Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Bugün bütün senenin yorgunluğunu okulumuzun bahçesinde yaptığımız mangal eğlencesi ile attık öğretmen arkadaşlarla. Patlıcan ezmemiz harikaydı hani
nicolayy
Gerçekten harikaymış. Canım çekti Ben mutfağa gidip bir şeyler atıştırayım
sevgili foxfo, çok iyi sergilemişsin, sağol. Önyargılı bir yorum mu bilmem ama fotoğraflarında sanki bana bu açının biraz daha devamı varmış ama bir borunun içinden bakıp sadece ortasını görüyormuşuz hissi verdi, daralttı beni bunlara bakmak. Ben de 10-20'yifazla kullanmadım,
bir iki tane bulursam yükleyeceğim. Karşılaştırır mısın croplu cropsuz farkı hissedecek misin, yoksa ben mi uyduruyorum. Bizim makina 12-24'ün kenarlarını kırptığı için sadece orta bölüme bakmak abartılı bir derinlik hissi veriyor olabilir mi? Belki de perspektifi vurgulamak istediğin kareler için çok iyi olabilir.
Doğrusu 10 ile 12 arası bayağı anlamlı bir açıymış, ama 20'den 24'e kadar da bayağı bir yol var. Keşke 10-24 olsaydı bu meret.
arkadaşlar fotoğraflarınız harika ben hepinizi alkışlıyorum vallaha kısa zamanda çok yol kateddiniz bende işlerden vakit bulup arada bir foto cekebiliyorum bende buraya heveslenip yüklemek istiyorum ama sizlerin fotoğrafları gördükce benim fotolarımla topikte göz zevkinizi bozmıyayım diyorum gercekten imrenerek seyrediyorum hepiniz
bu alkışları hakediyorsunuz
hamsikoy u..z posta servisi getirdimi Cd'lerini
son 10mm foton güzel.
Derinlik hissini abartmak isterseniz
PS'de orda kısmı içeri göçertebilirsiniz.İlk lensin bozulmasını giderin,sonrada biraz dibe çekin fotoyu :D oldu 3D D:
sevgilşi onixon, getirdi, buaradan bir mesaj yazmıştım sana, o kadar çok mesaj gönderiyoruz ki bazıları arafda kaynıyor. Bir aradığımız bulamaz olduk geri dönüp. Bir ara fdiker başlık yapalım mı diye sormuştu, biz de üşenmeyipcevap yazmıştık ama bir şey yapılmadı gibi görünüyor. Bizimbaşlığı da bir kaç ana başlığa ayırsak daha kolay olmaz mı takip etmek?
As,
Allah bağışlasın gerçekten yakışıklı çocuk, ne güzelde poz vermiş
benimkilerde kamera karşısında olmadık tiplere giriyorlar.
üstadlık
foxfo,
Şu rötüş programı linkini bir zahmet banada gönder.
hamsikoy, foxfo bu programı biliyormusunuz...
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
030906 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018501 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk