netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Fatih hocam durdun durdun tam bombaladın. Fotografları görünce geçen seneki kelebekler vadisi turumuz geldi aklıma. Bu sene çeşitli nedenlerden gerçekleştiremiyoruz. Yine de belli olmaz. Mayıs başında Bodrum'a geleceğim sen de oralarda olursan takılırız belki. Hem de kelebekler artık iyice çıkmış olur. Selamlar.

Tarih: 9 Nisan 2009, 09:56 - İp: 85.***.**6.124
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Fatih Abi başımızı döndürdün hepsi birbirinden güzel, d700 iso 2000 ve 2500 deki performansı çok hoşuma gitti... Senin performans ise taktire şayan

#Komutan' tarafından 09.04.2009 12:58:54 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Nisan 2009, 10:21 - İp: 85.***.**5.89
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Fatih abi, 5 metrekarede neler çıkmış öyle. Tam bombardıman olmuş hakikaten. [>:D ]

Tarih: 9 Nisan 2009, 10:23 - İp: 212.***.**1.210
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Arkadaşlar teşekkürler.

Selahattin abi beklerim. Kuş büyüklüğünde kelebekler var. Lakin yerlerinde durmuyorlar. Bir büyü yapmak lazım, cezbedici koku mu olur ne olur bilmiyorum. Sabah erken git güneş çıkmadan yakala işi hikaye Gelince İstanbul'daki esanscıları dolaşacağım. Bir koku bulmamız lazım.

Recep Fethiye'nin tam mevsimi. Toprakta yok yok. Yalnız havalar ısınınca bir şey kalmıyor. Karadeniz gibi değil. Küçücük yemyeşil çekirgeler bile dinazorlaşıyor

Tarih: 9 Nisan 2009, 11:58 - İp: 88.***.**5.161
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Fatih abi ellerine sağlık ,nefis fotolar.
Her seferinde D700 e hayranlığımız artıyor.fotograf karesinin her santimetresinde detaylar çok güzel.

Tarih: 10 Nisan 2009, 00:14 - İp: 88.***.**5.224
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Foxfo abim güzel kareler , fishte sultan ahmette kubbede iyi iş çıkarmış beğendim o fotoyu.

Tarih: 10 Nisan 2009, 08:41 - İp: 85.***.**2.162
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

K20D için yeni firmware yayımlandı
http://www.pentax.jp/english/support/digital/k20d_s.html

Tarih: 10 Nisan 2009, 11:49 - İp: 85.***.**5.89
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Fatih abi fotograflar nefis.

Tarih: 10 Nisan 2009, 16:23 - İp: 88.***.**5.53
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Yeni fw de SR nin çalışması düzeltilmiş sanırım tam performanslı çalışmıyordu.

Tarih: 10 Nisan 2009, 17:40 - İp: 81.***.**5.236
erdemm
erdemm (üye)
İzmir / Amatör

tebrikler fatih abi, izlemekten keyif aldım..

buarada askerlik yerim belli olmuş, yarın gidiyorum,
kısa dönem , hava savunma komt. VAN /erciş

uzun bir süre giremem sanırım herkese saygılar sevgiler,
ışığınız bol olsun..

Tarih: 10 Nisan 2009, 18:08 - İp: 88.***.**0.115