netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

realfriend teşekkürler)

Bu arada içimden bir ses hayvanat bahçesine gidildi diyor )

Bu çiçek nedir yaw?Çok güzel

İguana ya da nasıl deniyorsa çok güzel çıkmış kardeşim.

Tarih: 24 Haziran 2007, 21:59 - İp: 88.***.**2.43
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Eyvallah Ahmed, içindeki ses doğru söylüyor. Hayvanat bahçesine girişte hemen soldaki ağacın çiçekleri bunlar. Senin nasıl gözünden kaçmış

Tarih: 24 Haziran 2007, 22:02 - İp: 88.***.**8.135
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

ekip çok hızlı ya. uyuyakalmışım daha yeni attım fotoları bilgisayara.
Ahmet abi, makrolar, at fotografı.. harikalar ya. dudak ısırtıyorlar her zamanki gibi.

Serkan, kaplan sona kalacaktı hani

bende vakit bulunca fotolarımı. şu an fotoşopla ilgilenecek halim yok.

Tarih: 24 Haziran 2007, 22:14 - İp: 85.***.**4.226
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili ime bizim buralara gelirsen mutlaka haber ver...
sevgili amati, acemi artık buralara uğramaz oldu. Cevabını alamadığım bir soru vardı. Oradaki güzel fotoğrafların olduğu konuyu dağıtmak istemedim. Başka bir yerde fikrini alabilir miyiz: teleconvertorlerin Sigma x1.2; x1.4, Pentax x1.7; markasız x2, hatta bir de x3 gördüm. Görüntü kalitesi açısından karşılaştırmalarını bulamadım bir yerde.
Bir de merakımı hoş gör: o böceklerin uçarken gelip senin fotoğraf makinanın önünden geçmesini nasıl sağlıyorsun? Böcek yemi? kaz düdüğü? şeytan tüyü?
at heykelli fotoğrafta diyelim ki binaları düzeltmek istesek Ps'de kolay bir yolu var mı?
sevgili onixon senin kedicik de çok hoş, bakışları beni duygulandırdı. Bıyıklarının canlılığı ürküttü.

Tarih: 24 Haziran 2007, 22:17 - İp: 88.***.**7.179
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili realfriend, hangi lensle çektin bu hayvanat bahçesini, flaş var mı?

Tarih: 24 Haziran 2007, 22:26 - İp: 88.***.**7.179
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

acemi38 burayada eklesin bizimde gözümüze ilişsin fotolar [>:D

Tarih: 24 Haziran 2007, 22:26 - İp: 88.***.**5.228
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

hamsikoy, abi Ahmed'in entersan taktikleri vardır, bir ara da ateş böceği besliyordu

İki fotoğrafta da sigma 70-300 apo dg kullandım evet flash'lı çektim.

Tarih: 24 Haziran 2007, 22:30 - İp: 88.***.**8.135
endorf
endorf (üye)
Ankara / Amatör

arkadaşlar tüm fotolar çok güzel hiçbirini diğerinden ayırt edemeyeceğim , tebrikler..

Tarih: 24 Haziran 2007, 22:32 - İp: 88.***.**1.61
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

hamsiköy abi 70-300 Sigma ile çekildi onlar. ben şahidim. en kısa zamanda bende alacağım o lensden.

ben yazana kadar cevap gelmiş bile.

çok yorulmuşum ben. hepinize iyi geceler. ışıgınız bol olsun.

#puspus' tarafından 24.06.2007 22:36:45 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Haziran 2007, 22:33 - İp: 85.***.**4.226
hamsikoy
hamsikoy (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili puspus, makinamı ilk o lens ile almıştım, beğenmeyip geri vermiştim aldığım yere, ne bileyim aylar sonra böyle fotoğraflar çekilebileceğini onunla... Bu arada bizim makinanın kendi flaşı 300mm odaklanan yeri nasıl böyle aydınlatıyor?

Tarih: 24 Haziran 2007, 22:45 - İp: 88.***.**7.179