Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
bende dünden birkaç fotoğraf koyayım bari
bazılarında arka binaları yok etmek için bir iki müdehale yaptım
#camoka' tarafından 08.07.2007 22:18:45 tarihinde düzenlendi.
doğru söylüyorsun camoka abi
ama galiba eskiden daha sağlam yapıyorlarmış bu silikonları. baksanıza yüzyıllar geçmiş hala bomba gibiler
Melrock o komenti bu foto için yapacaktım.yüklemede bir sorun oldu.Şimdi tekrarlayalım neymiş silikon o devirde de varmış arkadaşlar işte ispatı
camoka erex teşekkürler.
Burada hep İstanbul ağırlıklı fotoğraflar gördüğümüz için bende size İzmir fotoğrafları göstermeye çalışıyorum.
Bundan sonra yüklediğim İzmir fotoğraflarına çekilen mevki ninde adını yazayım.En azından İzmiri tanıyıp bilen arkadaşlara fikir verir.
Bu arada İstanbul grubu olarak aktivitelerinizi kıskanmamak elde değil.K10D ile yepyeni arkadaşlıkların ve dostlukların başlaması çok sevindirici.
Kumda sanat fotoğrafları ise çok güzeller.Arka planda binaların ayıklandığı fotoğraflar ise çok çok güzeller.Ellerinize sağlık.
Pentax K10D
Pentax 16-45mm.
İzmir Konak ta eski balık hali yeni Pier alış veriş merkezi.
#as' tarafından 08.07.2007 23:11:22 tarihinde düzenlendi.
melrock bilmukabele
fotoğraf bahane sohbet şahane. Serkan kaçıp kaçıp çekti.
Bir kaç fotoğraf da benden
camoka abim çalışırken
Arkada binalar var ama yine de göremeyecek arkadaşlar için bu fotoğrafı da eklemek istedim. Gerçekten ayrıntılar müthişti arkadaşlar...
Sevgili arkadaşlar, "kumdan masalalr" fotoğraflarını begeniniz için teşekkür ederim. Asıl memnun olduğum şey, aynı gün 6 kişinin bir araya gelmesine belki ufak bir katkısının olması.
Ben de dün tanıştığım tüm arkadaşlarda gördüğüm sıcaklık ve dostluktan büyük keyif aldım.
Sevgili Foxfo, Tamron 90mm lensin hayırlı olsun. Slrgear.com da oluduğum kadarıyla f/4-11 arası Sigma 105mm den daha keskin. Güle güle kullan. Bu arada yavrulara ne oldu, galiba silmişsin. Sevimli yavruların yeni fotoğraflarını bekliyoruz.
Sevgili Puspus, son HDR daha iyi olmuş, eline sağlık.
Sedat, teşekkür ederim. 10-20mm var da, garibim ambalajında eskiyecek. Aslında arada kullanmak lazım.
50-200' ün hayırlı olsun. Bu lens dan neler çıkaracağını merakla bekliyorum. Sevgiler.
Sevgili Onixon, Amati, Melrock, Camoka ve Realfriend fotoğraflarınız çok güzel. Çok emek harcadığınızı gözlerimle gördüm, ellerinize sağlık.
Bu gün (makinayı almadan) eşimi sergiye götürdüm. Dikkatimi çeken şey; tüm eserler yabancı sanatçılara ait. Adamlar bizim geçmişimizi bizden daha iyi biliyorlarmış diye sevinmeli mi, bu sergide bizim tarihimizden bir eser çıkaracak sanatçımız olmamasına üzülmeli mi bilemedim.
#erex' tarafından 09.07.2007 01:24:20 tarihinde düzenlendi.
güzel fotolar ellerine sağlık =) ,
@AS mimari çekimlere merak salmışın gibi abi,cam gibi
Birazda ben ekliyim,
Shot with PENTAX K10D at 2007-07-08
Orginal Kadraj.
Shot with PENTAX K10D at 2007-07-09
ters ışık
kız çok hareketli idi ,70mm'de net alan dışındada kaldılar.Güzel bir an
#onixon' tarafından 09.07.2007 01:46:50 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar kumdan heykeller fotoğraflarınız çok çok güzel. Sayenizde bu sergiyi görmüş kadar olduk. Ellerinize sağlık.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
012730 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
023124 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk