Fotoğrafçılık Forumları
Olympus Evolt E-510 -pazarbey
Arkadaşlar uzun bekleme ve araştırmalarım sonunda bu modelde karar kıldım. Kararımda etkili olan unsurlar Titreşim engelleme sistemi , 4/43 fotoğrafları ,kaliteli kit lensler ve 2 kart slotunun olması.
Ancak bu modelle ilgili hiçkimseden ses gelmedi. Yoksa yakıştıramıyormusunuz bana. Almamalımıyım.
Almayı düşündüğüm lensler ise 18-180, 14-45, ve 35 mm makrodur.Arz ederim.
Sayın doktorum ne demek istediğini anlayamadım valla. Kusura bakma.
Erdem senin topiğe arasıra uğrayıp lafı giydirip gidiyor.
Pazarbey al bir makinada sustur şu Erdemi.
Tamer demek Pazarbeyi bekliyorsun ha.
Tamer sen yanmışsın.
Pazarbey sen böyle fotoğrafları seversin.Galeriyede yüklüyeyimmi ,işin uzmanı olarak sana sorayım dedim.
Yükle dersen yüklüyeceğim.Birde hangisi daha iyi karar senin.
Pentax K10D ve 200 ytl.lik Ricoh 100mm. F/3.5 makro objektif fotosu.
#as' tarafından 19.07.2007 15:40:02 tarihinde düzenlendi.
#as' tarafından 19.07.2007 16:08:42 tarihinde düzenlendi.
Olmamış makrolar son derece basit.Yükleme sakın.
Erdem karşı benim oluylpus almama.Herkes karşı aslında. İyi ediyon diyen bir allıhın kulu yok. Ama inat benimkisi.
Alcem e510.
layyyynn pazar..
sana ne benim makinamdaki kıpraşım engelleme sisteminden yaw..
öle yada böle DSLR makinam var
hem bastırırım parayı alırım VR lensleri ooohhhhhh ne güzel hayat para var huzur var
Bence pazarbey dslr alınca o gün bayram ilan edilmeli.
ya bırak adnan abi...
diyom adama..
"git pentax al" ,yok diyo
hem onunda gövdesinde kıpraşım engelleme sistemi var...süper makina. Tek kelime ile harika...
Ben zaten pentax alacaktım..Ama kırk bin kere dedim heryerde..çok yakın arkadaşlarımda Nikon var...
Hergün lens değiştiriyom..bu anlamda çok işime geldi..pişmanmıyım ...nayn...
ama adam anlamıyorki
Erdem bende Pentax konusunda başta tavsiyelerde bulundum ama ona yanaşmayınca geriye gövdede titreşim önlemeli Sony ile Olympus kaldı.Pazarbey yüksek ıso da kullandığı için Olympusu önerdim.
Fakat Olympusun bu son makinası gerçekten çok iyi.İnşallah bu makinayı alırda sitede herkes rahat eder.
Pazarbey madem beğenmedin bende galeriye yüklemiyorum.Ne yapalım bizim buralarda börtü böcek olmadığından ancak sinek makrosu çekebiliyoruz.
Dur ben sana İzmir Konaktan bir fotoğraf yükleyeyim.Hem bu sayede deniz özleminide gidermiş olursun.
Pentax K10D
Pentax 16-45mm.
dunesea, pazarbey 40D alacak
Raalfrend, dunesa as sizin eylenecek başka adamınız yokmu. Hey Allahım ya.
Ya dunisa d80 almanın nasıl bir mantığı var anlamadım. Titreşim engeleme yok, sinek kağıdana yapışan sinekler gibi tozları yaşıpışır, pahalı ee niye aldın.Sane beleşçi seni. Vr alacakmış bide.
Tamam olympus alırsam belki zor durumda kalabilirim. Hatta bir arkadaş e 300 ü ki çok çirkindir 18-180 14-45 ve 35 mm ile birkaç kartıve çantayı 1800 e bırakacak. Sadece objektifler bile bu kadar ediyor aslında.Nİye veriyor 2. el yok çünkü.Yaa. Ama olsun ben bitinceye kadar kullarımı e510 u.
BAyram meselesine gelince. DEliye hergün bayram.
amatinin macrosu
crop yok bide full kadraj
İlgili olabilecek konular
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı (harç Pulu) Ödeme
21 Ara. 2024, 13:33 prodersler
03621 Ara. 2024, 13:34
prodersler -
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
07019 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
015016 Ara. 2024, 08:32
alarissa -
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
256410 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -