Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Serkan, kutlarım kardeşim. Bu kez tam meleklerin arasına düşmüşsün.
Sinan, 100 de yüzde mükemmel detaylar, kayıp yok gibi duruyor.
Serkancım bunlara yürek dayanmaz.
Merhaba ,
Sanırım 3 yıl geçti Gölyazı buluşmasının ardından . Çok güzel bir gündü . Uğurla gece yarısı çıkmıştık sisli bir gecede 4 saattte zorlukla gelebilmiştik oraya. Ama değmişti doğrusu sizin gibi fotoğraf dostlarını tanımak güzeldi.Aslında sürekli olmasada aralıklarla hep takip ettim Pentax fotoğraf dostluğu sayfalarını . bu bağlamda yeni buluşmalarda aranızda olmak isterim bundan böyle . Uğur İstanbulda ama ben buradayım . Yedigöller ,Kaz dağları vb. buluşmalara hazırım.
Bu vesile ile tüm dostların güzel Bayram günleri geçirmelerini temenni ederim.
Alper ÖZKÖK
Herkesin Bayramı Mübarek Olsun Burdan Kutluyorum
Benimde telefonum serviste yedeklerim var fakat rehberime ulaşamıyorum,
teşekürler kaptanım, selehattin abi
bazı fotolarda dergilerde tam sayfa yer buldu,
Fashion TV Magazine
#onixon' tarafından 10.09.2010 02:30:55 tarihinde düzenlendi.
Uğur İstanbul'a hoş geldin, yeni görevin hayırlı olsun.
Alper arada forumu yokla lütfen, artık bu forum Pentax forumu değil
Serkan sana eskiden de moda fotoğrafçısı derdik, fotoğrafının çift sayfa olarak böyle bir dergide çıkması bu duruma tescil etti. Tebrik ederim...
Herkese hayırlı bayramlar dilerim.
Recep
Arkadaşlar bu foruma biraz hareket verelim çok yalnız bırakmayın lütfen..
onixon ; Birbirinden güzel kareler tebrikler..
K10D + SMC A 50mm f/1.7
K10D + SMC A*85mm f/1.4
Sevgili Alper o Gölyazı gezisi bizim hafızalarımızda capcanlı duruyor. Ondan sonra böyle geniş katılımlı bir gezi yapamadık. Artık Kazdağları senden sorulur. Uğur buradan bizi toplar Kazdağları'na uçurur.
Serkancım melek fotografları ile başladığın bu serüven ünlü bir moda fotografçısı olarak meyvasını verecek. Daha çok başarılarına kıvançla tanık olacağız.
Bayram bitti. İstanbul buluşmasının zamanı geldi. Meteorolojiyi izleyip bir hafta sonu Büyükada gezisi yapalım diyorum. Hem hasret giderir, hem de deklanşörlerin pasını alırız.İstanbul'un ne sıcak ne soğuk, uzuuun ve keyifli sonbaharının tadını çıkaralım biraz.
Ahmet (ADR) fotograflar harika. Bayramda yine Busa'daydın galiba.
Ayrıca forum'u canlı tutma konusundaki gayretlerin takdire şayan.
Ben fotograf yüklemeyi bile unutmuşum. Eskiden yüklediğin site artık açılmıyor. Bana özelden sen hangi siteyi kullanıyorsun onun adresi ile fotografı appload ettikten sonra bir dizi link çıkıyor onlardan hangisini kullandığını bildirirsen sevinirim. Ben de uzun aradan sonra biraz fotograf yükleyeyim. Selamlar.
Tüm dostların Ramazan Bayramını kutlarım....
Sevgili arkadaşımız Fatih (Foxfo) İstanbul'a gelmiş. Bu vesile ile geleneksel Büyükada gezimizi yapalım dedik.
18 Eylül Cumartesi günü (Pazar çok kalabalık oluyor)
İsteyen Kabataş'tan, İsteyen Bostancı'dan gelebilir.
Buluşmayı Büyükada İskelede yaparız. Sonra biraz yürüyüş, fotograf, sohbet ve birşeyler yer içeriz.
Kimse gelmese bile Fatih'le ben oradayız.
Tahminler havanın açık ve çok güzel olacağını söylüyor.
Biraz yarenlik eder, deklanşörlerin pasını alırız.
Herkes davetlidir.
Vapur ve Deniz otobüsü saatlerini öğrenip buraya koyarım.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk
04026 Ara. 2024, 23:56
miratcenk -
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone
08 Eki. 2024, 22:19 prodersler
020908 Eki. 2024, 22:20
prodersler -
-
Arayanın Fotoğrafını Gösterme Tam Ekran Yapma İphone