netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
nicolayy
nicolayy (üye)
İstanbul / Amatör

Adnan Bey teşekkür

Tarih: 3 Haziran 2007, 15:03 - İp: 85.***.**4.70
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

air race fotografları gercekten cok guzel olmus.Sedat atölye fotografların cok guzel. HDR de cok basarılı olmus.Ellerinize saglık.

ulyses Tayland dan elektronik almayı unut oldukca pahalı.Bulabilirsen yolüstü dubai de alabilirsin belki.

Taylanda gitmisken bir Singapura veya Hong Kong a uzan derim oralardan oldukca uygun fiyata alabilirsin.Ben tum ekipmanı Singapurdan getirttim.Yuzde 5 tax free yi havalanından cıkıs yaparken pesin olarak alıyorsun. Singapura gidersen guvenerek alabilecegin magaza adreslerini verebilirim.

iyi günler

Tarih: 3 Haziran 2007, 17:21 - İp: 88.***.**4.196
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Ironsailor Singapuru iyi bilirim. Simlim towerdan alınır makine. Geç saatteyse Mustafadan da alınabilir. Ama ters geliyor biraz. Herhalde Dubai olacak benim durak.

Tarih: 3 Haziran 2007, 19:12 - İp: 88.***.**1.197
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

airrace ve ay fotoları güzel görünüyor. yüksek telefoto lensleri ne kadara alıyorsunuz, nereden alıyorsunuz?

bu arada ben yakında bir şehirdışı geziye gitmeyi planlıyorum. memleketim sivasta biraz fotoğraf çekmeyi düşünüyorum, tfsf onaylı yarışmalara falan da katılabilirim. yanımda laptop götüremeyeceğim zamanlarda bu hdd barındıran kopyalama cihazlarından edinmeyi düşünüyorum. hamsiköy abimde vardı ona sordum, size de danışayım. bana bu yolda hesaplı bir çözüm getirebilecek var mı ??

bir de bana 70-300 vb bir telefoto lensini kiralayabilecek ??

Tarih: 3 Haziran 2007, 19:57 - İp: 81.***.**2.99
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

onixon o kelebkleri abi flash ile çekmiş.540 flash ayarladık bir tane 100mm macro iyi olacak yakında.

Bu arada aşşağıdaki linkte sigma 70mm macro ve pentax 540 flash ile çekilmiş fotolar var.Aklımı kaçıracak gibi oldum.Bu ne keskinlik ve kontrast 70mm macro için sigmanın bu güne kadar yaptığı en iyi lens deniyor?

http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1036&thread=22473761

Tarih: 3 Haziran 2007, 20:19 - İp: 88.***.**8.253
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

:D bir gün bende reflektör tutar ışığın şiddetinide katlarız :D

Tarih: 3 Haziran 2007, 21:03 - İp: 88.***.**1.113
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Küçük bir macro çalışması. Böcek falan bulamadım, bunu çektim.

#ulyses' tarafından 03.06.2007 21:37:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Haziran 2007, 21:29 - İp: 88.***.**1.48
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

güzel olmuş değişik birşey , büyük beyaz kartonları reflektör diye kullanabilirsiniz. Mukavva üzerine konursa tam sert işe yarar olur

Tarih: 3 Haziran 2007, 21:37 - İp: 88.***.**1.113
nicolayy
nicolayy (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar 50mm lens var.ilgilenen baksın.
http://urun.gittigidiyor.com/Pentax-K-Mount-Makinon-Auto-50mm-f-1-7_W0QQidZZ5029366

Tarih: 3 Haziran 2007, 21:40 - İp: 88.***.**6.247
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

arkadaşlar 50mm lens var.ilgilenen baksın.

Fiyatlar çok iyi ya. Alsak mı bunlardan. Nasıl bu lensler bir bilginiz var mı?

Tarih: 3 Haziran 2007, 21:45 - İp: 88.***.**1.48