netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Erdem bu saatte yapılır mı yahu bu
Selahattin abi Zeytinburnu'nda soğanlı bitkiler parkı var, orada çeşit sayısı fazla aslında ama orada da daha açmamıştı laleler.
Bugün telefonda yer için sormuştuk 9 da açılıyoruz demişlerdi ancak oradaki köşkler 9 da açılıyor, koru belki daha erken açılıyordur, yarın bekçilere sorarm orada.

Tarih: 5 Nisan 2009, 00:05 - İp: 85.***.**2.22
erdemm
erdemm (üye)
İzmir / Amatör

Tarih: 5 Nisan 2009, 08:44 - İp: 88.***.**6.25
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

topiğin konusu çiçek olmuş.
selahattin abi,yücel,recep nefis çiçek fotoları.. recep çiçek konseptine uyup çiçek pasajından da fotolar koymuş.
erdemm farklı renklerde portreler seviyorsun.kızlarağasından bir foto galiba.

ben de çiçek ekleyeyim.

Tarih: 5 Nisan 2009, 13:45 - İp: 85.***.**8.207
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

devam ....

Tarih: 5 Nisan 2009, 13:55 - İp: 85.***.**8.207
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

Tarih: 5 Nisan 2009, 13:59 - İp: 85.***.**8.207
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)

gelincik..

Tarih: 5 Nisan 2009, 14:01 - İp: 85.***.**8.207
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Kadir abi bu mevsimde buraya gelmelisin bence, laleler kaçmasın

Selahattin abi Emirganın kapısındaki bekçilere sordum, biz 9 da geliyoruz ama 8 gibi açılıyor dediler.
Valla ortalıkta dolaşan bekçilerden fazla fırsat bulup doğru düzgün çalışamadım, genelde 70-300 ile çekim yaptım, çimenlere basmayın die zırt pırt düdük çalış durdular.
Bir de çok kalabalıktı gerçekten, saat 10 gibi gittik biz ama otoparklar dolmak üzereydi.
Ara ara yüklerim artık.

#puspus' tarafından 05.04.2009 17:37:30 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 5 Nisan 2009, 17:01 - İp: 88.***.**5.53
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Bugün Belgrad Ormanına tekrar gittim. Yoğun et kokusu altında dünkü çiçekleri tekrar çekmeye çalıştım. 6 km yürüyüp biraz da ter attım.

Yücel bilgilere teşekkürler. En iyisi hafta içi gitmek herhalde. Ama birlikte aktivite yapacaksak saat 8 'de başlayıp 10'da bitirip oradan başka yere tüymek herhalde. Sincap da harika. Bu kalabalıkta iyi yakalamışsın.

Kadir teşekkürler. Seninkiler de güzeller. İstanbul'a gelmez oldun.

Tarih: 5 Nisan 2009, 20:21 - İp: 85.***.**2.168
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

erdem - kadir - camoka - puspus - fotoğraflar çok güzel , ellerinize sağlık..

k20d - smc k 135mm f/2.5 manuel

Tarih: 5 Nisan 2009, 20:22 - İp: 213.***.**5.53
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi dediğin gibi haftaiçi yogun olmaz. Haftasonunun malum kalabalık hali bu. Aynı senin ormandaki mangalcılar gibi (: Çiçek çok orjinal.

Sincap'ta çok tesadüfi oldu, arkadaşlarla mola vermiştik, o ara konuşuyorduk hiç sincap yok diye, kalktık yürüdük karşımıza çıktı. Var ya o kadar sevimli ki, bizlere poz vermek için şekilden şekile girdi.

Tarih: 5 Nisan 2009, 21:08 - İp: 85.***.**2.22