Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
selamlar..
endorf güzel fotolar
yaşasın....sedat ve serkan tekrar sahalara dönmüşler..
serkan güzel ağaç bulmuşsun kendine..
Serkan antreman güzel geçmiş anlaşılan, haftaya ilk 11 desin
Kadir abi çiçekler güzelmiş, şu sıralar İstanbula gelirsen laleler de boy vermee başladılar.
erdem, endorf, kadir, serkan, sedat kareler muhteşem ellerinize sağlık
"Haftasonu İstanbul" isimli bir çalışma yaptım. Kısaca; çıktım, gezdim, çektim.
Kanyon'da bir kaç kare çekerek güne ısınayım dedim buranın mimarisi çok hoşuma gidiyor.
Kuledibinden karaköye inip Eminönü'ne geçtim(Tamamı 90mm Tamron ile çekildi)
Bu da bana poz veren Braveheart
#erdemm' tarafından 31.03.2009 09:22:10 tarihinde düzenlendi.
Emre verimli bir gezi olmuş. Kanyon'da güvenlikçiler yakana yapışmadan iyi fotogrflar çekmişsin.
Erdem askerlik öncesi moral gezisi yapıyorsun anlaşılan. Efes fotograflarında planlar mükemmel olmuş. Dijital müdahaleler de tadında ve tarihi yapının karekterine uygun olmuş. Sana hayırlı teskereler dilerim. Askerlik kısa mı yoksa uzun dönem mi?
Kadir baharı getirmiş. Lale çekeceksen İstanbul'a geleceksin Kadir. Biz lale vatanına bir uğradık ama henüz şenlenmemiş. Bir haftaya kalmaz hepsi açarlar.
Dostlar selam,
son etkikinliklerden
Metro fotoğrafları için Recep üstada teşekkürler.
Emre Kalyon fotoları harika. Dediğin gibi güzel ve ilginç bir mimarisi var oranın.
Erdem Efes
Fatih abi metro fotografları nefis. Hem iç hem de dış çekimler çok hoşuma gitti.
Bu arada Emirgana gitmişsiniz sanırım, Sincap oradan mı
Herkese merhabalar ; önümüzdeki hafta sonu yapmayı planladığımız Kazdağları faaliyetine katılmayı planlayan tüm arkadaşları ilgilendiren bir durum oluştu faaliyetin yapılıp yapılamayacağı 9 Nisan'da belli olacak. Ben cumartesi-çarşamba İtalya'da olmak zorundayım iş nedeniyle dönüncede 2 gün diğer arkadaşlarımın eğitimi var İstanbulda belki benimde orada olmam gerekecek. Lütfen iptal diye düşünmeyiniz 9 Nisan günü herşey net olacak ben bildireceğim belki iptal olabilir ben İstanbul'da olursam gece faaliyeti yaparız artık. Hemen sonraki hafta sonuna kayar. Üzülerek bilgilendirmek istedim.
Sevgili Uğur, senin samimiyetinden hiçbirimizin kuşkusu olamaz. Bu geziyi hepimiz çok istiyoruz ama benim de bir yakınımın sağlık durumu nedeniyle İstanbul'dan pek ayrılamama gibi bir zorunluluğum ortaya çıkmaya başladı.
Bu nedenle ben de arkadaşlardan özür diliyorum. İnşallah ileri ve herkesin müsait olduğu bir zamanda gerçekleştiririz gezimizi.
Geziden zevk alabilmek için moralimizin de iyi olması gerekir. Selamlar.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
019006 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016701 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk