netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
drk_m
drk_m (üye)
Rize / Amatör

Teşekkürler shn58.
Keşke daha önceden haberimiz olasaydı amati gideceğinden.
Haftasonu trabzona geçmiştim ama şartlar uyarsa Arkadaş olurdum ben sana kaçkarlarda. Neyse artık Birdaha ki sefere
inşallah.
Bu rada fotğraflar oldukça güzel arkadaşlar paylaşan arkadaşların elleri,gözleri ve makineleri dert görmesin

Tarih: 16 Temmuz 2007, 12:19 - İp: 85.***.**2.211
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Shn58 güzel fotoğraflar.

Ahmed iyi yolculuklar, bol ışıklı günler. Bu arada benim VL 125 de bugun elime ulaştı. Tavsiyelerin sayende iyi bir lens sahibi olduk. Cıktılar için üzerinde bir kaç gün çalışmam gerekecek.

Herkese iyi günler

Tarih: 16 Temmuz 2007, 14:27 - İp: 212.***.**2.44
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

ironsailor; hayırlı olsun VL 125... güzel macrolarını bekliyoruz...

Tarih: 16 Temmuz 2007, 15:03 - İp: 85.***.**5.89
drk_m
drk_m (üye)
Rize / Amatör

Hayırlı olsun ironsailor. Güle güle kullan.

Tarih: 16 Temmuz 2007, 15:18 - İp: 85.***.**3.103
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

modemim arızalandığı için takip edemedim burayı.. çok şey kaçırmışım ama gün içerisinde telafi ettim.. (iş yerinden)

ufak gezintilerde İstanbul içinden yakaladıklarım...

Tarih: 16 Temmuz 2007, 16:45 - İp: 88.***.**0.67
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

erex teşekkürler.
ironsailor iyi günlerde kullan hayırlı olsun.
puspus cami fotosunu tam olarak aynı noktadan bende çekmiştim

Tarih: 16 Temmuz 2007, 17:03 - İp: 195.***.**8.122
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Ironsailor, lensin hayırlı olsun, güle güle kullan.

Sevgili Puspus, ortalığı renklendirmişsin, eline sağlık. Manual WB gördüm exiflerde, expodisc mi kullandın yoksa Manual Day light mı? Cami fotoğrafına biraz kontrast verebilirsin, 2,3 ve 5. fotoğraflar hoşuma gitti.

Tarih: 16 Temmuz 2007, 18:21 - İp: 88.***.**1.166
meliksahu
meliksahu (üye)
Denizli / Meraklı

k10d'de hot pixel gibi bir problem var mı? test edenler varsa ortalama hot pixel sayılarını söyler misiniz?

Tarih: 16 Temmuz 2007, 18:50 - İp: 88.***.**1.56
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

İstanbul'daki arkadaşlar!!!
Şu kum heykellerin olduğu yerin adresini bir de serginin adresini yada yer tarifini verebilir misiniz?

Tarih: 16 Temmuz 2007, 19:30 - İp: 88.***.**4.2
patara1955
patara1955 (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

sevgili endorf,
kumdan masallar istanbul,kozyatağı,carrefourSA bahçesi içinde açılmış bir sergi,bu topiği takip ettiyseniz arkadaşlar oraya geçen hafta içinde gittiler ve çok güzel karelerini burada sergilediler...

Tarih: 16 Temmuz 2007, 19:36 - İp: 81.***.**6.246