netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

sdtyrdkn bilgilerinin tamamı kurtarılabilinir bu işlerle uğraşan şirketler var..

Tarih: 1 Haziran 2007, 23:01 - İp: 88.***.**3.239
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

yigitguc, haklısın ama bende onlara verecek para yok malesef..

sağlık olsun deyip devam edicez.. en genişi 800px olan fotoğraflarla yetincez

bu da 3.

yine çırak..

Tarih: 1 Haziran 2007, 23:05 - İp: 85.***.**1.174
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

bunun adı ritm.. tüple çektim. işlemler bitince broş ya da kolye ucu olacaklar..

noise çok arttı az pozlamışım, 800 isoda çekmişim üstüne epeyce parlaklık ve pozlama arttırdım ps ile. durum bu, noise

Tarih: 1 Haziran 2007, 23:13 - İp: 85.***.**1.174
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

ben ritm i çok beğendim..

Tarih: 1 Haziran 2007, 23:18 - İp: 88.***.**3.239
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

usta ve çırak..

bunu da kapkaranlık çekmişim, sonradan bu hale getirdim.
bu pozlama hatalarının sebebi de flaştır. harici flaşlı çekim yaptığım için tam ayarlayamadım, beceremiyorum.. bu haliyle yetinmek zorunda kalıyoruz

Tarih: 1 Haziran 2007, 23:22 - İp: 85.***.**1.174
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

çok teşekkür ederim yigitguc. çok zevkliydi orada fotoğraf çekmek.. sedefkar zafer usta ve çırağı

Tarih: 1 Haziran 2007, 23:23 - İp: 85.***.**1.174
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

bu da son olsun..

sedefkar tezgahı

Tarih: 1 Haziran 2007, 23:33 - İp: 85.***.**1.174
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Sedat ben de iskarpele fotoğrafını çok beğendim, eline sağlık. Belki de babam eski bir marangoz olduğu için bu fotoğraf beni hayli etkiledi, eskilere götürdü.

#realfriend' tarafından 01.06.2007 23:57:06 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Haziran 2007, 23:36 - İp: 85.***.**6.111
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

realfriend, abi ben de küçükken dayımın yanında marangoz çıraklığı yapmıştım o yüzden ben de bu tarz ortamları, bu ortamları hatırlatan nesneleri görünce ayrı bir ilgiyle bakıyorum... senin için anlamı daha farklıdır eminim.. beğenmene sevindim abi, teşekkür ederim

Tarih: 1 Haziran 2007, 23:51 - İp: 85.***.**1.174
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sedat bilgi kurtarmak sandığın kadar masraflı olmayabilir. Tabi sorunun ciddiyetine göre. Sen yine de bir göster.
Yok olmaya yüz tutmuş bir geleneksel sanatımızı gözlerimizin önüne getirdiğin için teşekkür ederim.Ortam ışık yönünden çok olumsuzmuş yine de iyi iş çıkartmışsın.

Tarih: 2 Haziran 2007, 09:52 - İp: 85.***.**8.92