bu kurbağanın sandalyede oturması, artık ne bileyim, korkmaya başladım yahu.
Valla hocam şu işin sırrını bize de bir öğretsen. Nasıl yakalıyorsun böyle pozları.Çok değişik, çok güzel.
amati güzel kurgu :D prens tahtında :d
Arkadaşlar güzel kareler ellerinize sağlık...
onixon,çok güzel yaşam fotoları.Süpersin.
kad-ir her geçen gün hızla ilerliyorsun.Azmin herkese örnek olmalı bence
ulyses,fotoların çok güzel abi.Asıl sen bana insan çekmeyi öğret
Şaka bir yana bayramdan sonra bir araya gelip bir c.tesi günü dilimiz döndüğünce macro lens kullanımı konusunda paylaşım yapıcaz.realfriend de bizi kırmazsa projeksiyondan temel photoshop anlatacak.Katılmak istersen buyur gel?
Kaplumbağa terbiyecisini biliyorduk da, şimdi de kurbağa terbiyecisi ile tanışmış olduk.
Pan üstadı onix
#camoka' tarafından 01.10.2007 01:11:48 tarihinde düzenlendi.
Ya çok isterim katılmayı ama, bilemiyorum gelebilirmiyim. Herkesin farklı yerlerde oturması fotoğraf çeşitliliği açısından güzel oluyor, ama bu buluşmaları da zorlaştırıyor işte.
bende gelirim yeri filan söylerseniz
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
027930 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
030124 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03