Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D40 Aldım >>örnek Resimler
yaklaşık iki hafta kararsızlık sancıları çektikten sonra nihayet bu gün nikon d40 aldım
yeni olmasından dolayımı yoksa ilk slr deneyimim olmasındanmı bilmiyorum d40 çok hoşuma gitti çok kolay kullanılıyor yani benim gibi daha önce slr deneyimi olmayan arkadaşlara tavsiye ederim
#granit' tarafından 23.02.2007 02:22:30 tarihinde düzenlendi.
TSKLER SDE
merhaba bir sorum olacaktı. Nikon D40 X de lcd ekran nereden acılıyor. vizorden degilde ekrandan goruntuyu gormek ıcın
yardımcı olursanız sevınırım. Makına arkadasın ama bende ogrenmek ıstedım.
acakirbas,
D40x de ve (bir kaç model dışında) tüm DSLR'lerde böyle bir özellik yok. çekim yaparken sadece vizörden bakabilirsin.
arkadaşlar yorumları falan okuyorum. Tabi bazıları aylar öncesinin. Fotolar pek iyi değil v.s. Tam 1 aydır inceleme sitelerinin hepsini karış karış gezdim. D40 için eksileri hariç hep aynı şeyde bütün siteler mutabık. Exelent image quality, exelent resolution. 22/10/2007 aydınlardan 884 ytl ye aldım. Çektiğim fotolara baktım bence de exelent. Yani bugün için 884 ytl ye fiyat performans olarak daha ne olsun diyorum. iso 1600 de çekiyorum yaa biraz noise olsun yaa. Kompakt makinayla 7-8 yıl cebelleşmiş biri için ne demek anlarsınız heralde. Saygılar
Bence D40 süper yeni baslayan birini hayatta üzmez bnde var herkese tavsiye ederim..
Üzerindeki 18-55mm lik kitlensi iade edip, üzerine 300 ytl verip D80'nin kiti olan 18-135mm ile, hem günlük kullanım, hemde hafif tele bazında çok iyi sonuçlar veriyor.
#dilaver61' tarafından 16.11.2007 00:03:53 tarihinde düzenlendi.
slm bende bugün nikon d40 aldım ama amatör olduğum için zorlanıyorum..sizce makinenin objektifi iyimidir yani makine ile verilen objektif..ben hafıza kartı ile birlikte 820 ytl ye aldım.bilginiz olsun
slm bende d40 almayı düşünüyorum ama 18-135 lensle birlikte nasıl sonuç alırım acaba foto kalitesi açısından birde fiyuma nerden aldın acaba makinayı 820 ye iyi almışsın
evet fıyuma nerden aldıgını soylersen bızı mutlu edersın sımdıden tesekkurler.
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3322912 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -