netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

foxfo 3. foto (tarlalı olan) harika eline sağlık
demek ki hdr denemek lazım

Tarih: 3 Temmuz 2007, 15:45 - İp: 195.***.**8.122
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Erhan abi teşekkür ederim, Birgün hepbirlikte seninde aramızda olduğun ve engin tecrübelerinden yararlanacağımız bir gezi yapabilirsek çok seviniriz.

Ahmed senin ellerine sağlık esas biz 100 kare civarında çekim yaparken senin birkaç güzel kare macro çekmek için SABIRLA beklemeni taktir etmemek mümkün değil. Çektiğin macroların hepsi fasikül fasikül derlenip ileride ders niteliğinde okutulacak çalışmalar...

Macronun Kitabı Yeniden Yazılıyor...
(buda başlık olsun)

#Komutan' tarafından 03.07.2007 15:59:48 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Temmuz 2007, 15:56 - İp: 85.***.**5.89
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

arkadaşlar sdtyrdkn'in 630. sayfada bahsettiği tokina 80-400 ü hala alan çıkmadımı? Ben aynı ilandaki 1.4 TC yi aldim;gerçi henüz elime ulaşmadı. Az önce satan kişi ile telefonda görüştüm, henüz 80-400 e talip çıkmamış. Bir hatırlatayım dedim. 400 mm odak uzaklığında başka elde taşınabilir lens yok.

Tarih: 3 Temmuz 2007, 18:03 - İp: 88.***.**2.188
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

ya acaba arkadaşlar diyorum ki forum yöneticilerine rica etsek de topic'in başlığını mı değiştirseler. Ürün incelemesi yerine mesela "Pentax K10D Kullanıcıları Paylaşım Başlığı" gibi birşey mi verdirsek isme. Anlaşılan birileri fena halde içerliyor burda konuşulanlara. tek sığınılan bahane de teknik şeylerin konuşulmamasıymış. Bence isteyen istediğini konuşur ama en azından başlıktaki "inceleme" kelimesinden kurtulursak yeni gelenlerin kafalarında terst bir anlaşım olmaz. ne dersiniz?

Tarih: 3 Temmuz 2007, 18:56 - İp: 85.***.**6.104
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sizi gidi köftehorlar benden habersiz çekim gezisine gidersiniz ha Gerçi Ahmed'in hakkını yemeyeyim o haber vermişti. Şaka tabi Ben de 3 haftadır Bodrum'da idim naçizane 2 kare bodrum ve civarından.

Tarih: 3 Temmuz 2007, 19:19 - İp: 85.***.**5.96
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 3 Temmuz 2007, 19:20 - İp: 85.***.**5.96
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sizi gidi köftehorlar benden habersiz çekim gezisine gidersiniz ha Gerçi Ahmed'in hakkını yemeyeyim o haber vermişti. Şaka tabi Ben de 3 haftadır Bodrum'da idim naçizane 2 kare bodrum ve civarından.

#camoka' tarafından 03.07.2007 19:45:23 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Temmuz 2007, 19:42 - İp: 85.***.**5.96
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Dostlar,sevgili erex,amati,shn58 güzel görüşleriniz için teşekkürler. Programın mahareti.

#foxfo' tarafından 03.07.2007 23:19:20 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Temmuz 2007, 20:01 - İp: 85.***.**5.118
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

evet fhakguder abinin dedidiği gibi 400mm elde taşınır nadir lenslerden.300mm olmasa tercih ederdim.

yaw ben hala makineyi incelemekteyim,izenimlerimiz çok alalı kaç oldu melrock daha :D

camoka abi sen tatilde biz bayırlarda :=),tam 10-20 'lik yerlere gitmişsin

#onixon' tarafından 03.07.2007 20:10:42 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Temmuz 2007, 20:05 - İp: 88.***.**5.228
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili serkan benimki tatil değil de biraz mecburiyetten oldu.Ama boş durmadık. Ben de dağ bayır gezmek isterdim ama kısmet değilmiş.Bir defaki sefere inşallah

Tarih: 3 Temmuz 2007, 20:20 - İp: 85.***.**5.96