Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D40 Aldım >>örnek Resimler
yaklaşık iki hafta kararsızlık sancıları çektikten sonra nihayet bu gün nikon d40 aldım
yeni olmasından dolayımı yoksa ilk slr deneyimim olmasındanmı bilmiyorum d40 çok hoşuma gitti çok kolay kullanılıyor yani benim gibi daha önce slr deneyimi olmayan arkadaşlara tavsiye ederim
#granit' tarafından 23.02.2007 02:22:30 tarihinde düzenlendi.
buffalo'ya katılıyorum.
Destek olmak isteyenler granit'in fotolarını beklesin, köstek olacaklar "Nikon D40 Balon Mu?" topiğinde dilediğini yazsın. Arkadaşımız burada fotoğraflarını yayınlamak istiyor, iyi mi kötü mü diye topic açmadı ki...
granit tekrar hayırlı olsun, fotoğraflarını bekliyoruz.
buffalo ve merson, ikinize birden katılıyorum.
Ben de sana katılıyorum hocha
Buffalo ya ve Hocha'ya bir konuda katılmıyorum;
Biz altas'la d40 ve d70 arasındaki tercihten bahsediyoruz. Benim vurgulamak istediğim, "D40 modeli, D70 ile mukayese edilemez"
Nerden çıktı D80, EOS 400D?? Bunları sofraya koymadık ki?
BUFFALO ya bu konuda katılıyorum!
İyi niyetle bu topiği açmış olan arkadaşımızın başlığı altına yazacaklarımızda dikkatli olmalyız. Rencide edici asla olmamalıyız.
AMA;
Bu topiğe veya diğerlerine bakarak tercih yapan bir sürü yeni kullanıcı var. Onları doğru ve tarafsız bilgilendirmek lazım. D40 ın ciddi eksikleri var ve bunu belirtmeliyiz. "İyidir" diyen varsa gelir fikrini yazar. Ben D40 için "eh işte" diyenlerdenim. Ve mümkün değil almam.
Ama D80.. 400D.. Hele hele 30D Seve seve.. Var mı hediye edecek??
granit hocam ozur dileyerek konu yu tatliya bagliyayim en iyisi hata yaptiysak af ola
arkadaşlar ya imageshack ile uraşmak inanın çok zor geliyor ama size bir kaç link vereyim
hepsi nikon d40 ile çekilmiştir... zaten başka foto makinem yok
http://picasaweb.google.com.tr/granit1905/AyvalK
http://galeri.netfotograf.com/portfolyo.asp?foto=granit
atlas hata falan yok ortada herkes kendi görüşünü söylüyor
granit, fotoğraflardaki kalite bence yeterli. Eleştirisi yapılan gökyüzü maviliğinde ben farklılık görmedim, gayet iyi. Devamını bekliyoruz, kolay gelsin, sağlıklı günler dilerim.
oo granit hocam fotograflarin cok guzelmis
merson hocam bide onu soyluyolar ama bence(bilgisiz bir insan olarak) ben bir fark goremedim cok tatli bir renk tonu var gokyuzunun...
Üyeliği iptal edilmiştir.
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3322912 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -