Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Hadi eller havaya o zaman (:
Herhangi bir aksilik ve işim çıkmazsa kadroda olmak isterim abi.
Anlaşılan kimsede derman kalmamış
Plan ve davet çok güzel fakat topicten belli olduğu gibi, küresel ve mali kriz Fotoğraftan uzaklaştırdı bizleri...
Anormal bir şey olmadığı sürece, ben her daim hazır kıtayım Selahattin abi.
Kondisyon çok düşmüş
Mavi-yeşil....
#realfriend' tarafından 23.03.2009 23:10:03 tarihinde düzenlendi.
Bu tur bencede çok güzel olacak kaç kişi gelirse başımızın üstüne ben en ekonomik şekilde ayarlamaya çalışacağım jeep ihtiyacı var 1 tane bizim ekipte var belki 1 tanede emanet bulurum bakar ayarlarız birşeyler. Fakat 4-5 Nisan Bizim sektörün kalibi UNICERA Seramik Fuarı var hafta içi çalıştığım için ancak hafta sonu gidebilirim Ben İstanbul'a bir Seferi Humayun düzenliyor olacağım sonraki hafta sonu beklerim uygun olan arkadaşları. Katılacaklar özelden yada forum sayfamızdan bildirirlerse ona göre program ve konaklama ayarlayacağım.
Sağlıcakla hepinizi beklemekteyiz.
Sevgili Uğur, nazik davetin için çok teşekkürler. İstanbul'a geldiğinde mutlaka görüşmek isterim...
Sevgili Uğur bir jeep de bizde var. Kesin tarih için bakalım. Fuarda mutlaka buluşalım. Hem sohbet eder hem de ayrıntıları görüşürüz. Bu durumda 11-12 Nisan'ı hedef tarih alalım. Daha fazla gecikirsek mevsim ve bitki örtüsü olarak bazı fırsatları kaçırır mıyız veya tam zamanımıdır , veya daha geç mi olmalıdır bunu en iyi siz bilirsiniz.
Yücel ,Recep, Serkan, Ben, Belki İlker Buradan 5 kişi olduk bile. Bizim araba doldu. Yeni katılımcılar çıkarsa oradan bir jeep kiralarız.
Ct. gece kalmalı gideriz ki yol dışında kalan sürede belli aktiviteleri yapabilelim.
Meteorolojik koşullar da önemli tabi. Gidip de burnumuzu bile çıkartanayacaksak o da olmaz. Meteorolojik nedenlerle erteleyip ertelemememeyi o tarihe yaklaşınca tahminlere bakarak karar veririz. Şimdilik 11-12 Nisan'ı esas alarak hareket edelim. Daha doğrusu tarih konusunda Uğur'un bizi yönlendirmesini bekleyelim.
Çanakkale , Bursa ve İzmir'den de erişilebilecek bir yer. Belki oradan da katılımcılar çıkabilir.
Recep çok hareketsiz seyreden foruma hareket getirdin. Martılar ve portre çok hoş.
#camoka' tarafından 24.03.2009 01:22:27 tarihinde düzenlendi.
Üstadım döktürmüşsün
Selahattin Abicim selamlar,
Birazda ben hareket katayım,
nasılsa az bir zaman sonra serkandan bize fırsat kalmaz
#stahl' tarafından 24.03.2009 01:45:36 tarihinde düzenlendi.
kıta hazırdır :D 11-12 iyi bir tarih.
usta antreman için arada çekmek lazım :D , çelik valla :D yaz sezonu nu iyi geçirmek lazım
#onixon' tarafından 24.03.2009 08:56:19 tarihinde düzenlendi.
Selehattin abi kandırabilirsem bir arkadaşım daha gelebilir benim, haberiniz olsun
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
019806 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
016901 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk