netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Nisan ayında da ben oralardaydım. Bölge halkı suların altına gömülen umutlarını turizm faaliyetleri ile canlandırmaya çalışıyor. Bizim gittiğimizde çok hareketli idi.

Tarih: 22 Eylül 2010, 13:01 - İp: 85.***.**0.13
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

K10D GP + SMC *A 85mm f/1.4 (Kuzenim Ülkem DERİCİ)

Tarih: 22 Eylül 2010, 13:25 - İp: 95.***.**0.245
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Gaziantep Hayvanat Bahçesi / 17 eylül 2010

Tarih: 23 Eylül 2010, 00:10 - İp: 95.***.**0.77
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Tarih: 24 Eylül 2010, 14:58 - İp: 188.***.**4.51
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

adr kareler canlı ve net güzel bir seyehat olmuş,
selehattin abin karednizde fırtınalar estirmiş ,daha nekadar çok gidilmemiş yerler görereceğiz kimbilir,

Absinthe Effect -1-

Advertising Agency: Spectrum
Creative Director: Deniz Guliyeva
Photographer: Serkan Tufekci

#onixon' tarafından 24.09.2010 20:54:02 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 24 Eylül 2010, 20:50 - İp: 78.***.**1.143
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Tarih: 27 Eylül 2010, 23:21 - İp: 188.***.**6.38
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Tatil sebebiyle, çok istememe ragmen Buyukada bulusmasına katılamadım kusura bakmayın.

Selahattin abi Karadeniz gezisi oldukca verimliymis. Cocuk biraz buyuyunce (o yürüyüşü kaldıracak konuma gelince) bende planlıyorum insallah.

Ahmet, cok temiz net kareler. Renkler detay harika full frame gibi

Serkan, birkez daha tebrikler,

Benim tatilden kareleride vakit buldukça yuklerim. Son gun yagmurlu idi bu kareyi yakaladım. Sağ olsun Pentax ın su gecirmezliği.

VL40

Tarih: 1 Ekim 2010, 12:50 - İp: 193.***.**5.60
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sevgili Kaptan Adada sen de olsan memnun olurduk. Arkadaşlarla güzel bir gün geçirdik. Her progran herkese uygun olamaz tabii ki.
Karadenizde de hem kolay hem zor parkurlar var seçimini ona göre yapabilirsin ama pek çocuklara göre değil. Çok zorlanırlar.

Çok güzel bir an fotografı olmuş. Yağmur ve kabriyole araba.

Ben gezilerde yağmur başladı mı 'Canikon'cularla iyi dalga geçiyorum. Aman makinenizi iyi koruyun yağmur geliyor diye. Ben yağmura aldırmayıp fotograf çektikçe hepsi deli oluyorlar. Hanıma da bir W80 kompakt aldım, ara sıra onunla su altından fotograf çekiyorum. Bakın Pentax'ın yavrusu bile sizinkilerden iyi diye dalga geçiyorum.
Karadenizde bir Sony su yüzünden gözümün önünde pert oldu.

Tarih: 1 Ekim 2010, 23:56 - İp: 85.***.**4.142
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

ironsailor teşekkür ederim tatilden karelerin devamını bekliyoruz.

K10D GP - Voigtländer SL 125mm f/2.5 APO-Lanthar

Tarih: 5 Ekim 2010, 09:21 - İp: 95.***.**8.40
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Aynen Selahattin abi.

Ahmet VL kulübüne hoşgeldin hayırlı olsun. Cok iyi işler çıkaracağına eminim. Bu karede çok güzel olmuş netlik derinlik hissi ve bokeh.

VL 40

VL 40

VL 90

Tarih: 5 Ekim 2010, 23:37 - İp: 85.***.**7.146