Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
valla basını düzelttik nizamı pek bilmiyorlardı,sağa sola kaydırdık ,hafif atıştık,foto makinelelik iş değldi gece :D şans işiydi :D eheeuhueuhe , ışık anlık değişiyordu saniyeler içinde 4-5 stop farklar :D
hafta sonu air race ye heralde gelemiyecem, (hani size çekecek şeyler kalsın) )
ulyses ve onixon yorumlarınız için sağolun.keşke fetih kutlamalarına bende gelebilseydim.
resimleriniz gerçekten süper.
inanılmaz kıskandım.
inşallah bundan sonraki organizasyonlarda birlikte çekme şansımız olur.
Arkadaşlar butun fotograflar muthişti. Elendil in sinek fotografındaki keskinliğe bittim kit lensle bu kenskinlik harika.Hafta sonu cekimleri ve fetih gecesi cekimleride harika.Amati, ime, onixon, nicolayy, realfriend ellerinize saglık. sedat herzamanki gibi harikasın. Maalesef çoluk cocuk olunca bu tip faaliyetlere katılmak biraz hayal oluyor.Sizleri kıskanmamak elde değil. Hafta sonu bende evde ve bahcede cekimler yaptım bazılarını ekliyorum. hepsi 18-55 kit lens ile.
cocugun oyuncaklarından biri
gerisi börütü böcek
umarım cok fazla olmamıştır
bol ısıklı gunler
ironsailor
Tek kelimeyle kit lensin hakkını vermişsin 4. mavi kanatlı sineğin olduğu fotoğrafı çok beğendim.Benim kit lens bir kenarda duruyordu kullanmaya mı başlasam ne
Kit lensin hakkını abartmışsın çok başarılı fotoğraflar emeğine sağlık...
ironsailor harika fotoğraflar.tebrikler
Ahmet benim çok beğendiğim bir fotoğrafın vardıya Pentaxworld'te 2. olmuş. Helal olsun valla
LİNK
ironsailor, abi naptın öyle yaa.. çok kıskandım, close up ile mi çektin bunları. kit lensle ben de ext tube kullanıyorum ama bu kadar başarılı değilim henüz.. harikalar.. 3-4-5-7-9 sıradaki fotolar özellikle rüya gibi.. eline sağlık walla
arkadaşlar fetih fotoları çok güzel, serkanın dediği gibi şans işi ama güzel fotolar çıkmış.. bu arada benim notebook'un harddisk bozuldu, okuma hatası veriyor. HD'yi görüyor bilgisayar ama okuyamıyor. kafa problemi yaşıyor sanırım. çektiğim 6500 fotoyu DVD ye kopyalamadığım için bütün hepsi gitti. şükür aynı gün portfolyomun 800 eninde bi jpeg koleksiyonunu yapmıştım. o var elimde ama bastırma şansım sıfır artık... çok üzgünüm bu konuda. acaba elimizden bir şey gelir mi?
ironsailor valla Kapak olmuş derler ya ,hakkaten kitlensin hakkını veren fotolar ,f8-f11 arası açıldını hep sölerim meretin
bazen inanmıyolarda,stüdyoda :d kafa önde çıkıyorlar :D.50-200' size 18-55 en 2 gömlek sağlam desem netlikte :D
inşallah star serisi ultra sonic lensler bu makinenin performansını ileriye taşıyacak,bu haliyle bile yetiyo
sdtyrdkn :/ işin zor,
Arkadaşlar, değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Ulyses son fotoğrafta bayağı crop var, zira onixon'un dediği gibi milleti sağa sola çekmekle uğraştık ama arada kafalar çıkmış ben de senin son fotoğrafını beğendim.
ironsailor limited kit lens mi?
Sedat gerçi senin gibi geleceğin elektronik mühendisi ya da onixon gibi ar-ge'ci varken söylemek bana düşmez ama nette araştırırsan fotoları kurtarmak için sırf bu iş için prof. yerler var ama Bursa'da bilemiyorum.
As, özletme seni aramızda daha çok görmek istiyoruz. Durumu tahmin edebiliyorum ama bari bize küsme
Ahmed, hocam ikinci olmuşsun ama bizi haberdar et zaten çok sevdiğimiz bir fotoğraftı seni şampiyorluğa taşırdık
Bir daha habersiz olmasın bak
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
028606 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018101 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01