Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
@Bitpire Fotoğraflar çok güzel.
@Wolwarine Valla ağzımın suyu aktı ısmarladığın lenslere Uzakdoğu da ucuzmuymuş? Ben de yakınlarda gidebilirim o taraflara.
wolwarine makinen hayırlı olsun.
bitpire, abi estağfurullah buyur başımızın üstünde yeriniz var.
Taylan HDR güzel olmuş.
Bir kaç fotoğraf da benden
bitpire iyi güzelde bozulmak yok bu yeni çıkan hoya demir takoz iyice sapıtı deyilmi yanı hiç olmasa buna hem fikir olalım ok
Bitpire,RECEP teşekkür ederim.Sizin fotolar çok güzel olmuş.Bende orada olsam çok güzel olacaktı.üzüldüm
teşekkürler arkadaşlar P.tesi akşam elimde olur umarım diğer 2 lenside bulabilir. Ulyses Hong Kong iyi fakat çok sahte ürün var. garantili olanları almak ve dükkanları iyi bilmek lazım. ben 2 gün kaldım orada geçen yıl 400d ve 30d filan aldık arkadaşlara baya bir öğrendik araştırdık bizim arkadaşa harita adres fiyatlar filan verdik o nokta atış yapıyor . gidecek herkese yardımcı olurum USD fiyatları ile aynı lensler biraz daha ucuz. Fakat USD ye gidecekler daha avantajlı onlar çıkışta "tax free" formu doldurdukları için %6 sını geri alabiliyor. ben bekleyemedim USD için buradan oldu umarım bir aksilik çıkmadan gelir tamamı ptesiye.
Fiyatlar aşağıda
http://www.ygdragon.net/
fiyatları 7,7 ye bölün $ olmuş olur.
wolwarine, sana lazım olacak bir şey ve olmayan arkadaşlara ya da bilgisayar ortamında Türkçe kullanma kılavuzu isteyenlere
LİNK BURADA
Ben Tayland'a gideceğim büyük ihtimalle. Tabi yanıma arkadaş bulabilirsem Tayland da sahte ürün çok, ama Dubai aktarmalı gidersem oradan da alabilirim. Hem daha ucuz biletler Dubai üzerinden.
Bu arada Honkong zaten taxfree bildiğim kadarıyla.
#ulyses' tarafından 03.06.2007 00:35:07 tarihinde düzenlendi.
sağolun,Teşekkürler 300MM'de 1/25,1/40 enstantene ile f32 iso100 foto çekmek ve o kadar bile tutturmak :D biraz terletti.Ekipman az olunca :D
yüksek enstantenede çalıştım,ama bu panların yerini tutamıyorlar.
HDR yeri açıldı gördüm güzel olmuş,realfriend'la konuştuk o kadar bir kaza olmadı beah , pistede o kadar kuş salacaktık
valla bitpire şöle f:8 600mm bile olsa tadından yenmezdi.
http://www.pbase.com/chris_t2
harika işler yapmış yukarıdaki link çok güzel. Dubai olur orada da düzgün mağzalar var fakat biraz daha pahalı fiyatları olsun $ üzerinden aldığında ve yanında getirme hakkın olduğundan karlı olur fakat Tayland nasıldır bilmiyorum ulyses araştırırım gidip gelenler var bizim camiada hatta yeni geldiler p.tesi mesajlaşırız.
realfriend çok teşekkürler
bu forumun yardımlaşması çok iyi arkadaşlar irtıbatı koparmayalım.ben foto gezileri filan yaparız diye serkandan haber bekleyeceyim artık. Adnan beyede çok teşekkürler çok uğraştı benim sorularla
Sayımız gittikçe artıyor Taa dünyanın öbür ucunda bile zor buluyorlar makinayı herkes alıyormuş Hong Kong ta bile en çok satılan makinaymış satışa çıktığı fiyatın üstünde satın alınıyor şu aralar . 10 $ pahalıya almış arkadaş
vay beah,amati şu 100macrodan tam verim almaya başladın mı allah,demekki tadından yenmez olacaklar.
#onixon' tarafından 03.06.2007 00:57:57 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
028806 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018101 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01
26 Ara. 2024, 23:55 miratcenk